Før og etter-bilder ved bruk av Dermaroller

Anti-aging

Resultater på rynker og fine linjer i ansiktet etter behandling med dermaroller.


Resultater på rynker og ujevn hud / store porer etter behandling med dermaroller.

Dermaroller Titanium 0.75 mm

Vår eksklusive dermaroller på 0.5 mm med titanium nåler. En 0.5 mm dermaroller er en perfekt anti-aging behandling for ansiktet.

Hvis du ikke er kjent med dermaroller, les mer i vår dermaroller-guide


Effektiv behandling for:
  • Rynker
  • Fine linjer
  • Store porer
  • Pigmentflekker
  • Virker oppstrammende

Foretrekker du å bestille over telefon eller har noen spørsmål?
Ring oss nå på 48953771 eller kontakt oss på chatten!Alle ruller kommer med GRATIS 5ml rensespray.

Når du kjøper rulle sammen med serum så får du serumet for 349,- istedenfor 399,-. Du får også med en gratis rensespray på 10 ml når du kjøper serum og rulle.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 399,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Hvordan virker dermarolling?
Dermarulling er enkelt, lett og effektivt. Hensikten med en dermaroller er at nålene skaper en mild form for skade ved å skape mikro kanaler i huden. Dette resulterer i en mildt inflammasjonsrespons som øker kollagen produksjonen. Enkelt forklart: Den hjelper å bygge huden fra innsiden.

En dermaroller er en rulle med mikro-nåler som penetrerer og skaper små kanaler i huden. Behandlingen går ut på å bruke hudens egen helbredelsesevne til å simulere en skade som huden igjen må reparere. Når denne prosessen starter så vil kollagen-produksjonen øke og du vil stramme opp huden og redusere rynker, fine linjer og arr. Behandlingen vil også gjøre at produktene penetrerer bedre og gi en økt effekt. Derfor er det viktig å bruke rene og gode produkter med behandlingen.

Dette er vår mest eksklusive dermarulle med et vakkert design og 192 sylskarpe nåler i titanium.

Godkjenninger og sertifiseringer
Dermarullen er CE godkjent og holder medisinsk standard.
ISO godkjent for medisinsk bruk (ISO 13485).

Effekt av 0.75 mm dermaroller
En dermarulle på 0.75mm gir intensiv anti-aging behandling for ansiktet. Forskining viser at man får den beste effekten hvis man bruker nål-lengder mellom 0.4mm og 0.6mm, det er da kollagenet i huden blir stimulert. Og 0.75 mm vil derfor gi den beste og dypeste stimuleringen. 0.75 mm vil også hjelpe på svake akne-arr og arr.

En 0.75 m er fantastisk til å behandle fine linjer, rynker og virker oppstrammende på huden, den stimulere hudens kollagen opp til 1000% etter en eneste behandling. Det er anbefalt en behandling hver 14. dag, og best kombinert med et økologisk anti aging serum. Noen bruker den som en kur opp til to ganger i uken i en kort periode. Husk at hudens kollagen når et toppnivå rundt 9 dager etter en behandling så det er lurt å la huden få en pause for å komme seg. Hudens absorbering av produkter økes med opp til 10 000 ganger etter en dermarulle behandling så derfor er det viktig å bruke rene produker sammen med behandlingen.

En 0.75mm dermarulle behandler: Fine linjer, rynker, store porer, pigmentflekker, svake arr og akne-ar. Virker oppstrammende på huden og stimulerer kollagen-funksjonen. Dette er en intensiv anti aging behandling, for et profesjonelt resultat bruk den med White Lotus Anti Aging serum som er det eneste dermaroller serumet på markedet som også blir brukt i klinikk-behandlinger.

Dermarullen kommer med et hylster for lett oppbevaring mellom behandlingene.

Ikke del dermarullen med noen andre. Ikke bruk den over aktiv acne, herpes eller noen annen form for infeksjon i huden.Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Min favoritt rulle
Vurdering
Liker denne rulla utrolig godt. Den ruller lett over huden og er god å holde i. Resultatene jeg får er fantastiske. Har brukt så mye penger hos hudpleieren men ingenting har hjulpet så mye som å bruke dermarulle på huden. Jevnere og finere hud uten urenheter. Anbefaler det til alle jeg kjenner. Skrevet av Ida (Sendt inn 02.03.2016)
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Dermaroller Titanium 0.75 mm
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering