På grunn av sykdom er vi ikke tilgjengelig på kundeservice i dag. Bestillinger vil bli sendt ut så snart vi er tilbake.

Dermaroller Serum Arr Behandling

Et økologisk serum for behandling av arr, spesielt utviklet for å bruke sammen med dermarulle. Fra dermaroller spesialisten White Lotus.
Svært effektivt og mange bruker det også alene uten dermaroller.


Dette er et profesjonelt serum som er utviklet og brukt i klinikkbehandlinger med dermaroller.
Vil vare i 2-3 mnd ved daglig bruk i ansiktet.


Det eneste serumet på markedet som også blir brukt av profesjonelle i klinikkbehandlinger.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 399,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
White Lotus organic scar serum er utformet for å virke sammen med dermarulling for å forbedre og gi synlige resultater i forbedringen av arr og acne-arr. Det er en ideell erstatning til en ofte ineffektiv arr-krem. Det inneholder høykonsentrert grønn te olje som østen lenge har anerkjent for dens skjønnhetsgivende egenskaper. Grønn te olje er mye mer effektiv enn en grønn te krem siden fordi det er kun aktive ingrdienser i motsetning til den lille delen aktive ingrediens som er tilsatt i en vannbasert krem. I tillegg til å hjelpe på arr-reduksjon har det lenge vært en sterk kobling mellom reduksjon av acne og grønn te noe som gjør at dette serumet er et yppelig serum også for dem som sliter med acne. Grønn te olje er ideell og bruke med microneedling fordi det fukter huden, demper iritasjon/betennelse og reduserer lys-sensitiv hud som følger en microneedling behandling. Mange microneedling-kremer og serum vil faktisk gjøre disse forholdene verre. Drøy i bruk, kun et par dråper er nok. White Lotus er spesialister på utstyr til dermarolling, merket selges hos hudpleiere verden over.
Ingrediensene i White Lotus Organic Scar Serum er vitenskaplig bevist å:
  1. Regenerere hudcellene
  2. Forbedre sårtilheling
  3. Øke helbredelsen av stråleskader
  4. Øke mikrosirkulasjonen
  5. Reparere UV-skader

Dermarulling bryter ned gammelt skadet kollagen og lager et helt nytt lag av kollagen ved å lage et microtraume under hudoverflaten. Påføring av Organic scar serum øker produksjonen av nye sunne celler og bistår dermarullen i å øke kollagen produksjonen. Forbedring av sårheling sikrer også at den nye huden som dannes blir glatt og sunn.

Økningen i mikrosirkulasjonen sørger for at det er rikelig med næring til huden i området for å sikre korrekt sårheling og at eventuelle giftstoffer som dannes under helbredelsesprosessen blir hurtig fjernet.

Som alle White Lotus serumer er Organic Scar Serum også 100% naturlig og inneholder ingen konserveringsmidler, sulfater, parabener, fyllstoffer eller tilsetningsstoffer. Det er trygt at man kunne spist det, og det er derfor trygt med tanke på den økte absorberingen laget av dermarullen.

Det kan bli brukt alene eller for å forbedre effekten av dermarullen. Få resultater med det beste naturlige arr serumet tilgjengelig i dag.

Ingredienser: Inneholder 5 naturlige urter velkjent for deres effekter på arr-reduksjon i en base av grønn te (Camellia oil), Camellia sinensis leaf (White Tea), Panax notoginseng (San Qi): Effektiv på å få opp blodsirkulasjonen og forhindrer blødning, Commiphora molmol (Mo Yao) får opp sirkulasjonen, Carthimus tinctorius (Hong Hua) Får opp microsirkulasjonen til området, Olibannum gummi - (Ru Xiang, også kjent som Frankincense), Commiphora molmol (Mo Yao, også kjent som myrrah) 25ml. Drøy i bruk, kun et par dråper er nok.

Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Dermaroller Serum Arr Behandling
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering