White Lotus Arr-Terapi Dermaroller Kit

White Lotus Arr-Terapi dermaroller Kit

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 149,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Produktbeskrivelse
Detaljer
Studier viser at dermarulling kan redusere arr med opp til to grader. Studier har bekreftet at en dermarulle kan øke kollagen og elastin produksjonen i arr området.

White Lotus Arr-terapi kit er designet for å dramatisk redusere utseende til arret ved å bryte ned arr-vevet og skape et nytt hudlag med glatt hud.

Arr-terapi kitet kan brukes for å hjelpe på kvise arr, arr etter vannkopper og røde hunder, oprasjons-arr, alders flekker og mange andre former for arr.

White Lotus roller på 0.75 mm har nåler i kirurgisk stål med en omkrets på 0.3 mm, denne rullen er ansett for å være den beste på markedet og vil vare mye lengre enn andre ruller.

Kitet inkluderer White Lotus arr-serum. Serumet har blitt utformet fra ingredienser som har vist seg å øke produksjonen av nye hudceller og øke sirkulasjonen i området for å forsikre en sunn og glatt prodksjon av ny hud. Serumet er økologisk og godkjent vegansk.

Kittet inkluderer også fulle instruksjoner og White lotus naturlig dermaroller rens for å forsikre god hygiene til de 0.75 mm nålene på White Lotus Rullen.

Kittet inkluderer: White Lotus Lotus roller på 0.75 mm, White Lotus økologiske Arr serum og White Lotus naturlige dermaroller rens.

Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: White Lotus Arr-Terapi Dermaroller Kit
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering