På grunn av sykdom er vi ikke tilgjengelig på kundeservice i dag. Bestillinger vil bli sendt ut så snart vi er tilbake.
-14.33%

Før og etter-bilder ved bruk av Dermaroller

Anti-aging

Resultater på rynker og fine linjer i ansiktet etter behandling med dermaroller.


Resultater på rynker og ujevn hud / store porer etter behandling med dermaroller.

Dermaroller

Bruk av dermaroller er en perfekt anti-aging behandling for ansiktet. Hvis du ikke er kjent med dermaroller, les mer i vår dermaroller-guide.

Vitenskapelig dokumentert effekt!


Effekt av 0.5 mm rulle
 • Stimulerer hudens kollagen
 • Reduserer rynker og fine linjer
 • Reduserer store porer og pigmentflekker
 • Strammer opp huden
 • Fornyer huden og gir ungdommelig glød

Effekt av 0.75 mm rulle
 • Intensiv anti aging og reduksjon av svake arr
 • Reduserer rynker og fine linjer
 • Strammer opp huden
 • Fornyer huden og gir ungdommelig glød

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 349,00

Tilbud kr 299,00

 • Levering innen 1-2 dager
 • Kundeservice på chat og telefon
 • Betal trygt med kort og Klarna
 • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Dermarulling er enkelt, lett og effektivt. Hensikten med en dermaroller er at nålene skaper en mild form for skade ved å skape mikro kanaler i huden. Dette resulterer i en mildt inflammasjonsrespons som øker kollagen produksjonen. Enkelt forklart: Den hjelper å bygge huden fra innsiden.

En dermaroller er en rulle med mikro-nåler som penetrerer og skaper små kanaler i huden. Behandlingen går ut på å bruke hudens egen helbredelsesevne til å simulere en skade som huden igjen må reparere. Når denne prosessen starter så vil kollagen-produksjonen øke og du vil stramme opp huden og redusere rynker, fine linjer og arr.

Behandlingen vil også gjøre at produktene penetrerer bedre og gi en økt effekt. Derfor er det viktig å bruke rene og gode produkter med behandlingen. Vi anbefaler White Lotus produkter til dette, da de er verdensledende på dette området og ligger et hestehode foran alle andre merker. De har over 15 års erfaring og de har egne klinikker rundt om i verden. Serumene er basert på grønn te olje som ofte er omtalt som "mirakeloljen", de gir nok fukt til huden til at de kan brukes alene uten noe krem over. Det er også det eneste serumet på markedet som brukes i profesjonelle klinikkbehandlinger med dermaroller.

Denne dermarolleren er den ledende rullen på markedet og den er godt kjent av leger og kirurger i USA som bruker den i sine behandlinger. Den er laget med 192 sylskarpe nåler i kirurgisk stål. Dermaspa selger ikke nål-lengder som 0.2 mm da studier viser at disse ikke gir forbedring av huden. Du trenger nål-lengde på 0.5 mm og oppover for å se hudforbedringer.

En dermaroller på 0.5 mm er den beste størrelsen å bruke hvis du vil ha en anti aging behandling for ansiktet. Forskining viser at man får den beste effekten hvis man bruker nållengder mellom 0.4mm og 0.6mm, det er da kollagenet i huden blir stimulert. En 0.5 mm rulle er fantastisk til a behandle fine linjer, rynker og virker oppstrammende på huden. Denne nållengden er det vi anbefaler spesielt for nybegynnere.

En microneedle roller på 0.75 mm gir en mer intensiv anti-aging effekt, den er også god på svake akne-arr. Den kan brukes i hele ansiktet men på det sensitive området rundt øynene så anbefaler vi å holde seg til 0.5 mm.

En microneedle behandling stimulere hudens kollagen opp til 1000% etter en eneste behandling. Det er anbefalt en behandling hver 14 dag, og best kombinert med et økologisk anti aging serum. Noen bruker den som en kur opp til to ganger i uken i en kort periode. Husk at hudens kollagen er på det når et toppnivå rundt 9 dager etter en behandling så det er lurt å la huden få en pause for å komme seg. Hudens absorbering av produkter økes med opp til 10 000 ganger etter en dermarulle behandling så derfor er det viktig å bruke rene produker sammen med behandlingen.

Microneedle roller på 0.5 mm behandler: Fine linjer, rynker, store porer, pigmentflekker. Virker oppstramende på huden og stimulerer kollagen-funksjonen.

Microneedle roller på 0.75 mm behandler: Intensiv anti agin og svake akne-arr og arr. En mer intensiv behandling der huden trenger litt mer stimulering.

Dermarullen kommer i en en eske for oppbevaring mellom behandlingene. Dermarullen er CE godkjent og holder medisinsk standard slik at du kan være trygg på at den er 100% steril.

Ikke del dermarullen med noen andre. Ikke bruk den over aktiv acne, herpes eller noen annen form for infeksjon i huden.

En video der Anthony Kingston fra White Lotus snakker om nål-lengder:
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
Kanon behandling for huden
Vurdering
Anbefales virkelig, huden blir så mye bedre av å bruke rulle. Liker veldig godt serumet som man kan kjøpe med, den gir huden en fin glød. Bruksanvisningen som kom med gjorde behandlingen enkel å utføre og kundeservicen er utrolig god. Så bare pluss fra meg! Skrevet av Katrine (Sendt inn 27.04.2017)
En god rulle til en god pris
Vurdering
Er veldig fornøyd med denne, huden min har aldri sett så fin ut som den gjør nå. Kvise arrene mine ble også borte etter et par behandlinger. Kommer til å kjøpe den igjen, for denne er noe jeg må ha. Skrevet av Marie (Sendt inn 04.02.2016)
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Dermaroller
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering