På grunn av corona-krisen har vi utfordringer med å få varer inn på lager.
I en periode kommer vi kun til å sende ut bestillinger 2 ganger i uken.
Kampanje

Dermaroller til kropp 0.5 mm

En kroppsrulle som er dobbelt så bred som en vanlig rulle og inneholder hele 400 nåler i kirurgisk stål som gjør det enkelt å behandle større områder.

0.5 mm er for å gi bedre absorbering av produkter.

Dermarullen er CE godkjent og holder medisinsk standard


Kjøper du også serum får du med 10ml rensespray gratis!

Når du kjøper rulle sammen med serum så får du serumet for 349,- istedenfor 399,-. Du får også med en gratis rensespray på 10 ml når du kjøper serum og rulle.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 449,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Dermarullen på 0.5 mm er for deg som vil øke absorberingen av produkter som brukes på kroppen. Det er nok mellomrom mellom nålene noe som gjør at nålene lett penetrerer huden og forsikrer at de kommer ned til den dybden som trengs for å gi bedre absorbering av produktene.

For strekkmerke- og cellulitt-reduksjon anbefaler vi å kombinere med White Lotus Cellulite & Stretch Mark Serum samt en 1.5 mm dermaroller. Serumet brukes daglig og kan tas på lett fuktig hud for lettere fordeling av produktet. For bedre absorbering av serumet anbefaler vi å gå lett over huden med 0.5 mm rullen rundt 5 ganger over området som behandles, dette gjøres 2-3 ganger i uken. Om du ønsker å forbedre cellulitter og strekkmerker vil du også trenge en kroppsrulle på 1.5 mm da det er den nål-lengden som trengs for å komme dypt nok ned i huden til å jobbe med det problemet.

Denne dermarullen er en rulle som er spesielt laget med tanke på å behandle større områder på kroppen på en raskere måte. Den er laget med 400 sylskarpe nåler i kirurgisk stål.

Dermarullen er CE godkjent og holder medisinsk standard, noe som garanterer rullens sterilitet.En 0.5 mm dermarulle er ment for å bedre absorberingen av produkter på kroppen og brukes 2-3 ganger i uken, rull lett over huden rundt 5 ganger. Den Kan med fordel kombineres med en 1.5mm som da vil hjelpe på reduksjon av cellulitter og strekkmerker. En 1.5mm dermaroller behandling utføres kun annenhver uke. Dermarulling av huden har vist seg å stimulere hudens kollagen opp til 1000% og hudens absorbering av produkter økes med opp til 10 000 ganger etter en eneste behandling. Derfor er det viktig å bruke rene produker sammen med behandlingen.

Dermarullen kommer i en en eske for oppbevaring mellom behandlingene.

Ikke del dermarullen med noen andre. Ikke bruk den over aktiv acne, herpes eller noen annen form for infeksjon i huden.Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Dermaroller til kropp 0.5 mm
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering