Ny-20.08%

Mad Hippie Hydrating Nutrient Mist

2017 Earth Day Beauty Award Winner!


En harmonisk blanding som virker på å redusere misfarging fra solskader, jevner ut huden og gir et lett slør av glød til huden.


Perfekt for ansikt, hender, armer, hals og bryst!


"...Lighten dark spots naturally." - Readers Digest

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 249,00

Tilbud kr 199,00

  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
En harmonisk blanding som virker på å redusere misfarging fra solskader, jevner ut huden og gir et lett slør av glød til huden. Perfekt for ansikt, hender, armer, hals og bryst! Den perfekte kombinasjon til Mad Hippie vitamin C serum for å bekjempe misfarging av huden og solskader.

Hesperidin – En plante flavonoid som har vist seg å bidra til å redusere misfarging av huden samtidig som det gir antioksidantbeskyttelse mot solens skadelige stråler.

Sodium PCA – Et naturlig fuktighetsbevarende middel, hjelper Sodium PCA til å binde fuktighet til huden, og gir en dramatisk forbedring av hudens fuktighet.

Milk Thistle (Mariatistel) - Består av ca 80% silymarin og 20% ​​fettsyrer, inkludert linolsyre, en fettsyre som er kjent for å beskytte cellemembranet og styrke celleveggen samt blokkere toksiner/giftstoffer fra å komme inn i celler. Silymarin kraftfull anti-inflammatorisk og hjelper på å bekjempe frie radikaler som er nyttig for å redusere utseendet på akne, rosacea og rødhet i huden.

Ginkgo Biloba – Inneholder høye mengder quercetin, en kraftig antioksidant som også er anti-inflammatorisk og som virker på å redusere hudrødhet og misfarging ved å jevne ut hudtonen.

Sodium Hyaluronate (Natriumhyaluronat) - Saltet av hyaluronsyre (HA), Sodium Hyaluronate, har vist seg å ha bedre hudpenetrerings evne enn HA alene. Fungerer for å fylle ut og fukte huden mens du reduserer rynkens utseende.

Vitamin C - Et essensielt element i kollagenproduksjon, vitamin C er en kraftig antioksidant som virker for å jevne ut huden, redusere utseendet på rynker og beskytter mot solens skadelige stråler.

Resveratrol - Et super potent antioksidant funnet i vin og druer som bidrar til å redusere utseendet på rynker og som beskytter huden mot de negative effektene fra solen.

Green Tea (Grønn te) - Gir antioksidant beskyttelse fra frie radikaler.

White Pine Bark (Hvit furu bark) - Reduserer rødhet og hjelper å beskytte mot solskader mens den fukter huden på en naturlig måte.

Pomegranate Seed Extract (granateplefrø ekstrakt) - Et potent antioksidant som er en høy kilde til ellaginsyre, som det er tro på at formilder effekten av ultrafiolette stråler, jevner hudtonen og virker utglattende på rynker.


Full Ingrediens liste: Water, Vitamin C (Sodium Ascorbyl Phosphate), Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin, Glycerin, Sodium PCA, White Tea (Camellia Sinensis Extract), Steam Distilled Lime (Citrus Aurantifolia Extract), Sodium Hyaluronate, Ferulic Acid, Green Tea (Camellia sinensis Leaf Extract), Hesperidin, Grape Seed Extract (Vitis Vinifera), Ginkgo Biloba Extract, Pomegranate Seed (Punica Granatum Seed Extract), Resveratrol, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Beta-Glucan, N-Acetyl D Glucosamine, White Pine (Pinus Stobus Bark Extract), Glycine Soja (Soybean) Sterols, Japanese Pagoda Tree (Sophora Japonica Fruit Extract), Milk Thistle (Silybum Marianum Fruit Extract), Alpha Lipoic Acid
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Mad Hippie Hydrating Nutrient Mist
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering