Frem til august sender vi varer 2 ganger per uke
Dermaroller-guide

Velkommen til vår store guide om dermarolling! Her går vi gjennom alt du trenger å vite om dermarulling som anti-aging, micro-needling, behandling av akne-arr og mye mer. Bruk menyen til venstre for å navigere mellom de forskjellige dokumentene i guiden.

Generelt om Dermarolling

Dermarolling er et gjennombrudd innen anti aging. En enkel og effektiv metode som blir brukt av leger og hudpleiere verden over som også kan benyttes hjemme. Micro needling kan gi deg fantastiske resultater som 1000% øking i kollagen-produksjonen etter en eneste behandling. Mange aktører selger ruller som ikke kan levere resultatene som loves. For mange nåler på en rulle (540 nåler) kan gi uønskede resultater og gjøre skade. For korte nåler 0.2mm/0.25mm vil ikke gi andre resultater enn økt absorbering av produkter. Selv om det hevdes annerledes, så hører det ikke til realiteten. Våre ruller er CE godkjent og laget av fabrikker som holder oppdaterte CE sertifikater som et bevis på kvalitet og like viktig sterilitet. Rullene er brukt av hudleger og hudpleiere internasjonalt og er den ledende på markedet ikke uten grunn.

Kvalitet - Alle dermarollerne fra DermaSpa er testet for høy kvalitet. Rullene er satt sammen av maskiner og har CE, medisinsk standard og er med garanti sterile. Vår bestselgende dermaroller er ikke uten grunn brukt og anerkjent av leger internasjonalt.

Service - Vi har årevis erfaring med dermarolling og dette nyter våre kunder godt av når de bestiller fra oss. Vi kan bistå ved å finne det riktige produktet for ditt problem. Se oversikten under og finn nål-lengden for ditt problem. Vi er tilgjengelig på chat (09-22 hver dag), telefon og epost.

0.2mm-0.3mm rulle - Hjelper kun på absorbering av produkter. Ofte falskt annonsert at den stimulerer induksjon av kollagen og hjelper på anti aging. Denne nål-lengden er for kort for at den vil hjelpe noe som helst på det. Det er å kaste bort tid og penger. Best å unngå helt.

0.5mm rulle - Anti aging, pigmenterings-forandringer, rosasea. Den korteste nål-lengden som gir effektiv induksjon. Super på anti aging da den induserer kollagen uten noe særlig restitusjonstid og uten noe særlig smerte. Dette er nål-lengden vi anbefaler, og den kan lett brukes av nybegynnere også. Les mer om anti aging med dermaroller.

0.75mm rulle - En mer intensiv Anti Aging behanding, gjør alt en 05 mm rulle gjør og vil i tillegg bistå til å forbedre svake arr. Er den korteste nål-lengden for behandling av arr men for mer markerte arr anbefales det 1.0 mm Les mer om anti aging med dermaroller. Les mer om behandling av arr.

1mm stempel - Hårtap, for hodebunn anbefaler vi dermastamp isteden for rulle da en rulle kan rive ut håret. Ideell for lokal stimulering av arr. Vi anbefaler ikke å bruke den på hele ansiktet men på spesielle problemområder som f.eks et icepick-arr.

1mm rulle - Arr og dypere rynker. Vi anbefaler ikke å bruke den på hele ansiktet men på spesielle problem-områder som f.eks et icepick-arr og litt dypere acne-arr. Les mer om behandling av arr.

1.5 mm rulle - Cellulitter og strekkmerker på nedre del av kroppen. Veldig god når du trenger mer stimulering som til områder med dårlig sirkulasjon. Les mer om behandling av cellulitter eller strekkmerker.

Se oversikt over nål-lengder