På grunn av sykdom er vi ikke tilgjengelig på kundeservice i dag. Bestillinger vil bli sendt ut så snart vi er tilbake.

Dermaroller Serum Anti-Aging

Økologisk Anti Aging Serum som er laget spesielt med tanke på dermarolling. Fra dermaroller spesialisten White Lotus.
Svært effektivt og mange bruker det også alene uten dermaroller.


Dette er et profesjonelt serum som er utviklet og brukt i klinikkbehandlinger med dermaroller.
Vil vare i 2-3 mnd ved daglig bruk i ansiktet.


Det eneste serumet på markedet som også blir brukt av profesjonelle i klinikkbehandlinger.Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: På lager

kr 399,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
White Lotus organic Anti Aging serum er naturlig rikt på Vitamin B,C,K og P, i tillegg så har det eksepsjonelt høyt innhold av polyfenoler, antioksidanter, mineraler og umettede fettsyrer. Serumet er i toppsjiktet av økologisk hudpleie og er laget spesielt med tanke på å få beste mulig resultater med din hjemmerulling. Laget av 100% økologiske ingredienser, det inneholder ikke et eneste konserveringsmiddel, tilsetningsstoff, sulfat, paraben, fyllstoff eller andre syntetiske ingredienser. Det er sertifisert økologisk helt ned til jorda ingrediensene er dyrket i. Det er også godkjent vegansk slik at du er helt sikker på at produktet ikke er testet på dyr. White Lotus økologiske serum inneholder høykonsentrert grønn te olje blandet med potente urter målrettet mot anti aging. Grønn te serum har utrolige dokumenterte anti aging egenskaper og er en perfekt kombinasjon til en microneedling behandling. White Lotus er spesialister på utstyr til dermarolling, merket selges hos hudpleiere verden over.

Og viktigst av alt det virker! Ingrediensene er vitenskapelig testet og bevist at hjelper til å redusere synlige tegn på aldring. Drøy i bruk, kun 4-6 dråper er nok til hele ansiktet og halsen.

Målrettet mot microneedling - Grønn te olje er ideell å bruke med microneedling fordi det fukter huden, demper irritasjon/betennelse og reduserer lys-sensitiv hud som følger en microneedling behandling. Mange microneedling kremer og serum vil faktisk gjøre disse forholdene verre.

Anti aging skjønnhetsserum er utformet fra en base på økologisk grønn te olje som har vært brukt i flere århundre i østen til å gi en yngre og mer glødende hud. I motsettning til andre oljer så har forskning vist at grønn te olje reduserer acne-utbrudd mens den gir huden fukt. Olje kan penetrere huden dypere enn tradisjonelle vannbaserte kremer.

Ingrediensene i anti aging serum har vist seg å:
  1. Øke den naturlige kollagen produksjonen.
  2. Regenerere hudceller.
  3. Forebygge og reparere UV-skader.
  4. Redusere nedbrytningen av eksisterende kollagen.
  5. Gi høye doser av antioksidanter
White lotus anti aging serum kan brukes som eneste fuktighetskrem eller for å forsterke effekten av din dermarollerbehandling.

Ingredienser:
Laget av tre naturlige anti aging urter i en base av grønn te olje (Camellia oil) Astragalus membranaceus - Huang Qi: Effektiv på å løfte huden, Lycium chinensis - Gou Qi Zi (også kjent som Goji bær): Er en potent anti-oxidant, Panax ginseng - Ren Shen: Anerkjent som en energi tonic og en adaptogen urt. Laget i UK. 25ml. Drøy i bruk, kun 4-6 dråper trengs på ansikt/hals.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Dermaroller Serum Anti-Aging
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering