White Lotus Arr Reduksjon Dermaroller Kit

White Lotus Arr Reduksjon KitDette kitet inneholder profesjonelle produkter brukt for arr-behandling med dermaroller i klinikk. Det er unikt for White Lotus sine produkter, så med dette kitet vil du kunne få profesjonelle resultater hjemme.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: På lager

kr 1 995,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Dette er et premium arr-reduksjon kit fra White Lotus. Det innholdsrike kittet med microneedling utstyr vil gi valgfriheten til å behandle forskjellige problemer. Lotusroller™ er perfekt for å gå over større større hud områder. Derma Stamp (derma stempelet) er ideelt for å gi sterkere stimulering lokalt til områder på kroppen eller trange områder som rett over leppen. Veil pris er 2349kr, her til en god pakkepris.

Mikronålene på derma stemplet er lengre og på 1 mm for å trenge gjennon tykkere arrvev. Lotusroller™ er på 0.5 mm og kan bli brukt over større områder siden stimuleringen er mildere.

Dette kittet er brukt for å adressere forskjellige typer arr inkludert vannkopp arr, akne arr, kirurgiske arr (feks. blindtarm-arr, keisersnitt-arr og mageplastikk arr).

Studier har vist at å behandlinger med en dermaroller kan øke kollagen og elastin innskudd i området med arr. Det har vist at tre behandlinger kan redusere arrets synlighet med opp til to grader.

"Jeg bruker dermaroller på ansiktet for akne arr og pigmentflekker en gang hver annen uke som bruksanvisningen antyder. Jeg har gjort dette i over et år og jeg elsker produktet" Sarah UK

White Lotus scar serum formulering tar til betraktning mange års forskning på kinesisk urtemedisin. Ingrediensene er helt økologiske og de bidrar til å øke blodsirkulasjonen. Hovedingrediensen er grønn te olje, vitenskaplig bevist å fornye hudceller og redusere rødhet.

Kittet inkluderer også fulle instruksjoner og White lotus naturlig dermaroller rens for å forsikre god hygiene og forebygge bakterievekst på Lotusroller™ og Derma stemplet.

Kitet kan gi deg resultater på så lite som to minutter daglig. (Selve dermaroller behandlingen utføres kun en gang annenhver uke)

Kittet inneholder:
White Lotus Microneedling Ansiktsrens.
Lotusroller™ er på 0.5 mm.
DermaStamp på 1 mm.
White Lotus Organic Scar Serum 25ml.
White Lotus Naturlig Dermaroller Rens 50ml.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: White Lotus Arr Reduksjon Dermaroller Kit
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering