Radiofrekvens hjemmemaskin

Radiofrekvens behandlinger er brukt av hudpleiere i en årrekke for dens anti-aging og foryngende effekt på huden. Behandlingen stimulerer hudens kollagen fornyelse, regenererer, øker hudens tykkelse og tetthet, reduserer rynker, arr og gjennoppretter hudens elastisitet og glød.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 349,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Radiofrekvens behandlinger er brukt av hudpleiere i en årrekke for dens anti-aging og foryngende effekt på huden. Behandlingen stimulerer hudens kollagen fornyelse, regenererer, øker hudens tykkelse og tetthet, reduserer rynker, arr og gjennoppretter hudens elastisitet og glød.

Behandlingen:
- øker blodsirkulasjonen.
- Fremmer kollagen fornyelse.
- Reduserer rynker, urenheter, arr osv.


Egenskaper:
1. Bruker høy kvalitet FR4 glassfibermateriale.
2. Mer stabil elektrisk isolasjons egenskaper
3. Flat, glatt overflate og ingen skarpe kanter
4. 144 små platinum elektroder og ny oppgradering som øker kontaktflaten.
5. Øker blodsirkulasjonen, øker metabolisme, fremme kollagen fornyelsen mer effektivt, reduserer rynker, urenheter og arr.


Mange ønsker effektene av en overflatebehandling av hele ansiktet for fine linjer, rynker og akne arr. Men nedetid på de fleste behandlingene og mulige risikoer holder mange fra disse dyre metodene som CO2 eller Erbium laser, Fraxel og andre laser typer. For å fylle behovet for en maskin som ga effektene av disse fremgangsmåtene , men uten dødtid, smerte og høye kostnader, ble en hjemmeverson av radiofrekvens behandlingen opprettet.


Radiofrekvens RF hjemmebehandling er beregnet for bruk i dermatologiske prosedyrer for ablasjon (fjerning) av mykt vev og overflatebehandling av huden. RF gir en tilpasset tilnærming av fractional bipolar RF (radiofrekvens ) energi, slik at alle hudtyper og steder (unntatt øyelokk og lepper) kan behandles. Fordelene med denne behandlingen inkludere reduksjon av rynker, hud slapphet, arr, akne arr, ujevnheter i hudens tekstur og farge. De fleste velger å bruke RF maskinen til ansiktet, selv om noen også behandler nakken og / eller bryst. De eneste områdene som ikke kan behandlet med RF hjemmemaskin er øyelokkene og leppene.

Et unikt applikator hode/tip er trengs for å utføre behandlingen. Denne kommer med maskinen, og vil vare i rundt 30 behandlinger eller mer . På grunn av det unike behandling hode som leverer RF, vil mesteparten av prosedyren skje under huden, noe som åpner for mindre nedetid for brukeren, mindre av hudoverflaten blir fjernet, og bedre resultater enn behandlinger utført med den tradisjonelle fractional laseren. 200 pulser er utført med hver RF applikatorhode og programnivå (dybde og strøm) kan endres etter behov for mer ømfintlige områder. På grunn av den unike størrelsen og formen på applikator spissen, blir RF-energi levert i en ikke-homogent fraksjonsmønster til tørr, ikke-fuktig hud. Dette gjør at enkelte områder har mindre påvirkning enn andre, noe som fremmer raskere helbredelse.

Greit å vite:
Etter behandlingen vil det være moderat rødhet og noe lett opphåvning av den behandlede sonen i kvadratformede mønstre, som er størrelsen på behandlingshodet. Rødheten bør stoppe etter et par timer, og hevelsen skal gå ned i løpet av 12-24 timer. Du bør bruke milde og ikke-irriterende hud produkter for å fukte huden, og du bør ikke bruke noen sterke produkter eller en hudbørste i et par dager. Dette vil hjelpe helbredelsesprosessen. Når området fortsetter å helbrede, kan du oppleve kløe. Ikke klø, klø eller plukke på området. Etter ca 24-72 timer, vil du legge merke til små nål-formede skorper i hvert sted hvor elektrode-pin av behandlingshodet kontaktet huden. Disse vil naturlig peeles av og kan lett dekkes med makeup.

Dette får du:
1. Maskinen med applikator hode.
2. Stativ og lader med norsk EU plugg.
3. Brukermanual.


Maskinen kommer i en nydelig dus lillafarge:
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Radiofrekvens hjemmemaskin
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering