Konkurranse og Giveaway – ALLE kan få et gratis produkt

facebook-dele-bilde
Nå har vi en fantastisk konkurranse og giveaway – der DU kan få flotte premier bare ved å delta og dele konkurransen. Du trenger bare fylle inn skjemaet under for å være med i trekningen av gavekortet. Men hvis du verver 5 venner til konkurransen får du en av våre bestselgere gratis. Ingenting i butikken vår er testet på dyr. Gavekortet vi trekker ut er på 1,500 kroner og kan brukes i hele nettbutikken.

Regler for konkurransen:

  • Meld deg på konkurransen så er du med i trekningen
  • Del konkurransen med 5 av dine venner og få gratis ansiktskopp (massasje-kopp)
  • Del konkurransen med 8 av dine venner og få gratis XL kopp til cellulittbehandling
  • For hver person du verver så øker du dine egne vinnersjanser, for hvis en du verver vinner gavekortet får du også gavekort på samme beløp.
  • Vinneren av gavekort trekkes tirsdag 28. november

Meld deg på her:Den beste måten å redusere arr og akne-arr på hjemme

dermastempel_2

Profesjonelle produkter for profesjonelle resultater.
Profesjonelle produkter for profesjonelle resultater.

Hvordan du får GRATIS dermaroller leser du litt lengre ned i innlegget.

Jeg har hjulpet flere hundre personer å få en ny porsjon selvtillitt ved å redusere sine akne-arr og arr betraktelig. Gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder er så utrolig givende, og jeg er så utrolig glad for at de fikk øynene opp for denne fantastiske behandlingen.

Jeg ønsker å hjelpe flest mulig i å redusere sine arr så derfor har jeg skrevet dette innlegget.

Her er noen gode råd i hvordan du får gode resultater med dermaroller hjemme noe du helt sikkert vil sette pris på. En dermaroller kan forbedre arr og akne arr på en unik måte men den må brukes rett. Hvordan du gjør det skal jeg forklare deg i dette innlegget.

DermaSpa.no er de eneste på markedet som selger dermaroller produkter som også brukes i profesjonelle klinikk-behandlinger. Dette er noe som forsikrer deg de beste resultatene med din hjemmebehandling.

scarserum25ml-b_1Du har sikkert hørt at dermaroller eller skinroller og CIT roller som det også kalles kan redusere akne-arr og arr. Dette er også sant men det som mange aktører gjør feil er at de ikke selger eller anbefaler de rette nål-lengdene som vil gi resultater med akkurat dette. Når det anbefales 0.2 mm og 0.5 mm for arr-behandling blir jeg helt matt, for disse nål-lengdene går ikke dypt nok ned i huden og vil ikke gi den rette stimuleringen til å redusere arr.
Det er rett at for generell anti aging så er 0.5 mm den korteste nål-lengden som bevist gir hudforbedring men for arr så vil man trenge 0.75 mm for svake arr/akne-arr og 1 mm for mer markerte arr/akne-arr. I klinikk behandler man ofte arr med 0.5 mm rulle i hele ansiktet og 1 mm stempel lokalt på arret, dette er også en veldig flott behandlingsplan for hjemmebehandlingen. Stempel gir en utrolig god stimulering til huden og er også veldig lett å bruke hjemme. Jeg anbefaler også på det sterkeste å bruke White Lotus Scar Serum, som er det eneste serumet på markedet som også brukes av profesjonelle i klinikkbehandlinger med dermaroller. Serumet vil hjelpe å viske ut arrene, mange bruker serumet selv uten rulle på grunn av de gode egenskapene og ingrediensene.

Gratis rulle, se her!

Vi gir forresten ut denne 1 mm dermarullen GRATIS pga. feil-levering fra vår fabrikk. Kun 1 til hver kunde, dette er naturlig nok kun i et begrenset antall tilgjengelig så slå til nå om du ønsker å benytte deg av denne unike muligheten!

Husk også at rullen du bruker må ha et godt mellomrom mellom nålene, ellers vil ikke nålene komme til ned i huden. Ruller på 540 nåler er helt poengløst  for nålene vil ikke komme ned i huden men de vil heller ligge oppå huden som en spikermatte og vil derfor ikke gi deg gode resultater. Og for å få dem ned i huden så må man bruke alt for stor kraft noe som går helt imot prinsippet rundt dermarulling og kan også skade huden. Når disse 540 nålers rullene kommer opp i 1 mm lengde gjør det også faren for skade enda større. Så for arrbehandling  gå for en rulle på 192 eller 180 nåler  eller et stempel på 40, 80 eller 117 nåler. Våre ruller og stempel er brukt av både hudleger og vil gir god nål penetrering til huden.

Hva er forskjellen på dermaroller og dermastamp/dermastempel?

Det er samme prinsippe, begge har micronåler som vil stimulere huden til å danne kollagen og fornye seg. Mens rullen skal rulles over huden så skal dermastemplet stemples over huden. Et dermastempel vil ofte gi en mer kontrolert mekanisk, og en bedre stimulering til huden det er også derfor den er så god på å bruke på plasser man ønsker litt ekstra stimulering eller er på et lite område der det er vanskelig å komme til. Jeg føler også at men kjenner ofte mindre til et dermastempel på 1 mm kontra en dermarulle på 1 mm, men dette kan også være veldig individuelt fra person til person.
En dermrulle er det letteste om du skal rulle over store områder og vil ofte ta litt kortere tid å behandle med. Så hva du velger er en smaksak, du vil få gode resultater med både dermarulle og dermastempel, så lenge du følger våre rettningslinjer i forhold til nål-lengde, behandlingsplan og bruksanvisning. Disse rettningslinjene er forøvrig også de samme som læres ut til profesjonelle behandlere innen microneedling, disse rådene forsikrer deg gode resultater med din hjemmebehandling.

Hvordan bruker man dermaroller eller stempel?

Alle produktene vi selger kommer med detaljert beskrivelse, du vil også til enhver tid finne bruksanvisning i dermaroller guiden og selvfølgelig er jeg tilgjengelig for råd om det skulle være noe. Det som er viktig å tenke på er først og fremst rett teknikk, alt for mange anbefaler en helt utdatert teknikk som ikke gir noen god fordeling av behandlingen. En god fordeling er utrolig viktig for å oppnå et godt resultat. Feks. kryssingmetoden som oftest blir brukt vil rulle huden i midten 80% mer og huden i sidene får ikke nok behandling, samtidig får man også ofte rillemerker etter rullen noe som ikke er bra. Vi anbefaler samme teknikk som brukes i klinikk behandlinger hos White Lotus Clinic, du vil derfor ikke finne denne teknikken så mange andre steder da det er behandlere som benytter den. Teknikken går enkelt og greit ut på å rulle en vei og kun 2-3 cm om gangen, du ser en demo av denne teknikken på linken her!

Hvorfor kan man få arr etter kviser?

Kvise-arr eller akne-arr forekommer av at hudoverflaten blir brutt og opplever lokal skade under et kviseutbrudd. Arret danner seg fordi huden ikke er i stand til å reparere seg selv til slik den så ut før utbruddet. Akne-arr er veldig utbredt og forekommer ofte i ansiktet men noen får de også på kroppen. Bruk av skin roller/dermaroller er en veldig effektiv behandling for akne-arr, den vil etterlate huden din sunn og frisk uten ujevnheter. Behandlingen er også mer skånsom enn andre behandlingsmetoder som dessuten kan være veldig kostbare. Når du går over huden med rullens micro-nåler får du kroppen til å danne kallagen-fibre og starte helbredelsesprosessen som danner ny frisk hud, dermed kan akne-arr bli kraftig redusert eller forsvinne helt.

Du vil merke forskjell etter bare noen uker ved bruk av dermaroller men her er det viktig å ta tiden til hjelp da de virkelig gode resultatene vil vise seg etter tre måneder, men alt i alt er det naturlig nok veldig individuelt.

Etter behandlingen vil huden vil gjøre resten av jobben og den begynner prosessen med å danne frisk ny hud. Akne-arr kan forsvinne helt og selv dypere arr kan få en merkbar forbedring og falme betraktelig. Innen et par uker vil du og de rundt deg se en merkbar forbedring. Så husk å ta før-bilder slik at du kan glede deg over framgangen som du har. Husk også å alltid bruke gode produkter som også er ment å bruke med dermaroller, det er også da du vil se de beste resultatene.

Akne-arr og andre dype arr er til stede på grunn av nedsatt kollagen i huden. En dermaroller vil stimulere og øke kollagen produksjonen som igjen vil få dine arr til å jevne seg ut da de mikroskopiske hullene etter dermarullen gjør huden tykkere og bygger huden opp innenfra. Anvendelsen av produkter blir dessuten mer effektiv da dermarulling øker hudens absorberingsevne. Derfor er det utrolig lurt å utnytte det ved å bruke produkter som er med på å hjelpe å redusere arrene som White Lotus Scar Serum som også jobber i synergi med rullen. Behandlingen gjør ingen skade på huden men den styrker hudens evne til å helbrede seg selv ved å bryte ned gammelt skadet kollagen i arrvevet og til å stimulere kollagen som gir en ny frisk og jevn hud. Husk å la det gå 14 dager mellom hver behandling slik at huden får sjansen til å bryte ned det gamle skadde kollagenet. Først da kan du starte prosessen på nytt ved en ny behandling. For ofte behandling kan gjøre huden tørr og sensitiv, så gi huden denne tiden til å komme seg. Hemmeligheten bak gode resultater er å la huden få tid til å fornye seg, så det er utrolig viktig å ikke overbehandle.

Det er individuelt hvor lang tid du vil trenge på å oppnå de resultatene du ønsker deg men ved hjelp av gode produkter og rett veiledning så vil du oppnå målet dit raskere. Her er noen før og etterbilder fra dermaroller behandling for arr.

arr-behandling
Her ser du før og etterbilde fra en kvinne som fikk skader ved en skogsbrann. Behandlingen ble utført i White Lotus Clinic, og produktene som ble brukt finner du i arr reduksjons kitt.

 

Om du har noe på hjertet så bruk kommentarfeltet nedenfor til å kommentere. Har du spørsmål kan du også skrive det i kommentarfeltet eller ta kontakt på chatten på siden her.

Lykke til med din behandling , ta kontakt ved spørsmål!

Stor konkurranse – Vinn hudpleie for 1700 kroner!

Dermaroller behandling i klinikk

Det er siste mulighet for å delta i vår konkurranse om å vinne hudpleieprodukter for hele 1700 kroner.

Produktene du kan vinne er i videoen under. Som eneste på markedet så selger DermaSpa produkter som er brukt i profesjonelle klinikkbehandlinger med dermaroller. Og det vet vi har stor betydning for de resultatene du får med din behandling. Vi er også den eneste som gir råd basert på den nyeste forskningen og råd som faktisk er de som gis til bransjen innen dermaroller behandlingen. For gode resultater så er det viktig å få den rette veiledningen.
Nå har du sjansen til å vinne alle produktene som brukes i en profesjonell dermaroller behandling i klinikk, meld deg på i skjemaet nederst i innlegget!

Den beste behandlingen for Pigmentflekker (Hypopigmentering, hyperpigmentering og melasma)

Når det gjelder pigmentflekker er det viktig å skille mellom det som er tap av pigmentering som gir lyse flekker på huden kalt hypopigmentering og det som er overaktive melanocytter som gir mørke flekker på huden kalt hyperpigmentering.

Behandling med dermaroller

Den eksakte årsaken til at dermarollere kan behandle hyperpigmentering er enda ikke helt kjent. I studier med dermaroller foreslår de og tror at årsaken er fordi en dermaroller behandling kan normalisere signaliseringen mellom keratinocyttene (overhudceller) som er en gruppe celler som finner i overhuden og melanocytter (pigmentceller) som også finnes i overhuden (epidermis) i basalcellelaget. Melanocytter produserer det svarte pigmentet melanin  som gir huden  farge.  Så det er ganske enkelt en regulerende prosess som vil regulere funksjonen til disse bestemte cellene som produserer melanin som kontrollerer pigmenteringen av hudoverflaten, det er derfor dermaroller behandlingen kan hjelpe og forbedre mange tilfeller av hyperpigmentering.

Melanocyttene ligger veldig nært hudoverflaten så du trenger ikke lange nåler for å nå ned til dem. 0.5 mm dermaroller er ofte nok men noen kan også vurdere en 0.75 mm. I klinikk så har det vist seg at 1 mm gir best resultat på pigmentflekker men det er ikke nødvendig å starte med en rulle eller stempel på 1 mm. Du kan f.eks først gå for en rulle på 0.5 mm for så å senere kjøpe et stempel på 1 mm som du kun bruker lokalt på pigmentflekkene om du ønsker det. Som tilbehør til behandling av pigmentflekker er White Lotus Scar serum veldig bra. Dette er det serumet som også brukes i klinikkbehandlingen for pigmentflekker, og er det eneste på markedet som faktisk også er til profesjonelt bruk. Serumet inneholder en base av grønn te olje blandet med urter som vil hjelpe på å jevne ut hudtonen.

Andre produkter som du kan bruke for å jevne ut pigmentflekker grunnet solskader er Vitamin C serum, Vitamin A serum og Exfoliating serum. Bruk Vitamin C serum om morgenen. På kvelden bruker du enten Exfoliating serum eller Vitamin A serum. Det er viktig at produktene masseres godt inn i huden for å forsikre at de penetrerer og absorberes godt. Du kan bruke fuktighetskrem eller ansiktsolje på toppen av serumene.

Det er essensielt å bruke solbeskyttelse daglig på de misfargede områdene. Misfarging er normalt et resultat av skadede melanocytter (melanin produserende celler), på grunn av overeksponering av sol. Disse skadede melanocyttene blir da overaktive som gjør at de overproduserer melanin på noen områder. Det er mulig å dramatisk lysne denne misfargingen, men mye av misfargingen kommer ofte tilbake når du begynner å sole deg i lengre perioder om gangen fordi de skadede melanocyttene igjen blir overaktive.

Hypopigmentering (hvite/lyse flekker i huden)

Det er anslått at 1-2 % av befolkningen (ca 50.000 i Norge) har hypopigmentering i en eller annen form. En kjent hudsykdom som gir slike flekker er vitiligo som mange kanskje husker at Michael Jackson hadde. Flekkene er lyse (melkehvite) og kommer som et resultat av bortfall av de cellene som produserer fargepigmenter i overhuden (melanocytter som produserer melanin).

Når det gjelder hypopigmentering (lyse flekker grunnet tap av melanin) så er det ofte lettere å behandle enn hyperpigmentering. Med mindre hypopigmenteringen er en sekundær tilstand til autoimun sykdom som ved feks. addisons sykdom, i disse tilfellene kan man forvente seg mindre effekt fordi du kun behandler hudoverflaten og ikke den underliggende årsaken.  Men i andre tilfeller av hypopigmentering så kan man oppnå gode resultater ved dermaroller behandling nettopp fordi det stimulerer og balanserer melanin produksjonen.

Pigmentflekker ved graviditet (Melasma)

En annen tilstand vi ofte får spørsmål om er melasma som er pigmentforandringer som er veldig vanlig blant gravide. Melasma en relativt lite forstått tilstand på alle måter også i vitenskapen. Mange lurer på om en dermaroller behandling kan hjelpe på melasma og sannheten er både ja og nei. I noen tilfeller har det gitt gode resultater med melasma i klinikk da med en 0.5 mm rulle. Men i andre tilfeller så er melasma veldig utforutsigbar slik at en enkel krem eller i denne sammenhengen dermaroller kan i enkelte tilfeller forværre tilstanden. Det er derfor vi anbefaler at før du starter med en full behandling så gjør du en liten test på et lite område og rull dette området over periode på noen uker eller måneder for å forsikre deg at du oppnår de ønskede resultatene med behandlingen. Hvis du ser forbedringer på dette området så er sjansene store for at du vil få gode resultater med behandlingen, men ALLTID sjekk først.

 

Håper dette innlegget hjalp deg i å få et litt bedre bilde av hvordan du kan behandle pigmentforandringer hjemme på en god måte. Om du har noen spørsmål så er vi tilgjengelig på chat og mail, du kan også legge inn en kommentar i kommenterfeltet nedenfor.

Hvordan reduseres cellulitter med kopping-massasje?

Kopping massasje

Hvis du har cellulitter som også populært er kalt appelsinhud bør du absolutt sjekke ut dette! Hver gang bikiniseseongen nærmer seg er det mange damer der ute som gruer seg pga disse irriterende cellulittene. Hollywood har for lengst lagt sin elsk på kopping massasje, og har du lurt på hvorfor kopping massasje hjelper på å redusere cellulitter, så vil jeg fortelle det her. Denne enkle behandlingen vil hjelpe deg å få en glatt myk hud, gir en langsiktig forbedring!

Kopping terapi massasje med DermaSpa sine massasje kopper (M,XL eller kopping sett) kan være effektive i å redusere cellulitter fordi det adresserer ikke kun symptomet men det adresserer årsaken direkte. Det aktiverer, regenererer og stimulerer lymfesystemet med en unik reversert dyptgående bindevevsmassasje.

Salongbehandlinger mot cellulitter er veldig dyre og man må ofte gjenta behandlingen over en lengre periode for å se resultater. De aller fleste nye cellulitt-behandlinger på markedet bruker vakuum som en del av metoden, og det er ikke uten grunn. For vakuum skaper negativt trykk som stimulerer huden i dybden til å skille ut giftstoffer og gir økt sirkulasjon til området. Dette vil på sikt gi en strammere og glattere hud.

Det er på tide å prøve DermaSpa sin cellulitt behandling!
Denne cellulittbehandlingen skaper en strøm av frisk oksygenholdig blod som er rik på naturlige næringsstoffer, dette hjelper på å skille ut avfallstoffer og giftstoffer ut fra fettcellene. Dette bryter ned det ruglete cellulitt utseende og resulterer i en glatt stram hud. Utført regelmessig vil den økte sirkulasjonen skille ut avfall og etterlater vevet mykt, fleksibelt og sunt, slik at huden ser mer ungdommelig ut.

DermaSpa sitt koppesett er utrolig effektivt
DermaSpa`s massasjekopper er fantastiske, utrolig effektive og lette å bruke, bruk dem daglig i 5-10 miniutter på problemområdet og det vil over tid redusere cellulitter. Det er absolutt ingen grunn til dyre salongbehandlinger og kremer. Faktum er at absorberingen og effekten av cellulittkremer økes betraktelig med massasjekopper og viktigst av alt så kan du behandle deg hjemme med denne naturlige cellulitt reduserende behandlingen.

Få en enda mer effektiv behandling ved å kombinere koppene med DermaSpa sin økologiske og aktive anti-cellulitt kroppsolje for mer profesjonelle resultater! Denne komboen har en fantastisk kampanjepris på kun 499kr!

DermaSpa`s kopper er utviklet i silikon som i motsetning til glasskopper ikke vil skade huden da koppen vil gi etter om huden blir strukket for mye. Den nydelige lillafargen vil heller ikke bli misfarget slik som blanke kopper blir. Koppene er utrolig lette å bruke, trykk dem inn (hvor hardt du trykker dem inn avgjør trykket) og sett dem på huden og start og masser i sirkulære og sikk sakk bevegelser. Huden skal enten være smurt med olje eller du kan bruke dem i dusjen med såpe.

Video av dermaroller behandling – VINN produkter til verdi 1700 kroner!

Her får du en liten video i hvordan du bruker din dermaroller hjemme, for full bruksanvisning på video så skriv deg opp i feltet under og du får tilsendt en lengre og utfyllende video. Da er du også med i trekningen om å vinne alle produktene brukt i videoen.

Premien inneholder alle produktene du trenger for å utføre en profesjonell dermaroller behandling hjemme.  Og som de eneste på markedet blir disse produktene utviklet og brukt i profesjonelle dermaroller behandlinger.

Du kan selv velge hvilke nål-lengde du ønsker, for mer informasjon om hva de forskjellige nål-lengdene behandler trykk her!

Konkuranse! Vinn produkter til verdi 1700 kroner!

Vinn ALLE produktene i vår video. Bli med i trekningen, du trenger bare å:

Lykke til 😉

Produktene brukt i videoen:

 

Har du noen spørsmål, ta kontakt på chatten eller skriv i kommentarfeltet under.

Hvorfor jeg advarer mot Dermapen / Skinpen

Jeg får så ofte spørsmål om hva som er forskjellen mellom  Dermapen (også kalt Skinpen), dermaroller eller dermastamp. I dette innlegget skal jeg fortelle deg forskjellen mellom disse behandlingene og hvordan du kan få like gode resultater hjemme som med en profesjonell dermaroller behandling.

En dermapen er en automatisk dermastempel maskin, som en tatoveringsmaskin med mange nåler. Problemet med alle elektroniske micro-needling maskiner er at de lager rift i huden som altså er at huden revner. Den store ulempen med denne maskinen er at man flytter den rundt i hvilken som helst retning med alle hastigheter. Mens du flytter den går nålene inn og ut i en svært høy hastighet og hastigheten på nålene er helt uavhengig av hastigheten du beveger pennen i. Dette er det motsatte av hva som skjer med en dermaroller. En dermaroller flytter nålene i nøyaktig samme hastighet som du beveger rullen i, fordi rullen er flyttet av deg og de sitter fast i hodet uten å bevege seg selv. Hudrift er helt umulig med en dermaroller eller et manuelt dermastempel pga design. Nålene lager microkanaler i huden når du ruller eller stempler huden og den har ikke muligheten til å bevege seg sidelengs fordi nålene sitter fast i hodet. Behandling med dermapen har en veldig lang restitusjonstid på opptil to uker. Når du behandler med dermastempel/dermaroller er du helt fin dagen etter behandlingen, noe som gjør behandlingen mer praktisk.

Så behandlingen med dermapen er risikabel nok i seg selv og bør absolutt ikke gjøres hjemme!

Så når man behandler med mikro-nåler så er det ikke å borre hull og lage rift i huden man er ute etter, men man ønsker å lage micro-kanaler i huden. Ideen med å bruke hudrulle med micronåler er å gi akkurat den rette mengden av betennelse mens man forårsaker minst mulig hudtraume.

En rift er horisontal og en micro-kanal er vertikal.

Det er flere grunner til at man bare ønsker vertikale micro-kanaler som dermarullen gir og ikke horisontale rift som dermapenen lager. På grunn av at de er vertikale er en  micro-kanals overflate mye mindre enn en hudrifts synlige overflate. Dette er viktig da vi ønsker å minimere arrdannelse. En rift fører til mye mer hudskader som således medfører større sannsynlighet for arrdannelse enn en micro-kanal. Kanalen lages ved å penetrere huden med nålen mens riften lages ved å dra den butte siden av nålen igjennom huden. Dette er jo ikke noe du ønsker! Og pga nervene i huden så vil også denne type behandling også medføre en hel del smærte, selv om nervene ligger dypere enn nålens dybde. Det er også en mye større sjanse for at huden blør pga riften dermapenen lager er horisontale. Dermapen kan også lage rift i porekanten og permanent forstørre dem hos enkelte personer. Dette er fordi når du lager en sidelengs rift i huden så vil ikke huden klare å reparere seg helt når den fornyer seg, noe som gir en permanent forstørret pore. Horisontale rift av huden vil selv skje om du beveger maskinen sakte over huden.

Her ser du et bilde av dermapen (vist øverst) brukt på huden, sammenlignet med et apparat kalt Derminator som ikke gir denne skaden. En dermaroller vil gi samme eller mindre microkanaler enn det som Derminator her viser:

microskader-med-dermapen
Øverst vises de lange riftene som skjer med en dermapen. Nederst vises microkanalene gjort med en Derminator, en dermaroller vil gi samme eller mindre microkanaler i huden.

 

Så over til hvordan du kan få best mulig resultater hjemme. Vi sender alltid med full bruksanvisning til alle våre produkter, slik at du lettest kan utføre behandlingen på en trygg måte. For best resultater så er det noen viktige ting du kan merke deg:

1 Sett opp en behandlingsplan! La det gå 14 dager imellom hver behandling, og planlegg det inn i din dag slik at du faktisk får gjort behandlingen. Du vil ikke få de resultatene du ønsker om du ikke gjør behandlingen.

2 Velg den nål-lengden som vil gi deg de resultatene du er på jakt etter. 0.5 mm er det ofte lurt å begynne på, den gir anti-aging effekt og fornyer huden, denne nål-lengden kan også brukes rundt øyne (men ikke innenfor øyehulen). 0.75 mm gir mer intensiv anti-aging effekt mens 1 mm dermarulle eller dermastempel er til områder med arr, akne-arr og dypere rynker. Som generell behandling for akne-arr som også gir anti aging effekt så anbefaler jeg å gå for en 0.5 mm rulle og et 1 mm dermastempel. Dette har vist seg å gi utrolig gode resultater for flere av våre kunder.

3 Bruk gode produkter både med behandlingen og imellom behandlingen. Siden behandlingen gir økt absorbering av produkter så er det jo veldig lurt å utnytte det fullt ut med å bruke gode produkter fullpakket av aktive ingredienser og som aller helst er økologiske. Jeg anbefaler White Lotus sine serum som anti-aging serum,  scar serum (for arr og pigmentflekker) og celulitt og strekkmerke serum. Disse serumene blir brukt i proffesjonelle klinikkbehandlinger og vil ta din hjemmebehandling opp til et nytt nivå!

4 IKKE rull fram og tilbake, dette kan føre til rift og dobbel-penetrering av huden. Det er dårlig teknikk som ikke er anbefalt. Rull kun en vei, løft rullen mellom hver rull, dette vil gi en jevnere behandling som gir bedre resultater. Dette er den beste teknikken og er også teknikken som blir brukt i klinikkbehandlingene til White Lotus. Kunder reiser langveis for å behandle i klinikken til White Lotus, den er verdenskjent.

5 Rens rullen og stemplet før og etter hvert bruk slik som bruksanvisningen forteller deg. Så lar du den tørke helt i etuiet sitt FØR du tar lokket på. Lagre rullen et tørt og trygt sted så vil den holde mye lengre. Det er viktig å vedlikeholde hygienen på rullen for å unngå bakterievekst. Rens med dermaroller rens eller naturlig dermaroller rens.

Har du erfaring med dermapen behandling? Del den i kommentarfeltet nedenfor, det er sikkert mange som ønsker å høre dine erfaringer. Og har du noen spørsmål ta kontakt i kommentarfletet eller på chaten!

Håper du har en fantastisk dag!

3 tips for å redusere strekkmerker, cellulitter, arr og stramme opp løs hud på kroppen!

Reduser strekkmerker, cellulitter og arr med CIT roller

 

I dette innlegget skal jeg fortelle deg hvordan du kan redusere strekkmerker, cellulitter, arr og få strammet opp løs hud med en behandling du kan gjøre hjemme. Jeg vil fortelle deg hva du ikke bør gjøre og viktigst av alt det du bør gjøre for å oppnå de resultatene som du ønsker deg.

 

 

stretchmark_cellulitepack
White Lotus Strekkmerke og cellulitt behandling

Dermaroller er en utrolig populær anti-aging behandling for ansiktet men behandlingen har også en økende popularitet på kroppen. Det er en fantastisk behandling for å redusere strekkmerker, cellulitter, løs hud og arr etter keisersnitt. Men på kroppen kreves litt forskjellige tilnærminger for å se gode resultater.

Det jeg ofte ser er produkter det annonseres med som skal hjelpe mot disse problemene som jeg VET utifra et faglig ståsted – IKKE kan eller vil gi de ønskede resultatene. Så om du vil unngå å bli lurt til å kjøpe noe som slett ikke fungerer, les videre. Her får du en innføring i hvordan du får de samme resultatene som du får i en profesjonell klinikkbehandling med dermaroller. White Lotus sine serum er de eneste på markedet som også brukes i klinikkbehandlinger, og her vil man gått for deres serum for strekkmerker og cellulitter for best resultat.

Dermaroller er en flott behandling for å redusere synligheten av cellulitter. Det fører til at huden blir tykkere, strammere og gjenoppretter elastisiteten. Det øker også produksjonen av kollagen-fibrene og elastin-fibrene så huden får en umiddelbar forbedring av utseende. Ulikt andre teknikker som f.eks kjemiske peelinger skader det ikke huden eller fjerner epidermisnoe som gjør at dermaroller behandling passer alle hudtyper.

En annen veldig populær og effektiv behandling mot cellulitter er kopping, les mer om det i dette blogginnlegget!

Strekkmerker rammer rundt 80% av damer og inntil nylig var behandling av strekkmerker veldig vanskelig. Nå har vi sett at dermaroller-behandling har vist en gjennomsnittlig forbedring av strekkmerker med 70%. Dermarullen oppnår dette resultatet gjennom kollagen-induksjons terapi eller CIT. Dette er fordi hormonet glukokortikoid forhindrer omdanning av fibroblast i både kollagen- og elastin-fibrene i området.
Ved å produsere kollagen i området som dermarulles vil man se en dramatisk forbedring av strekkmerker. Best av alt i motsetning til laser-behandling så er det ingen risiko for pigmentforandringer fordi den ytre delen av huden ikke blir fjernet.

Dermarolling vil ikke bare hjelpe på strekkmerker men vil også gi en strammere hud. Så behandlingen er yppelig for å stramme opp løs hud samt å redusere keisersnitt-arr.

Men det er noen ting du må se opp for om du faktisk ønsker å se resultater og her er 3 VIKTIGE ting du må tenke på!

Tips 1: Bruk riktig nål-lengde!

For det første, ja jeg vet det jeg maser mye om det, men nål-lengde er VIKTIG for å se de resultatene du ønsker. I ansiktet er 0.5 mm den korteste nål-lengden for å gi hudforbedring men når det gjelder kroppen så er huden her tykkere så en rulle på 0.5 mm vil kun gi økt absorbering av produkter.

Så om økt absorbering av produkter er det er det eneste du ønsker å oppnå så kan du behandle med 0.5 mm, men ellers så er det helt poengløst om du ønsker hudforbedringer. De aller fleste som behandler kroppen med dermaroller ønsker å faktisk få hudforbedring som å forbedre strekkmerker, cellulitter, løs hud og arr etter keisersnitt. For disse tilstandene så vil du trenge lengre nåler for å se resulteter. Jo tykkere huden da er jo lengre bør nålene være. Så for huden på brystet som er tynn så kan man godt se resultater med en 0.75 mm rulle, men på den tykke huden på lår/rumpe så vil man normalt sett
trenge lengre nåler på 1.5 mm for å se gode resultater.

Bryst: 0.75 mm og oppover. 0.75 mm vil gi en anti aging behandling av brystområdet (stramme opp huden) samt gi effekt på svake strekkmerker. Om du har en rulle på 0.5 mm som du allerede bruker på ansiktet så er det ingenting galt for å prøve den på brystet for å se om det gir ønsket effekt her. Huden på brystet er TYNN og området her er sensitivt.

Mage: Strekkmerker: For 1 mm så anbefaler vi 192 nåler for best mulig stimulering eller 1.5 mm enten på 192 eller 400 nåler. Vær oppmerksom på at vi får best tilbakemeldinger på nål-lengder på 1.5 mm også for magen.

Keisersnitt arr og andre arr: Den beste nål-lengden er 1.5 mm.

Lår/rumpe: Strekkmerker/cellulitter/løs hud: Her er huden såpass tykk at det som har vist seg å gi best effekt er 1.5 mm. For behandling av celulitter på store områder så er kroppsrullen god om du kun skal behandle strekkmerker på små områder kan du med fordel gå for en rulle på 192 nåler for bedre stimulering til huden.

Tips 2: Ikke bruk en rulle med for mange nåler!

Det er også viktig å merke seg at antall nåler på rullen også har betydning for resultatet akkurat som i ansiktet. Det bør alltid være gode mellomrom mellom nålene slik at de lett kan penetrere huden UTEN hjelp av makt. Så våre ruller kommer i flere bredder, men det er alltid samme gode mellomrommet mellom nålene.

For større områder kan du bruke kroppsrullen som er bredere så kan man gå opp til 400 nåler, mer nåler enn det (1000-1200 nåler) vil bare gjøre at nålene ikke kommer ned i huden og får derfor ikke gjort det dem skal. Den litt smalere rullen vår på 192 nåler er god for å få en god stimulering til huden for små isolerte områder, men den kan selvsagt også brukes på større områder (det vil kun ta litt lengre tid å behandle). Tips: For bedre stimulering og effekt gå alltid ned i antall nåler!

Tips 3: Rett Behandlingsplan!

Behandlingsplanen: For best resultater bruk dermarulle i kombinasjon med strekkmerke og cellulitt dermaroller serumet til White Lotus. Dette serumet er det eneste på markedet som blir brukt til klinikkbehandlinger med dermaroller. Det vil gi huden det den trenger av næring samt den har synergi effekt sammen med dermarullen. Du vil utføre en behandling hver 14 dager. Oftere behandlinger vil ikke gi bedre resulateter da det kan gi negative bivirkninger som tørr sensitiv hud.

Om du vil forsterke effekten av dermaroller så bruk dem i kombinasjon med enten en 0.5 mm dermaroller (2-3 ganger i uken) som ikke bare vil gi bedre absorbering av produkter men også vil øke sirkulasjonen i huden. Du kan også øke sirkulasjonen og produktabsorbering  med daglig kopping massasje av det området som behandles, kun 5 minutter er nok. En annen ting som er veldig viktig er at resultatene kommer gradvis, ingenting skjer over natta. Men etter en kur på 3 mnd så vil du se at huden din har fått store forbedringer, så husk å ta et før bilde slik at du kan glede deg i
ettertid for den gode framgangen du har hatt.

Tips: Øk sirkulasjonen til området hver dag, feks. massasje, kopping, sauna eller kroppsskrubb o.l. 

Alle produktene til dermarulling av strekkmerker og cellulitter finner du her. Jeg ønsker virkelig at du skal få gode resultater med din hjemmebehandling så jeg håper at du har lært noe i denne artikkelen som hjelper deg å velge ut de produktene som er riktige for deg.

Til slutt vil jeg nevne at om du har noen spørsmål så er vi her for deg, vi ønsker at du skal se gode resultater og bli fornøyd med din hjemmebehandling. Så om det er noe som er uklart eller du ønsker litt mer utfyllende informasjon om så skriv en kommentar under dette innlegget eller ta kontakt med oss, vi er på chatten!

Vinnere Julekalender 2016

Tua Tre’nd – Premie julaften

Da har vi kommet til romjulen 2016 og julekalenderen vår er over for denne gang. Det er første gang DermaSpa.no har julekalender og vi er veldig fornøyd med alle deltakerene som har blitt med. Vinnerene er trukket og kommer i listen under.

Om du ikke vant det du hadde lyst på kan du bruke rabattkoden under (ROMJULSALG) til å kjøpe det du hadde lyst på til 15% rabatt. Vi setter stor pris på støtten.

Romjulsalg

Vi har nå 15% rabatt på hele butikken hvis du bruker rabattkode: ROMJULSALG

Rabattkoden legges til handlekurven og gir 15% rabatt på ALLE varer.

Vinnere julekalender 2016

Luke Produkt Verdi Rabattpris Kjøp link Vinner
1 Mad Hippie Vitamin C Serum 379,- 322,- Kjøp her Annbjørg B.
2 Dermaroller Anti Aging Kit 599,- 378,- Kjøp her Kristin S. E.
3 Sonic Hudbørste 499,- 339,- Kjøp her Hilde H.
4 Valgfritt rynkeplaster 399,- 339,- Kjøp her Tina J.
5 Dermaroller med valgfritt White Lotus Serum 748,- 533,- Kjøp her Ellen Mari Ø.
6 Kroppsrulle med XL Vakuum-kopp 648,- 550,- Kjøp her Hanne H.
7 Silkeputetrekk 549,- 466,- Kjøp her May-Rita M.
8 Dermaroller kit for dype rynker 749,- 636,- Kjøp her Lillian M. B.
9 Mad Hippie Øyekrem 299,- 254,- Kjøp her Mette N. M.
10 Gavekort på kr 500,- 500,- Kjøp her Beate J.
11 Silk Oil Fiber Mascara 399,- 339,- Kjøp her Elisabeth H. K.
12 Silk Oil Argan Mineral Foundation 299,- 254,- Kjøp her Siri M.
13 Dermaroller Anti Aging Kit 599,- 378,- Kjøp her Anniken S.
14 Valgfritt rynkeplaster 399,- 339,- Kjøp her Marit K.
15 Mad Hippie Vitamin C Serum 379,- 322,- Kjøp her Lene P.
16 Dermaroller med valgfritt White Lotus Serum 748,- 533,- Kjøp her Sigrun G.
18 Gavekort kr 1000,- 1000,- Kjøp her Ann Elisabeth V.
19 Silk Oil Fiber Mascara 399,- 339,- Kjøp her Mia M.
20 Mad Hippie Vitamin A Serum 379,- 322,- Kjøp her Monica B.
23 Silk Oil Profesjonell Steam Styler 1699,- 1444,- Kjøp her Unni F. H.
24 Tua Tre’nd 2399,- 1695,- Kjøp her Elin Helen R.

Husk å bruke rabattkode: ROMJULSALG for å få 15% rabatt på alle varene over!

Hvis du finner deg selv på listen og ikke har mottatt mail fra oss, vennligst send en epost til post@dermaspa.no. OBS: Vi har mange deltakere og det kan være flere deltagere med samme fornavn og første bokstav i etternavn. For å bekrefte om du er vinner sjekker vi din e-post adresse da vi har det på alle vinnerene.

Som du ser er det dessverre noen luker som ble avlyst, bl.a. pga tekniske problemer samt julestria som gjorde at vi rett og slett ikke rakk å publisere luken den dagen. Vi beklager dette.

Nyttårskonkurranse

Vi hadde lovet å dele ut premier for kr 20,000 og har enda ikke nådd det i kalenderen. Derfor kommer vi til å kjøre flere konkurranser frem mot nyttår. Hvis du er påmeldt vår julekalender eller har meldt deg på en individuell luke vil du få mail når vi legger ut nyttårskonkurranser, så lenge du ikke har meldt deg av.

Luke 24: Skru tiden tilbake med Tua Tre’nd ansiktsløft-maskin

Dagens premie:

Da er endelig julaften her og vi åpner siste luke i kalenderen!

Tua Tre’nd – Ansiktsløft uten kirurgi (verdi 2,399,-)

tua-trend

Hvis du har problemer med å melde deg på, vennligst si ifra i kommentarfeltet nederst så legger vi deg til manuelt.

For å bli med i trekningen må du også like dagens luke på Facebook

 

Få 15% rabatt på Tua Tre’nd slik at den koster kun 1695,- (spar 700,-) Bruk rabattkode JULESALG i handlekurven.

 

Om premien:

Nyhet i Norge! Storbritannias mest solgte ansiktsløft-maskin er her!

Skru tilbake tiden med TUA Tre’nd; den kraftigste og mest effektive ansiktsløft-maskinen tilgjengelig. TUA Tre’nd gir et naturlig ansiktsløft!
Tua Tre’nd behandler: Linjene/foldene mellom øyenbrynene , nese leppefold rynken, dobbelhake, sigende kjeveparti, løfter øyenbryn m.m.

Tua Tre’nd er designet, utviklet og produsert i Italia! 100% Italiensk kvalitet!

TUA Tre’nd er en maskin du aldri har sett maken til. Den har vunnet en rekke priser for sin innovative teknologi og måte å bruke nymotens teknologi for å oppnå et mer ungdommelig utseende. Elsket av tusenvis av kvinner for sin unike måte å gi et naturlig ansiktsløft og redusere mimikkrynker uten bruk av botox. Flere kjendiser bruker den inkluderer blant annet Angelina Jolie, Kate moss, Nicole Scherzinger, Cameron Diaz , Jessica Biel, Tamsin Outhwaite med flere….

Les mer om Tua Tre’nd her!

Hvis du har problemer med å melde deg på, vennligst si ifra i kommentarfeltet nederst så legger vi deg til manuelt.

 

Husk også å like dagens luke på Facebook! Glemmer du dette kan du ikke vinne.