Reduser akne-arr med Dermaroller

Her kan du lese et detaljert innlegg i bloggen vår om hvordan du best behandler akne-arr og arr!

Kvisearr eller akne-arr forekommer av at hudoverflaten blir brutt og opplever lokal skade under et kviseutbrudd. Arret danner seg fordi huden ikke er i stand til å reparere seg selv til slik den så ut før utbruddet. Akne-arr er veldig utbredt og forekommer ofte i ansiktet men kan også komme andre steder på kroppen. Bruk av dermaroller er en veldig effektiv behandling for akne-arr, den vil etterlate huden din sunn og frisk uten ujevnheter. Behandlingen er også mer skånsom enn andre behandlingsmetoder som dessuten kan være veldig kostbare. Når du går over huden med rullens micro-nåler får du kroppen til å danne kallagen-fibre og starte helbredelsesprosessen som danner ny frisk hud, dermed kan akne-arr bli kraftig redusert eller forsvinne helt.

Du vil merke forskjell etter bare noen uker ved bruk av dermaroller men her er det viktig å ta tiden til hjelp da de virkelig gode resultatene vil vise seg etter tre måneder. Til behandlingen anbefales White Lotus sine serum som er de eneste på markedet som også brukes i klinikkbehandlinger, serumene vil gi mer profesjonelle resultater. For å behandle arr så vil White Lotus Scar serum være det beste valget.

Anbefalte produkter:

Fremgangsmåte

  • 1. Vask hendene!
  • 2. Rens huden med rens for din hud, og ha helst en økologisk som White Lotus microneedling cleanser. Dette er viktig da micro-needling vil øke absorbering av produktene du bruker på huden din. Rens rullen med rensespray for dermaroller som White Lotus Naturlig Dermaroller Rens eller 95% alkohol.
  • 3.Påfør Pre Treatment Spray (valgfritt) og vent to minutter før du behandler huden, eller påfør rikelig med dermaroller arr-serum.

  • 4. Alternativ 1: Med 0.5 mm + 1 mm) 4. Gå over hele ansiktet (som ikke har arr) med en 0.5 mm på vanlig måte punkt 5-9 for så å avslutte med en 1 mm (stempel eller rulle) på områdene med kvise-arr. Du må gå over arrene både langs arret 15 ganger (vertikalt) og 15 ganger tvers over arret (horisontalt). Du ruller 2-3 cm om gangen kun en vei, løft rullen mellom hver gang gå så til neste område med en liten overlapp. Ved bruk av dermastempel/stamp så stempler du ned på arret 15 ganger før du endrer litt på stemplets vinkel og stempler nye 15 ganger ned på arret, gå til neste område med en liten overlapp.

  • 4. Alternativ 2: Med 0.75 mm som er best for svake akne arr) Gå over hele ansiktet (ved untak av øyeområdet som er sensitivt som det er best å holde deg til en med 0.5mm nåler ) på vanlig måte se punkt 5-9 med en 0.75 mm dermaroller, før du går over for så å avslutte på områdene med kvise-arr. Du må gå over arrene både langs arret 15 ganger (vertikalt) og 15 ganger tvers over arret (horisontalt). Du ruller 2-3 cm om gangen kun en vei, løft rullen mellom hver gang gå så til neste område med en liten overlapp.

  • 5. Nå kan du påføre dermaroller serum.
  • 6.Skyll rullen under springen før du igjen renser den med dermaroller rens eller 95% alkohol.
  • 7. Mellom behandlingene bruker du White Lotus dermaroller serum for arr.

En normal behandlingsplan er 6 behandlinger med 2 uker mellom. Det vil si det vil ta deg tre måneder å fullføre. Etter dette er det lurt å vente en måned før du igjen starter en ny behandlingserie.

- Om man velger å benytte en 1 mm rulle/stempel (stamp) bør det gå 2 uker mellom behandlingene. Hele ansiktet må da rulles med en 0.5 mm rulle, mens arrene behandles lokalt med en 1mm.
- Du behandler hele ansiktet med en 0.75 mm rulle, dette fungerer best på svake acne-arr. Denne behandlingen skal også gjøres annenhver uke.
- I noen land der dem selger ruller kun med 0.5 mm lengde så anbefaler dem å gå lett over arrene med en 0.5 mm rulle to til tre ganger i uken. Ta dermarullen og rull fram og tilbake og opp og ned over arrene, behandlingen er smertefri og du er ferdig på et øyeblikk. Legg merke til at dette er ikke den anbefalingen vi gir da akne arr ofte trenger lengre nåler for å se gode resultater.

Etter behandlingen vil huden vil gjøre resten av jobben og begynner begynner prosessen med å danne ny og frisk hud. Akne-arr kan forsvinne helt og selv dypere arr kan få en merkbar forbedring og falme betraktelig. Innen et par uker vil du og de rundt deg se en merkbar forbedring.

Akne-arr og andre dype arr er til stede på grunn av nedsatt kollagen i huden. En dermaroller vil stimulere og øke kollagen produksjonen som igjen vil få dine arr til å jevne seg ut da de mikroskopiske hullene etter dermarullen gjør huden tykkere og bygger huden opp innenfra. Anvendelsen av produkter blir dessuten mer effektiv da dermarulling øker hudens absorberingsevne. Det skjer ingen skade på huden, behandlingen styrker hudens evne til å helbrede seg selv og til å stimulere kollagen-dannelsen ved flere behandlinger.

Men innen en måned med rulling vil du oppleve merkbare resultater. Resultatene vil vedvare i flere måneder selv etter du slutter å bruke din dermaroller men vi anbefaler at du fortsetter behandlingene en stykke tid da de virkelig gode resultatene vil vise seg etter langvarig bruk.