LotusRoller Dermaroller 1.5 mm

Dette er vår premiumrulle, en orginal LotusRoller™.
Ideell å bruke på kroppen for å redusere strekkmerker, arr og cellulitter.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 699,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Dette er den lengste nål-lengden som er produsert av merket White Lotus. LotusRoller™ har satt standarden for dermaruller i de seneste årene. Den høye kvaliteten på nålene i kirurgisk stål og den strenge kvalitetssikringen forsikrer en trygg og effektiv rulling. Denne rullen vil vare over et år i motsettning til de billigere rullene på markedet.

En rulle på 1.5 mm er best å bruke når sterk stimulering er nødvendig. Den er ideell til å behandle strekkmerker, cellulitter og dype arr. Vi anbefaler ikke denne nål-lengden til anti-aging av ansiktet da kortere nål-lengder vil gi samme resultater på en mer komfortabel måte.

LotusRoller™ er–
Steril – Maskin sterilisert og kommer i en forseglet innpakning for din trygghet. Garanti steril og har utfyllt alle CE krav.

Holdbar - Høykvalitets rustfritt stål varer 1 år i motsetning til ruller av lavere kvalitet. Nålene av høykvalitets stål med en omkrets på 0.3 mm som gjør den til mye mer holdbar og mindre utsatt for å bli bøyd enn enn ruller med tynnere nåler. Forskning har vist at nålenes omkrets på 0.3 mm er like smertefritt som tynnere nåler og gjør i tillegg at nålene holder seg skarpe lengre slik at rullen holder seg i over et år i motsettning til billige ruller.

Den virker – De høye nålkvaliteten forsikrer den riktige stimuleringen for å oppnå gode resultater.

LotusRoller er fra microneedle spesialisten White Lotus. Det er premium rullen på markedet og har den beste nålkvalitete og er overlegan alle andre ruller på markedet. Det som Lotusroller™ så annerledes er nålene som har en omkrets på 0.3 mm som gjør at nålene er sterkere men også kjennes mindre når du ruller. Rullen har full CE, er maskin sterilisert og leveres i en forseilet forpakning.

LotusRoller™ er -

Effektiv - Skarpe nåler av høyeste kvalitet vil sikre resultater og rett stimulering.

En 1.5mm LotusRoller™ behandler:

• Strekkmerker
• Arr på kroppen
• Celluliter
• Slapp hud - vil stramme opp.


Prøv LotusRoller™, du vil ikke gå tilbake til billigere ruller!
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: LotusRoller Dermaroller 1.5 mm
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering