På grunn av corona-krisen har vi utfordringer med å få varer inn på lager.
I en periode kommer vi kun til å sende ut bestillinger 2 ganger i uken.

White Lotus Caps Mot Hårtap

White Lotus Caps Mot Hårtap er en kvalitetscaps som er foret med 100% silke for å forhindre ytterligere hårtap samt holde hodebunnen frisk og sunn.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 249,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
White Lotus Caps Mot Hårtap er foret med silke for å forhindre ytterligere hårtap som ofte skjer ved bruk av caps. Silke vil redusere skadet hår samt hårtap og frizz.

Hvis du er en person som lider av tynnende hår, kan White Lotus caps være produktet for deg. Denne capsen er ikke bare ideell for alle som lider av tynnende hår, men bidrar også til å forebygge andre hodebunnsproblemer som frizzete hår eller kløende og tørr hud i hodebunnen. Denne silkecapsen har opprinnelse helt tilbake til gamle Kina, hvor det hjalp de som slet med håravfall. Silke er et naturlig materiale som puster og dermed en av de mange grunnene til at den er ideell som materiale for produkter som White Lotus sportscaps foret i ren silke.

En flott ting dette produktet vil gjøre er å forhindre at mer hår faller ut. Mens andre capser kan få håret til å dras ut eller at tynnende hår forværres er dette aldri et problem med White Lotus caps som er foret med ren silke. Du trenger aldri å bekymre deg for krusete frizzete hår heller, fordi denne capsen mangler friksjonen slik at håret holder seg sunt og friskt.

De fleste andre capser vil blokkere fuktigheten og etterlate hodebunnen tørr og irritert. Imidlertid vil White Lotus Lotus caps-en imidletidig holde på fuktigheten og vil defor hindre tørr hud, kløe og andre former for irritasjon på hodebunnen. Du trenger heller ikke bekymre deg for overflødig fukt for her har også silke en effekt da silke puster og den sammarbeider også for å blokere uvelkommen lukt samt er antibaktriell.

Best av alt, Silke er et godt produkt for huden og kan brukes på en rekke mennesker, inkludert menn, kvinner og til og med barn. Silke har lenge vært kjent for å styrke håret ditt samtidig som det gir et pustende rom for å vokse og holde på hukt. Når du kjøper White Lotus capsen, trenger du aldri å bekymre deg for logoer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for uønskede design på capsen som er nøytral og kan brukes av de fleste og til det meste.

Det er tre forskjellige farger å velge i, hvit, lys blå og mørk blå der alle er foret i samme farge som toppen. Toppen av capsen er i bomull, slik at du trygt kan vaske den mens den er slitesterk. Når du kjøper et White Lotus produkt så kjøper du et ekte kvalitetsprodukt.

Matriale: Toppen er i 100% bomull, innsiden er i 100% silke. Vaskes på ull/silkeprogram eller for hånd, bruk ull/silkevaskemiddel. Vi anbefaler Sonet økologiske olivensåpe till ull/silke.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: White Lotus Caps Mot Hårtap
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering