Før og etter-bilder ved bruk av Dermaroller

Akne-arr

Behandling av akne-arr med dermaroller.

Arr

Behandling av arr med dermaroller.

Dermaroller Titanium 1 mm

Dermaroller med 1 mm titanium nåler til behandling av arr, dypere rynker og pigmentflekker.


Alle ruller kommer med GRATIS 5ml rensespray.

Når du kjøper rulle sammen med serum så får du serumet for 349,- istedenfor 399,-. Du får også med en gratis rensespray på 10 ml når du kjøper serum og rulle.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 399,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Dermarulling er enkelt, lett og effektivt. Hensikten med en dermaroller er at nålene skaper en mild form for skade ved å skape mikro kanaler i huden. Dette resulterer i en mildt inflammasjonsrespons som øker kollagen produksjonen. Enkelt forklart: Den hjelper å bygge huden fra innsiden.

En dermaroller er en rulle med mikro-nåler som penetrerer og skaper små kanaler i huden. Behandlingen går ut på å bruke hudens egen helbredelsesevne til å simulere en skade som huden igjen må reparere. Når denne prosessen starter så vil kollagen-produksjonen øke og du vil stramme opp huden og redusere rynker, fine linjer og arr. Behandlingen vil også gjøre at produktene penetrerer bedre og gi en økt effekt. Derfor er det viktig å bruke rene og gode produkter med behandlingen.

Dette er vår mest eksklusive dermarulle med et vakkert design og 192 sylskarpe nåler i titanium.

Dermarullen er CE godkjent.

En dermarulle på 1mm er den beste nål-lengden til behandling av arr fra acne eller andre overfladiske arr, dypere rynker og pigmentflekker. Vi anbefaler ikke å bruke lengre nåler i ansiktet enn 1mm til hjemmebehandling.

Å bruke dermarulle på huden har vist seg å stimulere hudens kollagen opp til 1000% og hudens absorbering av produkter økes med opp til 10 000 ganger etter en eneste behandling så derfor er det viktig å bruke rene produker sammen med behandlingen. Det er anbefalt en behandling hver 14 dag, og best kombinert med et økologisk serum.

Ikke del dermarolleren med noen andre. Ikke bruk den over aktiv acne, herpes eller noen annen form for infeksjon i huden.Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Ser gode resultater med denne rullen
Vurdering
Ser gode resultater med denne rullen så jeg er veldig fornøyd. Bruker det med white lotus scar serum og det har virkelig gjort arrene mine mindre synlige. Så deilig å finne noe som virkelig hjelper som i tillegg ikke koster flere tusen. Skrevet av Renate (Sendt inn 04.02.2016)
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Dermaroller Titanium 1 mm
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering