White Lotus Intensiv 1 mm Dermastempel Arr Kit

White Lotus Intensiv Arr dermastempel Kit

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: På lager

kr 1 149,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Studier viser at microneedling kan redusere arr med opp til 70%-80%. Studier har bekreftet at et dermastempel kan øke kollagen og elastin produksjonen i arr området.

The White Lotus Arr Kitt inneholder et 1 mm dermastempel, en flaske med White Lotus scar serum og 50 ml naturlig dermaroller rens. Kittet er spessielt satt sammen for å redusere synligheten av arr på kroppen, det gir deg flere fordeler over andre behandlinger.

Dette er et veldig populært kit for å behandle kropps-arr men det er også effektivt på å redusere flere typer arr som arr etter vannkopper og kirurgiske arr. Alders og pigmentflekker kan også bli forbedret.

Et 1 mm dermastempel er White Lotus sitt praktiske redskap for å behandle kropps-arr, det er designet for å gi lokal stimulering til det spesifikke området og det bryter ned arr-vev og får opp blod tilstrømming. Effektivt med opp til 70% forbedring i synligheten av arret kan forventes. Første resultatene kommer etter få behandlinger men for best resultat så anbefales det en behandlingsperiode på 3 mnd.

White Lotus økologiske scar serum hjelper huden å reparere seg, serumet klargjør også huden før du bruker dermastemplet. Basen består av økologisk grønn te olje som er vitenskaplig bevist at regenererer hudceller og reduserer rødhet. Serumet er tilsatt kinesiste urter som jobber sammen med dermastemplet for å øke blodsirkulasjonen. Tester nylig gjort i Tyskland demonstrerte at grønn te ekstrakt var 10 ganger mer effektiv i å fornye hudcellene enn laser/lys terapi alene. Serumet har grønn te olje som base og inneholder 5 naturlige urter velkjent for deres effekter på arr-reduksjon: hvit te, panax ginseng, hong hua, frankincense, myrrah.

Ulikt andre arr-kremer på markedet så inneholder White Lotus Scar serum kun naturlige ingredienser.

White Lotus dermastamp (dermastempel) på 1.00 mm har nåler i kirurgisk stål med en omkrets på 0.3 mm, dette stemplet er ansett for å være det beste på markedet og vil vare mye lengre enn andre stempel. Stemplet er lett å holde rent med naturlig dermaroller rens.

Kittet inkluderer også fulle instruksjoner og White lotus naturlig dermaroller rens for å forsikre god hygiene til de 1.00 mm nålene på White Lotus Dermastempel.

Kittet inkluderer: White Lotus Lotus Dermastamp på 1.00 mm, White Lotus økologiske Scar serum 25 ml og White Lotus naturlige dermaroller rens.

Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: White Lotus Intensiv 1 mm Dermastempel Arr Kit
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering