Proaora Snail Astaxanthin Essence

kr 299,00*

% kr 379,00* (21.11% rabatt!)

Ikke lenger tilgjengelig

Produktinformasjon "Proaora Snail Astaxanthin Essence"
Dette regenererende serumet med den nye anti-aging ingrediensen som tar verden med storm: Snaileslim (snegl essence). Ingrediensen er mye brukt i koreansk hudpleie siden snegleessens er fullpakket av kollagen, hylaronsyre, glykoprotein, proteglykaner, antimikrobielle peptiner og kobberpeptider som er kjent for å beskytte mot skade, infeksjoner, tørrhet og UV stråling. Med 97% naturlige ingredienser inkludert astaxanthin, glykolsyre og allantoin, blir huden merkbart lysere og friskere. Snegleessens filtreres flere ganger for å øke konsentrasjonen og renheten. Det er et naturlig produsert stoff og oppnådd uten skade på dyret.


Beskytter huden mot skader ved UV stråling og bremser ned aldring på grunn av den høye konsentrasjonen av antioksidanter.
Glatter overflaten på huden og rynker.
Fremskynder helbredelse av skadet vev.
Gjenoppretter hudens elastisitet.
Hjelper med å unngå forekomst av arr under sårheling.
Hjelper på å redusere og forebygge strekkmerker og forbedrer hudoverflaten fra kviser og arr etter kviser.
Lindrer hudtilstander med rosacea og dermatitt.


Astaxanthin er en veldig kraftig antioksidant, mange ganger kraftigere enn vitamin E. Dette betyr at det kan bidra til å beskytte huden gjennom hudlagene fra skader på frie radikaler som delvis er ansvarlig for hudens aldringsprosess. I tillegg hjelper astaxanthin til å beskytte huden mot solens skadelige UV-stråler, pluss at den forbedrer hudens elastisitet ved å hjelpe sunn hudcellefunksjon.


Glykolsyre er et naturlig forekommende stoff som når det brukes i hudpleieprodukter gir mange fordeler for huden, fra foryngende til fuktighetsgivende. Det er den hellige gralen innen peeling, og fjerner effektivt det ytterste laget av døde hudceller, som igjen gir en lysere og friskere hud.

Allantoin er en ikke-irriterende ingrediens som beroliger og beskytter huden. Med evnen til å lindre huden, er det en flott allrounder for å holde huden på sitt beste. Det myker effektivt opp huden og bidrar til å beskytte den, noe som gjør den egnet for sensitiv hud som trenger litt ekstra omsorg.

Glycolic acid is a naturally occurring substance, that when used in skincare products offers many benefits to the skin, from rejuvenating to moisturising. It is the holy grail for exfoliation, effectively removing the outermost layer of dead cells from the complexion, revealing brighter, fresher skin. Ingredienser: Aqua, Glycerin, Snail Filtrate, Xanthan Gum, Polyglyceryl-4 Caprate, Astaxanthin, Allantoin, Algae Extract, Imperata Cylindrica Root Extract, Phenoxyethanol, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Linalool, Geraniol, Eugenol, Citronellol

Related products

18.97 %
Proaora daycream with Astaxanthin Proaora daycream with Astaxanthin
Proaora daycream with Astaxanthin

kr 299,00* kr 369,00*