-20.85%

White Lotus Jade Cellulitt Kit

Jaderoller intensiv massasje-rulle gir en boost til microsirkulasjonen og hjelper å drenere huden og koppingmassasje bruker vakuum for å bryte ned gamle forskjøvede kollagenfibre. Kopping massasje vil forbedre sirkulasjonen mens den løfter og glatter ut huden.

White Lotus Jade Cellulitt Kit inneholder:
-kropps kopp

-Jade Roller Intensiv

-Cellulite and stretchmark serum

-DVD


Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 1 199,00

Tilbud kr 949,00

  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
I dette settet er satt sammen for å gi deg en målrettet behandling mot cellulitter og strekkmerker hjemme. Teknikkene og produktene i dette settet er benyttet i den verdenskjente White Lotus clinic og vil gi deg gode resultater hjemme.

2 i 1 tilnærming - Jaderoller intensiv massasje-rulle gir en boost til microsirkulasjonen og hjelper å drenere huden og koppingmassasje bruker vakuum for å bryte ned gamle forskjøvede kollagenfibre. Kopping massasje vil forbedre sirkulasjonen mens den løfter og glatter ut huden. White Lotus cellulitt og strekkmerke serum er sertifisert økologisk og inneholder ingredienser som lysner strekkmerker og gir huden sirkulasjon for å forbedre drenering.

Topp Kvalitet Jaderoller er håndutskåret I Jade krystall av smykkekvalitet, 100% ren lys farget jade som ikke er behandler med noen som helst skadelige kjemikalier da det kan skade krystallens egenskaper. Jaderoller Intensiv og kopping er effektive skjønnhetsredskaper som virker i synergi.

Dette Kitet er satt sammen av Anthony Kingston en veteran med 20års erfaring skjønnhetsbransjen. Han er forfatter av den bestselgende boken Micro Needling. Du får med en DVD der du vil lære om jaderoller behandlingen, Gua Sha og kopping metoden for både ansikt og kropp for å behandle strekkmerker og cellulitter.

Flott Gave - Jade roller settet er en flott gave som gir mottaker glede i årevis. Kommer i en nydelig gaveeske der innsiden er trukket i silke, jaderoller ble tradisjonelt sett oppevart i silke.

Jade Roller har laget flere bølger internasjonalt de siste årene, spesielt etter profesjonelle hudpleiere og kjendiser startet å bruke dem. Modeller som Kate Moss, Lily Cole, Liberty Ross og Olivia Inge såvell som Vouge topp hudpleier, Nichola Joss, har lagt sin elsk på behandlingen og sverger til dens effekt.

Hvordan fungerer det? Blokeringer i bindevevet og opphopning av giftstoffer kan virke ødeleggende på hudens helse. De gamle kinesiske metodene involverer kopping for å systematisk jobbe med stagnering og å drenere giftstoffer under huden.

Væskeansamling skjer av flere grunner, den vanligste er inflamasjon, mangel på fysisk aktivitet eller for mye salt i kostholdet. Inflamasjon er vanlig pga. dårlig kosthold, mat som sukker, gluten eller melkeprodukter, alkohol, spesifikke lidelser eller kronisk sykdom. Med dagens teknologi så sitter mange av oss forran dataen i flere timer i strekk. Siden vi beveger oss mindre så gir dette stagnering som resulterer i hovenhet. Siden lymfesystemet trenger ytre stimulering for å sirkulere så vil trening og massasje hjelpe det å drenere væskeansamlingerne.White Lotus Jade Roller har vært her i en god stykke tid. Faktum er at de går tilbake helt til 600 tallet i gamle Kina der det var trodd at jade krystallen hadde helbredende og beskyttende egenskaper. De fleste kvinner ønsket å ha dette redskapet i deres skjønnhets rutine. Dette er et verktøy som har tålt tidens tann, mye er pga jaderullens enkelhet. Denne rullen er utformet på gamlemåten, dette er noe som du nesten ikke finner på markedet i dag. Jadestenen har et feste i messing, messing er en god energileder, det var derfor det ble flittig brukt av kineserne siden den gang og fram til i dag.White Lotus økologiske cellulitt og strekkmerke serum inneholder økologiske urter og grønn te - begge ingredienser er utrolig nyttige for huden. Grønn te er vitenskaplig bevist at regenererer hudceller, urtene er spesielt sammensatt for å forbedre sirkulasjonen samt å viske ut strekkmerker.

Dette kitet er for deg som vil unne huden din det beste av det beste!!

Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: White Lotus Jade Cellulitt Kit
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering