Sonic hudbørste

 • Få renere, klarere og sunnere hud på bare tre dager!
 • Sonic rensebørste renser ansiktet og gir deg anti aging effekt i ett.
 • Sonic teknologi gir deg opp til 7000 pulseringer per minutt, klinisk testet til å fjerne 99.5% av smuss og 98.5% av makeup-rester.
 • Renser huden din 8 ganger bedre enn hvis du bare bruker hendene.
 • Får produktene til å trenge dypere ned i huden

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 499,00
 • Levering innen 1-2 dager
 • Kundeservice på chat og telefon
 • Betal trygt med kort og Klarna
 • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
En sonic rensebørste bruker sonic frekvenser til å gjøre huden din renere, mykere og jevnere enn før. Renser all smuss, reduserer porestørrelsen og eksfolierer på en og samme tid. Den både renser og masserer huden, noe som vil gi deg en sunnere, jevnere og vakrere hud på bare 1 til 2 minutter. Sonic rensebørste bruker sonic vibrasjonsbølger. Opp til 7000 vibrasjoner i minuttet med silikon-nupper som renser porene og fjerner smuss og skitt fra huden din. Fordi den har silikon-nupper så er den mer hygienisk enn en med nylon børstehode.

Eksfolierer, renser i dybden og gir ansiktsmassasje. Laget i giftfri kvalitets-silikon med medisinsk standard. Rensebørsten gir deg vibrasjoner og har 2000 mikrofingre i silikon som masserer og eksfolierer på samme tid. Børsten er trådløs, vanntett og kan brukes i flere måneder uten å måtte lades igjen. Få tilbake din ungdommelige glød! Sonic børsten har høy frekvens pulseringer som tar vekk smuss og fett, får porene til å virke mindre, øker kollagen og elastin produksjonen som gir huden dens fasthet og spenst. Den renser huden på en effektiv men skånsom måte som gjør den ideell for alle hudtyper. Vanntett og kan brukes i dusjen.

Renser huden 8 ganger bedre enn hvis du bare bruker hendene. Anti-aging siden gir deg lav-frekvente vibrasjoner som sender bølger dypt ned i huden på rynkeutsatte områder for å mykgjøre synligheten av fine linjer og rynker. Ingen børstehoder du må bytte ut, ultra hygienisk silikon er 35 ganger mer hygienisk enn vanlig standard sonic rensebørster. Rensebørsten er vanntett, og varer i opp til 450 bruk når den er full ladet. På bare 2 minutters bruk av sonic rensebørste morgen og kveld vil gi deg en hud som ser naturlig vakker ut med en sunn glød, mens den mykgjør synligheten av fine linjer og rynker. Ta på renseproduktet for din hud, ta vann på rensebørsten og ta silikon nuppene mot huden. Etter du har renset ansiktet snu børsten og ta den på svakere vibrering og legg den til rynkeutsatte steder i ansiktet for en anti-aging behandling. Du kan også ta på produkter før dette. På bare tre dager så vil du se forandringer i huden.

 • To sider der den ene siden har myke silikon-nupper som renser huden ned i dybden, den andre gir huden massasje og hjelper på absorberingen av produkter.
 • USB lader, lett måte å lade på og grei å ha med på reise.
 • Vanntett silikon er mildere for huden enn andre fiberbørster, som i tillegg må skiftes ut hver tredje mnd. Dette gjør en silikon rensebørste til et mer økonomisk valg.
 • Regulerbar hastighet, gjør at den kan reguleres daglig til dine behov når du måtte trenge det.
 • Høykvalitets silikon av medisinsk standard gir deg den mykeste rensingen og massasjen.


For alle hudtyper.

Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Gir meg renere og bedre hud, sminken sitter bedre.
Vurdering
Holder urenheter borte og huden blir veldig glatt og fin. Den er mild på huden men gjør alikevel en god jobb i å rense bort alt som er på huden. Merket stor forskjell etter jeg startet å bruke den, Jeg får ikke urenheter lengre noe som tyder på at jeg ikke fikk renset huden skikkelig før. Bruker sminke til daglig og sminken kommer på lettere og holder seg finere lengre etter jeg startet å bruke rensebørsten. Har brukt den i over en mnd (siden jul) og enda ikke trengt å lade den. Veldig fornøyd! God pris og føler jeg fikk mye for pengene, et stort pluss at batteritiden er veldig god og at man ikke trenger å bytte hode på den. En god investering. Skrevet av Nina (Sendt inn 08.02.2016)
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Sonic hudbørste
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering