På grunn av corona-krisen har vi utfordringer med å få varer inn på lager.
I en periode kommer vi kun til å sende ut bestillinger 2 ganger i uken.
-33.56%

Pedikyr Sokker Fotpeeling

Pedikyr Sokker Fotpeeling. En enkel hjemmebehandling som fjerner tørr hud på dine føtter og etterlater dem silkemyke.GRATIS FRAKT!

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 149,00

Tilbud kr 99,00

  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Disse Pedikyrsokkene er en fotpleiebehandling du gjør hjemme, kjapt og enkelt. Pedikyr sokken vil ta vekk tørr og hard hud fra foten ved hjelp av naturlige ingredienser. Ved hjelp av disse sokkene vil du oppleve at det tørre hudlaget ytterst på foten forsvinner, huden vil i tillegg også bli babymyk. Dette er en utrolig kjapp og enkel måte å få flotte velstelte føtter. Pedikyrsokken fjerner døde hudceller på føttene, slik at tørr og hard hud på føtter og hæler forsvinner. De unike fruktsyrene i pedikyrsokken vil trenge inn og fjerne døde hudceller. Føttene vil få en silkemyk følelse.

Sokkene inneholder gode aktive naturlige ingredienser av god kvalitet og er like effektive som dyrere merker.

Hvordan bruke Pedikyr Sokkene? Pakken består av to sokker med pleiende gele inni. Sokkene beholdes på opptil en time (alt fra 30 min til 45 min), deretter tar du sokkene av deg og vasker av restene. Etter 5-7 dager begynner magien, det ytterste hudlaget vil løsne og føttene begynner og flasse. Hvor lenge man flasser avhenger litt fra person til person. Når flassingen er over vil det døde hudlaget være borte og du sitter igjen med silkemyke føtter. Vi anbefaler en god fotkrem etter flassingen er ferdig for å få optimalt resultat.

Tips: Om du har mye hard hud så anbefaler vi å ta pedikyrsokkene på etter en dusj eller et bad, du kan også bløtlegge føttene i rundt 15 minutter før du tar sokkene på. Dette vil gjøre at fruktsyrene lettere får trengt inn i den tørre huden. Noen vil trenge flere behandlinger før de er helt fornøyd med resultatet, vi anbefaler at du minimum lar det gå 14 dager fra flassingen har stoppet til du starter en ny behandling.

Anbefales ikke for gravide,ammende eller diabetikere.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Fine
Vurdering
Disse fungerer som lovet! Skrevet av Anonym (Sendt inn 24.12.2019)
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Pedikyr Sokker Fotpeeling
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering