Holistic Microneedling Korrespondanse Kurs

Studer med microneedling ekspertene....

Kurset er i sin helhet på engelsk og levert av White Lotus, du bør beherske engelsk for å få fullt utbytte av kurset.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: På lager

kr 1 499,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Studer med microneedling ekspertene.

På grunn av den internasjonale interessen for White Lotus profesjonelle opplærings-seminarer, har White Lotus utvilket dette korrespondansekurset. Du kan nå introdusere ‘Holistic Microneedling’ i din klinikk i dag, raskt, enkelt og korrekt. Siden den første demonstrasjonen av denne teknikken for flere år siden har man sett flere utvannede og feiltolkede versjoner av metoden som dette kurset nå kan rette opp i.

Kurset er utvikler av den anerkjente og bestselgende forfatteren av ‘Holistic Microneedling’- Anthony Kingston. Anthony er ekspert-rådgiver i microneedling i UK’s ledende kosmetolog-forening BABTAC.

Selve kurset omfatter en GRATIS ‘Holistic microneedling DVD '(- basert på boken, og de originale teknikkene som ble perfeksjonert i den berømte' White Lotus Anti Aging klinikk)’ . Og en 174 siders "Holistisk microneedling Bok" som en referanse guide.

Dette vil gjøre deg i stand til se og oppleve teknikkene noe som bare en visuell demonstrasjon kan gjøre. Du vil i tillegg motta en opplæringshåndbok basert på White Lotus sine Holistisk microneedling opplæringsseminarer .

Etter ferdigstillelse av kurset vil du kunne bestille en Profesjonell erklæring om fullførelse (elektronisk) - som kan vises i din klinikk, som beviser for kundene dine at du har mestret de rette teknikkene og protokollene for ‘Holistic Microneedling’*

Etter kurset er ferdig vil du ha fordelene ved å få ekspert råd og støtte til din klinikk Du kan også selge White Lotus sine produkter ved å registrere deg som firmakunde hos DermaSpa.no. Alt du lærer i kurset vil gi deg den kunnskapen du trenger for å starte med disse vellykkede behandlingene i dag!

Hva venter du på? Dine kunders hud venter IKKE!

Kjøp nå for 1499kr

OM WHITE LOTUS

Ekspertrådgiver i dermarolling til Storbritannias største kosmetolog-organisasjon BABTAC. Produktene er utviklet av forfatteren bak den internasjonale bestselgeren ‘Holistic Microneedling’. Unike teknikker som gjentatte ganger er demonstrert på nasjonal TV i Storbritannia og Australia.

Hvem er White Lotus?
White Lotus er microneedling spesialister. Opprinnelig opprettet i 2004 i Australia White Lotus er et resultat av eiernes 11 års kombinert spesialistutdanning i microneedling av huden i Australia og Asia. Den orginale og første spesialist-klinikken for microneedling i Australia, den vokste raskt og utviklet seg til å opplæring av nye behandlere samt utvikle nye produkter som jobbet side om side med behandlingen. Virksomheten har nå hovedkontorer i Storbritannia, og opererer i USA, Australia og rundt om i Europa.

Hvorfor er White Lotus annerledes?
1. White Lotus har en naturlig ikke-invaderende tilnærming til microneedling. Dette er unikt i bransjen og gir en høyere klient tilfredstillelse med en lavere risiko. Alle White Lotus produkter som er brukt med microneedling behandlingen reflekterer filosofien på å være naturlig og økologisk slik at det minimerer reaksjoner og forbedrer resultater.

2. White Lotus grunnleggere og behandlere er microneedling eksperter som har utviklet en unik teknikk over flere år med testing i klinikker. Dette gir en annerledes og mer helhetlig bilde av behandlingen i motsettning til andre firma som bare importerer og lager produkter i labratorier.

White Lotus i media
Har bidratt til over 40 uavhengige TV programmer, innslag, avis-artikler og magasiner rundt om i verden.
White Lotus teknikk og produkter gir deg suksess og fornøyde kunder som igjen gir god profitt!
Tilby disse fantastiske og lettsolgte behandlingene til dine kunder i dag.

Bestill kurset i dag!

Dette får du:
- Boken ‘Holistic Microneedling’ skrevet av Anthony Kingston
- Kurshefte.
- Spørsmål ark.
- Gratis DVD.
-Et klinikkskjema med guide til nål-lengder og hvilke produkter du skal bruke til de forskjellige behandlingene.


* Dette kurset er tiltenkt fullt kvalifiserte hudpleiere , akupunktører, leger, tannleger, sykepleiere og skjønnhetseksperter. Det er vedkommendes kursdeltagers ansvar å sikre at de har skaffet forsikring og at de møter de geografiske kvalifikasjonene som er krevd av dem for å utføre behandlingen. White Lotus Anti Aging påtar seg ikke ansvar (i Norge eller andre steder i verden) for den enkelte som fullfører dette kurset.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Holistic Microneedling Korrespondanse Kurs
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering