På grunn av corona-krisen har vi utfordringer med å få varer inn på lager.
I en periode kommer vi kun til å sende ut bestillinger 2 ganger i uken.
-15.8%

White Lotus Rosenkvarts Anti Aging Kit

White Lotus Rosenkvarts Anti Aging Kit inneholder:
-Ansikts kopp

-Rosenkvarts Gua Sha

-Rosenkvarts Roller

-Anti Aging serum

-White Lotus anti aging ansiktsrens

-DVD

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 1 899,00

Tilbud kr 1 599,00

  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
I dette settet får du alle redskapene du trenger for å gi deg selv en fantastisk anti aging behandling hjemme. Teknikkene og produktene i dette settet er benyttet i den verdenskjente White Lotus clinic og vil gi deg fantastiske resultater hjemme.

Topp Kvalitet roller og Gua Sha er håndutskåret I rosenkvarts av smykkekvalitet, 100% ren lys farget rosenkvarts som ikke er behandler med noen som helst skadelige kjemikalier da det kan skade krystallens egenskaper. Gua sha og rosenkvarts roller er et effektivt skjønnhetsredskap som sammen virker i synergi. 3 i 1 tilnærming - Rosenkvarts massasje rulle gir en boost til microsirkulasjonen og hjelper å drenere huden og Gua Sha vil forbedre stimuleringen, mens kopping massasje løfter og glatter ut huden. Bruk ansiktsrensen før behandlingen slik at huden er ren, den kan bli brukt av alle hudtyper. Trygg å bruke - White Lotus Anti Aging serum og ansiktsrens er sertifisert økologisk og inneholder anti aging ingredienser som har bevist anti aging effekt.

Dette Kitet er satt sammen av White Lotus Anti Aging spesialist og forfatter (til den bestselgende boken Micro Needling) Anthony Kingston som har over 20 års erfaring i bransjen. Det inneholder spesielt utvalgte redskaper og produkter som skal virke i synergi for å gi deg en profesjonell salongbehandling hjemme. Du får med en DVD der du vil lære om krystallrulle behandlingen, Gua Sha og kopping metoden for både ansikt og kropp for å behandle strekkmerker og cellulitter.

Flott Gave - Rosenkvarts roller og Gua Sha settet er en flott gave som gir mottaker glede i årevis. Kommer i en nydelig gaveeske der innsiden er trukket i silke, Rosenkvarts roller og Gua Sha ble tradisjonelt oppevart i silke.

Krystall ruller har laget flere bølger internasjonalt de siste årene, spesielt etter profesjonelle hudpleiere og kjendiser startet å bruke dem. Modeller som Kate Moss, Lily Cole, Liberty Ross og Olivia Inge såvell som Vouge topp hudpleier, Nichola Joss, har lagt sin elsk på behandlingen og sverger til dens effekt.

Hvordan fungerer det? Blokeringer i bindevevet og opphopning av giftstoffer kan virke ødeleggende på hudens helse. Den gamle kinesiske metoden involverer Gua Sha redskapet som systematisk jobber med stagnering og å drenere giftstoffer. Måten vi bruker teknikken på ansiktet (spessielt til å drenere pløsen og håven hud) er mye skånsomt til sammenligning.

Væskeansamling skjer av flere grunner, den vanligste er inflamasjon, mangel på fysisk aktivitet eller for mye salt i kostholdet. Inflamasjon er vanlig pga. dårlig kosthold, mat som sukker, gluten eller melkeprodukter, alkohol, spesifikke lidelser eller kronisk sykdom. Med dagens teknologi så sitter mange av oss forran dataen i flere timer i strekk. Siden vi beveger oss mindre så gir dette stagnering som resulterer i hovenhet. Siden lymfesystemet trenger ytre stimulering for å sirkulere så vil trening og massasje hjelpe det å drenere væskeansamlingerne.

Hvordan kan man behandle et hovent ansikt med poser under øynene? Når man er hoven i ansiktet så er dette grunnet væskeansamling særlig lymfevæske. Når det kommer til opptimal helse av huden er det viktig for lymfe å sirkulere fritt. Dette gir en skikkelig drenasje, dette vil gi deg et friskere utseende og hovenhet vil gå ned. I tillegg til det vil sirkulasjonen kontinuerlig eliminere toksiner/giftstoffer fra huden slik at din naturlige glød kommer tilbake samtidig som hudcellene går seg en oppkvikker. Ansikts skrapen Gua Sha er utrolig nyttig i løpet av denne tiden. Med lett trykk i riktig rettning, vil lymfeveske bli styrt langs de rette kanalene og drenert inn i kroppen.

White Lotus Jade Roller har vært her i en god stykke tid. Faktum er at de går tilbake helt til 600 tallet i gamle Kina der det var trodd at jade krystallen hadde helbredende og beskyttende egenskaper. De fleste kvinner ønsket å ha dette redskapet i deres skjønnhets rutine. Dette er et verktøy som har tålt tidens tann, mye er pga krystallrullens enkelhet. Denne rullen er utformet på gamlemåten, dette er noe som du nesten ikke finner på markedet i dag. Krystallen har et feste i messing, messing er en god energileder, det var derfor det ble flittig brukt av kineserne den gang da.

Gua Sha Massasjestenen glir man over huden for å få en løftende effekt som også vil gi en fastere hud. Ideen er å gi intens stimulering rettet mot aldringstegn og rynker. Denne kjølende og rensende krystallen vil hjelpe Rosenkvarts rullen med å stimulere lymfesystemet og eliminere giftstoffer og forsikkre riktig filtrering. Forskning viser at denne typen massasje bryter opp gammelt binnevev som har blitt hardt over tid. Din ansiktsform forandres ofte når du eldres, grunnet denne årsaken.

White Lotus økologiske anti aging serum inneholder økologiske urter og grønn te - begge ingredienser er utrolig nyttige for huden. Grønn te er vitenskaplig bevist at regenererer hudceller. Bruk den under gua sha massasjen for å gi god glid i bevegelsene mens den revitaliserer huden.

Dette kitet er for deg som vil unne huden din det beste av det beste!!

Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: White Lotus Rosenkvarts Anti Aging Kit
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering