Reduser strekkmerker med dermarolling

Her kan du lese et detaljert innlegg i bloggen vår om hvordan du får de beste resultatene med dermarolling av strekkmerker!

Strekkmerker rammer rundt 80% av damer under graviditet og er vanligvis permanente. Inntil nylig var behandling av strekkmerker veldig vanskelig. Nå har vi sett at dermaroller-behandling har vist en gjennomsnittlig forbedring av strekkmerker med 70%.

Dermarullen oppnår dette resultatet igjennom kollagen-induksjons terapi eller CIT. Dette er fordi hormonet glukokortikoid forhindrer omdanning av fibroblast i både kollagen- og elastin-fibrene i området. Ved å produsere kollagen i området som dermarulles vil man se en dramatisk forbedring av strekkmerker. Best av alt i motsetning til laser-behandling så er det ingen risiko for pigmentforandringer fordi den ytre delen av huden ikke blir fjernet.

Dermarolling vil ikke bare hjelpe på strekkmerker men vil også gi en strammere hud. Samme teknikk kan også brukes på keisersnitt-arr.

For å få det beste resultatetet anbefaler vi å bruke dermarulle sammen med White Lotus arr-serum eller White Lotus strekkmerke-serum. White Lotus sine serum er de eneste på markedet som også blir brukt i klinikkbehandlinger og vil derfor gi deg et mer profesjonelt resultat.

Det er som vanlig viktig å bruke rett nål-lengde for å se reduksjon i strekkmerker. For svakere strekkmerker på magen så kan man slippe unna med mindre nåler ned mot 0.75 mm/1 mm men for å forsikre gode resultater så anbefaler vi en 1.5 mm kroppsrulle/ dermaroller. På lår/rumpe trenger man 1.5mm dermarulle fordi huden er tykk og blodsirkulasjonen generelt er dårligere enn andre steder på kroppen.

Man behandler strekkmerkene med en 1.5 mm rulle hver 14 dag. Strekkmerke-serum brukes på strekkmerkene mellom behandlingene, og gjerne kombiner med å rulle strekkmerkene med en 0.5 mm rulle 2-3 ganger i uken for å vedlikeholde absorberingen av produkter noe som gir raskere resultater. En 0.5 mm dermaroller på kroppen hjelper kun på produktpenetrering av strekkmerkeproduktene.

Dermarolling av strekkmerker lår: Strekkmerkene rulles over en vei, rull alltid i samme retning som strekkmerket (vertikalt) 15 ganger før du ruller tvers over strekkmerket (horisontalt) 15 ganger. Stram huden ved behov for å få nålene til å penetrere huden lettere. Rull korte strøk av 2-5 cm i en retning (løft rullen mellom hvert strøk).

Dermarolling av strekkmerker på mage: Rull fra innsiden av magen og utover, stram ut huden ved behov slik at nålene penetrerer lettere. Rull korte strøk av 2-5 cm i en retning 15 ganger, (løft rullen mellom hvert strøk) så går du til neste område med en lett overlapp. Så ruller du ovenfra og ned, korte strøk 2-5cm 15 ganger.

Hvordan behandle strekkmerker med dermaroller?

Anbefalte produkter

Fremgangsmåte

  • 1. Vask hendene!
  • 2. Rens huden med rens/såpe for din hud, og ha helst en økologisk som White Lotus microneedling cleanser. Dette er viktig da micro-needling vil øke absorbering av produktene du bruker på huden din.
  • 3. Rens rullen med rensespray for dermaroller som White Lotus Naturlig Dermaroller Rens eller 95% alkohol.
  • 4. Påfør Pre Treatment Spray (valgfritt) og vent to minutter før du behandler huden, eller påfør rikelig med dermaroller celulitt serum.

  • 5.* Dermarolling av strekkmerker lår/rumpe: Strekkmerkene rulles alltid i samme rettning som strekkmerket går (horisontalt) i en rettning 15 ganger og korte strøk på 2-5cm (løft rullen mellom hvert strøk), Så du ruller tvers over strekkmerket (vertikalt) 15 ganger. Stram huden ved behov for å få nålene til å penetrere huden lettere.

  • 5.* Dermarolling av mage: Rull fra innsiden av magen og utover, stram ut huden ved behov slik at nålene penetrerer lettere. Rull korte strøk av 2-5 cm i en rettning 15 ganger, (løft rullen mellom hvert strøk) så går du til neste område med en lett overlapp. Så ruller du ovenfra og ned, korte strøk 2-5cm 15 ganger før du går til neste område med lett overlapp.

  • 6. Nå kan du påføre white lotus strekkmerke/cellulitt serum.
  • 7. Skyll rullen under springen før du igjen renser den med dermaroller rens eller 95% alkohol.
  • 8.Mellom behandlingene bruker du white lotus strekkmerke serum og gjerne en 0.5 mm rulle 2-3 ganger i uken. Dette vil gi bedre sirkulasjon og penetrering av produkter noe som fører til raskere resultat.

En normal behandlingsplan er 6 behandlinger med 2 uker mellom. Det vil si det vil ta deg tre måneder å fullføre. Etter dette er det lurt å vente en måned før du igjen starter en ny behandlingserie. Altså ta en behandling VENT 14 dager til neste behandling