Lue med silkefor for Hårtap

Lue mot hårtap. Kvalitetslue fra White Lotus som er foret med silke for å redusere hårtap og tørr hodebunn samt andre hodebunnsproblemer.

Blå farge

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 349,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Ingen friksjon/ Motvirker håravfall/ Reduserer Frizzy Hår/ Slitte tupper/ Unisex
Luen er foret med silke

- Reduserer Håravfall – Silke er et friksjonsløst materiale, det forsikrer at hårfolliclene ikke rives ut når du går med luen, dette gjør at håret holder seg inni lua. Vanlige luer kan skape en friksjon som river ut håret. Personer med alopecia kan ha god nytte av denne luen.

Fantastisk kvalitet – White Lotus Silkeforet lue er den beste kvalitet da den er laget med 19 momme silke med et skall av akryl, noe som gjør den robust og holdbar.

- Luen ser ut som hvilken som helst annen lue og er helt uten logo. Ingen vil vite at du går med en lue for å redusere hårtap.


- Reduserer tørrhet og irritasjon i hodebunn - Silke kan lage en kraftfull barriere, siden det hjelper mot fukttap fra hår og hodebunn. Med dette unngås uttørking av hud, så du trenger ikke bekymre deg for tørr hodebunn og skadet hår.

- Mindre lukt - Svette slipper ikke bare ut uønsket lukt men det skaper også grobunn for bakterier og sopp, noe som kan forårsake infeksjoner og andre problemer. Silke har en unik pusteevne som reduserer lukt pga svette.

White Lotus Silkeforet lue adresserer de vanligste problemer som kan oppstå med luebruk som tørr hodebunn, svette, lukt, tynnende hår og mye mer. Den er unisex og kan brukes av alle.

Foret med friksjonsfritt materiale

Siden lua ikke skaper friksjon så vil "luehår" bli kraftig redusert. I tillegg så vil silkeproteiner som hjelper på å styrke hårproteinet (keratin), slik at du ikke får frizzy hår eller slitte tupper av å gå med lua.

-Lindrer irritert hodebunn - Lua motvirker også kløe fra hodebunn siden den reduserer tørrhet. Silke kan behandle flere hudproblemer siden det har en helende effekt.

-Si adjø til ubehagelige lukter -Svette fra hodebunnen kan gi ubehagelige lukter, men siden dette materialet puster vil dette hjelpe motvirke problemet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Lue med silkefor for Hårtap
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering