På grunn av corona-krisen har vi utfordringer med å få varer inn på lager.
I en periode kommer vi kun til å sende ut bestillinger 2 ganger i uken.

White Lotus Arr-Terapi Dermaroller Kit

White Lotus Arr-Terapi dermaroller Kit

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 149,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Studier viser at dermarulling kan redusere arr med opp til to grader. Studier har bekreftet at en dermarulle kan øke kollagen og elastin produksjonen i arr området.

White Lotus Arr-terapi kit er designet for å dramatisk redusere utseende til arret ved å bryte ned arr-vevet og skape et nytt hudlag med glatt hud.

Arr-terapi kitet kan brukes for å hjelpe på kvise arr, arr etter vannkopper og røde hunder, oprasjons-arr, alders flekker og mange andre former for arr.

White Lotus roller på 0.75 mm har nåler i kirurgisk stål med en omkrets på 0.3 mm, denne rullen er ansett for å være den beste på markedet og vil vare mye lengre enn andre ruller.

Kitet inkluderer White Lotus arr-serum. Serumet har blitt utformet fra ingredienser som har vist seg å øke produksjonen av nye hudceller og øke sirkulasjonen i området for å forsikre en sunn og glatt prodksjon av ny hud. Serumet er økologisk og godkjent vegansk.

Kittet inkluderer også fulle instruksjoner og White lotus naturlig dermaroller rens for å forsikre god hygiene til de 0.75 mm nålene på White Lotus Rullen.

Kittet inkluderer: White Lotus Lotus roller på 0.75 mm, White Lotus økologiske Arr serum og White Lotus naturlige dermaroller rens.

Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: White Lotus Arr-Terapi Dermaroller Kit
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering