-13.64%

Tua Silver

Tua Silver

Dette er hjemmebehandlingen for kroppen fra skaperne bak Tua Tre'nd. Den har samme hydro-elektronisk micro-current teknologi som Tua Tre'nd. Med 6 spesifikke kropps-programmer: Tone, Slim, LipoCell, Mass, Strength og Relax.

Veil utsalgspris er 2299kr.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 2 199,00

Tilbud kr 1 899,00

  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
TUA Silver er en profesjonell behandling designet for løfte og stramme baken; for å stramme opp og gi brystene en et mer løftet utseende; for merkbart å forbedre utseendet på lokaliserte cellulitter; for å stramme opp magen og forbedre utseendet til din figur og midje; og for slanking og forming ar lårene. TUA Silver kan også gi an avslappende behandling til musklaturen .

For best resultat anbefales det å bruke Tua Silver i kombinasjon med et sunt kosthold og lett mosjon. I et nøtteskall så er TUA Silver essensielt når man ønsker å fokusere på og bedre vanskelige problemområder der kiloene legger seg.

Tua Silver er en dobbel elektrostimulator med to uavhengige kanaler. Enheten kan brukes enten med ledninger og selvklebende elektroder som komfortabelt kan brukes på kroppen. Den kan også brukes sammen med det praktiske belte som takket være den patenterte Rotofit Systemet med fuktige svamper som har en umiddelbar virkning på muskler og er lett anvendelig.
TUA Silver gjør det enkelt: Fukt elektrode-svampene med vanlig vann fra den tilhørende vannflasken som kommer med, plasser dem etter ønske og til det spesifike kroppsområde du skal behandle. Fest borrelåsen og Tua Silver er klar for starte behandlingen. Bruk piltastene for å velge ønsket program og styr impulsenes intensitet med den runde bryteren. Med beltet kommer det også med en borrelås som kan skøytes på slik at du kan bruke TUA Silver hvor som helst på kroppen.
TUA Silver er sikker : Går på batterier og kommer med 9 volts alkaline batteri som kan bli byttet ut med det samme det trengs.
TUA Silver er laget av den ledende produsenten av profesjonelt utstyr som er brukt på sykehus, medisinsk, fysioterapi og skjønnhet/spa sentre.
TUA Silver hvor du ønsker det: Det brukervennlige beltet eller de selvklebende elektrodene kan enkelt tas i bruk med en gang, det er bare å ta det på. Det kan bli brukt når som helst og hvor som helst: Hjemme, på jobb, i bilen.....
TUA Silver for hele kroppen:
For effektiv passiv trening for oppstramming, slanking, forme og løfte.
Tua Silver er et unikt system med svampebelakte elektroder som er designet for enkelt og umiddelbar bruk. Hver elektrode har:
- Lette å vaske og desinfiserte PVC-skall
- Strømleder i rustfritt stål.
- Vaskbare og utskiftbare svamper.
- Flyttbar låsering som smetter tilbake på plass

Kontroll poden og selvklebende elektroder tillate for flere områder kan behandles inkludert overarmer, byste, legger og ryggen. Tua Silver er en løsning for hele kroppen.
Rotofit systemet: For å oppnå dyp og effektiv muskelstimulering, er det meget viktig at muskelgrupper som behandles tar hensyn til deres form, størrelse og posisjon. Rotofit er patentert system for umiddelbart å plassere elektrodene på de ulike muskelgruppene i henhold til deres naturlige anatomi.
Elektrodene har skinner for å flytte dem nærmere eller lengre fra hverandre, både på langs og på tvers.
De glidende justerbare elektrodeparene kan roteres til enhver vinkel.
Rotofit er formet for å tilpasse seg de forskjellige formene av kroppen og er fleksible til å tilpasse seg de flate områdene også.
Elektrodeparene kan glis frem og tilbake på sin rem, for å variere avstanden mellom dem.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Tua Silver
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering