Kampanje

Dermaspa Detox Kit

Dermaspa Detox Kit vil gi huden din en real detox, inneholder rensende marrokansk lavaleire (Rasul), ekte økoligisk rosevann som virker beroligende på huden, økologisk konjac svamp som vil stimulere til cellefornyelse, ansiktskopp og øyekopp som vil rense huden i dybden og detoxe ved å stimulere til lymfedrenasje .

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 695,00

Tilbud kr 449,00

  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Dermaspa Detox Kit vil gi huden din en real detox, inneholder rensende marrokansk lavaleire (Rasul), ekte økoligisk rosevann som er anti-inflamatorisk og vil virke beroligende på huden, økologisk konjac svamp som vil stimulere til cellefornyelse, ansiktskopp og øyekopp som vil rense huden i dybden og detoxe ved å stimulere til lymfedrenasje .

Ekte marokkansk Rasul lavaleire vil rense huden og gi den en detox uten å tørke den ut. Rasul Leire er mineralrik og vil pleie huden og gi ansiktet en forfriskende glød. Rasul Leire er ikke uten grunn brukt på de mest eksklusive spa og velværesentrene verden over. Her kan du ta med deg spabehandlingen hjem og oppleve de fantastiske egenskapene rasul gir din hud og ditt hår. Når du mikser vår unike leire med Dermaspa Rosevann, skapes det en negativ ladning som bokstavelig talt «drar» slagstoffer ut fra huden din. Dette etterlater en klarere, mykere og sunnere hud. Vår leire (og vårt rosevann) er utvunnet med de beste teknikker for å forsikre deg best mulig resultat for din hud. Du kan være trygg på at våre produkter er trygge og rene.

Rosevann hydrerer og revitaliserer og gir fukt til hud og hår. Virker anti-inflammatorisk og er perfekt til aknehud, eksemhud og flass i hodebunnen. Er også fin å bruke som toner før dine anti aging serum og kremer. Nå med ny og mer konsentrert formula der vi bruker enda flere roseblader og da også en mer konsentrert roseduft.

Ansikts-kopping dyprenser huden ved å suge til seg urenheter, sminke og smuss. Øker sirkulasjonen og drenerer manuelt veskeansamling i ansiktet. Ansikts-kopping har en unik anti-aging effekt da det stimulerer fibroblastcellene til å produsere kollagen og elastin ved å forsiktig dra i dem. Huden din vil få en ny glød. Kun to minutter med koppingmassasje tilsvarer 15 minutters manuell massasje. Behandlingen er også veldig god for poser under øynene. Bruk den med ansiktsrensen din eller dermaspa`s ferske økologiske arganolje for å få en god glid på koppen. Kopping vil også doble effekten av ansiktsproduktene du tar på etterpå. En ansiktskopp for daglig bruk og en øyekopp som kan brukes en til to ganger i uken.

Dermaspa Konjac-svamp er av førsteklasses kvalitet, dette er en en ekte Konjac-svamp produsert i Sør-Korea på den nydelige Jeju-øya av verdens beste Konjac-produsenter. Det er her hele eventyret startet, det er derfor denne svampen går for å være den orginale Konjac-svampen og ikke kan sammenlignes med billige kopier som ikke er i nærheten av å kunne levere de samme resultatene. Konjac-svamp har lenge vært kjent for sine hudforbedrende egenskaper, den er mineral- og antioksidant-rik og vil stimulere til cellefornyelse samt hjelpe deg å holde huden din frisk og sunn. Vår Konjac-Svamp har to funksjoner da den på den ene siden har den klassiske konjac svampen mens den andre siden er utstyrt med en unik skrubbside som gir den en ekstra hudforbedrende funksjon.

De marokanske produktene i dette kitet støtter kvinne-coop i Marokko. Dermaspa planter også et tre i et utviklingsland for hvert solgte produkt i nettbutikken, dette kitet vil derfor plante hele 5 trær.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Dermaspa Detox Kit
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering