Filtrer
Tapputi Grand Cafe
Tapputi Grand Cafe
Inspirert av et besøk på  ærverdige Grand Cafe.  Ristede kaffebønner, fransk rose, karamell, amber, hvit musk og vanilje gjør den helt uimotståelig. Den er varm og koselig, en duft du blir helt avhengig av. Dette er en oljeparfyme av prima kvalitet, kun en dråpe er nok. Det er mange fordeler med parfyme i oljeform og den er ganske anvendelig. Du kan bruke den alene ved å rulle den over pulspunkter på kroppen og hvis du ønsker at din kroppskrem skal matche duften så kan du rulle den lett over noen få steder på kroppen før du smører deg inn med en duftfri eller nøytral kroppskrem.Vår 5ml flaske i mørkt mironglass og rulle i glass for en jevn presis påføring. Det er den perfekte størrelsen til vesken, treningsbaggen, bilen eller hvor du måtte trenge å friske opp duften. Med 5ml vil du kunne påføre daglig og du vil bli overrasket over hvor lenge den vil holde. Noter: Ristede kaffebønner, tyrkisk rose, hvit musk, tre, vanilje, karamell, hvit musk og amber.   En parfymeolje i samme stil som Montale Ristretto Intens Cafe og Intens cafe. En mer sofistikert og raffinert utgave av Black Opium. 

kr 249,00
Tapputi You So Sweet
Tapputi You So Sweet
Tapputi You So Sweet er en amber vanilje duft. Grønn matcha te med vanilje marshmallow med hint av ingefær og sitron. Rett og slett uimotståelig og til å spise opp. Dette er en oljeparfyme av prima kvalitet, kun en dråpe er nok. Det er mange fordeler med parfyme i oljeform og den er ganske anvendelig. Du kan bruke den alene ved å rulle den over pulspunkter på kroppen og hvis du ønsker at din kroppskrem skal matche duften så kan du rulle den lett over noen få steder på kroppen før du smører deg inn med en duftfri eller nøytral kroppskrem.Vår 5ml flaske i mørkt mironglass og rulle i glass for en jevn presis påføring. Det er den perfekte størrelsen til vesken, treningsbaggen, bilen eller hvor du måtte trenge å friske opp duften. Med 5ml vil du kunne påføre daglig og du vil bli overrasket over hvor lenge den vil holde. Noter: Sitron, grønn matcha te, Ingefær, fersken, hedione, jasmin, eple, marshmallow, vanilje og benzoin.  En parfymeolje i samme stil som Kilian I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess. 

kr 249,00
Tapputi Blush
Tapputi Blush
Tapputi Blush favoritt her på huset, den er nesten spiselig god og har en perfekt sødme og en frisk kontrast fra sitrusfrukter. Denne parfymen gir komplimenter, den er unik på en forførende måte og du vil bare ha mer. Spennende friske noter fra blodappelsin og bergamot er kombinert med søte kontraster fra kanel og vanilje, helt uimotståelig!   Dette er en oljeparfyme av prima kvalitet, kun en dråpe er nok. Det er mange fordeler med parfyme i oljeform og den er ganske anvendelig. Du kan bruke den alene ved å rulle den over pulspunkter på kroppen og hvis du ønsker at din kroppskrem skal matche duften så kan du rulle den lett over noen få steder på kroppen før du smører deg inn med en duftfri eller nøytral kroppskrem.Vår 5ml flaske i mørkt mironglass og rulle i glass for en jevn presis påføring. Det er den perfekte størrelsen til vesken, treningsbaggen, bilen eller hvor du måtte trenge å friske opp duften. Med 5ml vil du kunne påføre daglig og du vil bli overrasket over hvor lenge den vil holde. Noter: Blodappelsin, bergamot, lavendel, kanel, jasmin, lakris, karamel, vanilje og musk.  En parfymeolje i samme stil som Xerjoff Casamorati Lira. 

kr 249,00
Tapputi Gatsbys ball
Tapputi Gatsbys ball
Tapputi Gatsby`s ball er varm, mystisk og romantisk duft som er frisk med et lite hint av røkelse. Amalfi sitron , fløyelsblomst, bergamot,  appelsinblomst og cedar. Dette er et duft DNA som har blitt en moderne klassiker mange vil si den er ikonisk. Frisk men med en lett dybde som gir duften en litt mer raffinert karakter.  Dette er en oljeparfyme av prima kvalitet, kun en dråpe er nok. Det er mange fordeler med parfyme i oljeform og den er ganske anvendelig. Du kan bruke den alene ved å rulle den over pulspunkter på kroppen og hvis du ønsker at din kroppskrem skal matche duften så kan du rulle den lett over noen få steder på kroppen før du smører deg inn med en duftfri eller nøytral kroppskrem.Vår 5ml flaske i mørkt mironglass og rulle i glass for en jevn presis påføring. Det er den perfekte størrelsen til vesken, treningsbaggen, bilen eller hvor du måtte trenge å friske opp duften. Med 5ml vil du kunne påføre daglig og du vil bli overasket over hvor lenge den vil holde. Noter:  Amalfi sitron, fløyelsblomst, solbær, bergamot, appelsinblomst, fiol, jasmin, vertiver, musk, amber og cedar tre.  En parfymeolje i samme stil som Byredo Bal D'afrique . 

kr 249,00
Tapputi Havbris
Tapputi Havbris
Få et friskt pust av naturen inn i hverdagen med havbris, en behagelig kledelig duft som kan brukes alene eller kombineres med andre dufter. Duften tar deg med til kysten og har noter som havsalt, sitron, salvie, tre og ambrettefrø. En perfekt sammensatt kombinasjon til enhver anledning for deg som ønsker en frisk og lett duft som er diskre. Dette er en oljeparfyme av prima kvalitet, kun en dråpe er nok. Det er mange fordeler med parfyme i oljeform og den er ganske anvendelig. Du kan bruke den alene ved å rulle den over pulspunkter på kroppen og hvis du ønsker at din kroppskrem skal matche duften så kan du rulle den lett over noen få steder på kroppen før du smører deg inn med en duftfri eller nøytral kroppskrem.Vår 5ml flaske i mørkt mironglass og rulle i glass for en jevn presis påføring. Det er den perfekte størrelsen til vesken, treningsbaggen, bilen eller hvor du måtte trenge å friske opp duften. Med 5ml vil du kunne påføre daglig og du vil bli overrasket over hvor lenge den vil holde. Noter: Havsalt, Salvie, Grapefrukt, Ambrette og sjøgress/tang.  En parfymeolje i samme stil som Wood Sage & Sea Salt (jo melone)

kr 249,00
Tips
Tapputi Summertime
Tapputi Summertime
Tapputi summertime er som navnet antyder en lett sommerlig duft som er perfekt å bruke på vår og sommeren. Selv om den er frisk så har den dybde fra pistasj, kokkosnøtt og kardemomme. Den er lett å bruke og vil gli rett inn i de fleste anledninger så denne blir aldri feil. Dette er en oljeparfyme av prima kvalitet, kun en dråpe er nok. Det er mange fordeler med parfyme i oljeform og den er ganske anvendelig. Du kan bruke den alene ved å rulle den over pulspunkter på kroppen og hvis du ønsker at din kroppskrem skal matche duften så kan du rulle den lett over noen få steder på kroppen før du smører deg inn med en duftfri eller nøytral kroppskrem.Vår 5ml flaske i mørkt mironglass og rulle i glass for en jevn presis påføring. Det er den perfekte størrelsen til vesken, treningsbaggen, bilen eller hvor du måtte trenge å friske opp duften. Med 5ml vil du kunne påføre daglig og du vil bli overasket over hvor lenge den vil holde. Noter: Pistasjnøtter, bergamott, kardemomme, rosa pepper, tuberose, ylang ylang, jasmin, kokkosnøtt, amber, tonka bønner og benzoin.   En parfymeolje i samme stil som Tom Ford Soleil Blanc. 

kr 249,00
Tapputi Oh So Cherry
Tapputi Oh So Cherry
Tapputi Oh So Cherry er flørtende og kompleks med på samme tid lett forfriskende. Kirsebærlikør møter sure og svarte kirsebær. plomme, mandel og tanka. Oh So Cherry er lett å like og uimotståelig god.  Dette er en oljeparfyme av prima kvalitet, kun en dråpe er nok. Det er mange fordeler med parfyme i oljeform og den er ganske anvendelig. Du kan bruke den alene ved å rulle den over pulspunkter på kroppen og hvis du ønsker at din kroppskrem skal matche duften så kan du rulle den lett over noen få steder på kroppen før du smører deg inn med en duftfri eller nøytral kroppskrem.Vår 5ml flaske i mørkt mironglass og rulle i glass for en jevn presis påføring. Det er den perfekte størrelsen til vesken, treningsbaggen, bilen eller hvor du måtte trenge å friske opp duften. Med 5ml vil du kunne påføre daglig og du vil bli overasket over hvor lenge den vil holde. Noter: Sorte kirsebær, mandel, kirsebærlikør, sur kirsebær, plomme, tyrkisk rose, jasmin, Tonka bønner, Vanilje, kanel, perubalsam, benzoin, sandeltre, nellik, seder, vertiver og patchouli.  En parfymeolje i samme stil som Tom Ford Lost Cherry. 

kr 249,00
Tips
Tapputi Carpe Diem
Tapputi Carpe Diem
Tapputi Carpe Diem er sitrus gourmand og er virkelig et mesterverk av en duft, velbalansert mellom friske sitroner. bergamott og varmen fra honning, vanilje og tonkabønner. Den er sofistikert, harmonisk, spennende og har akkurat den rette tyngden til at den kan brukes hele året rundt. Denne vil gi komplimenter for den er utrolig behagelig og forførende. Duften er inspirert av Italias rikdom og skjønnhet og tar deg med til Italias azurblå middelhavskyst med jåter liggende med utsikt til de gamle nydelige slottene. Dette er en oljeparfyme av prima kvalitet, kun en dråpe er nok. Det er mange fordeler med parfyme i oljeform og den er ganske anvendelig. Du kan bruke den alene ved å rulle den over pulspunkter på kroppen og hvis du ønsker at din kroppskrem skal matche duften så kan du rulle den lett over noen få steder på kroppen før du smører deg inn med en duftfri eller nøytral kroppskrem.Vår 5ml flaske i mørkt mironglass og rulle i glass for en jevn presis påføring. Det er den perfekte størrelsen til vesken, treningsbaggen, bilen eller hvor du måtte trenge å friske opp duften. Med 5ml vil du kunne påføre daglig og du vil bli overasket over hvor lenge den vil holde. Noter: Sitron, bermamott, lavendel, kanel, jasmin, honning, kasjmir, vanilje, tobakks blader og tonka bønner.   En parfymeolje i samme stil som  XERJOFF Naxos

kr 249,00
Tapputi Miss
Tapputi Miss
Tapputi Miss er livlig,  berusende og en hyllest til det feminine. Noter som rabarbra, litchi, peon, muskat og vanilje. En drøm for sansene og et oksymoron av en parfyme da den er både moderne og tidløs på en og samme tid. Dette er en oljeparfyme av prima kvalitet, kun en dråpe er nok. Det er mange fordeler med parfyme i oljeform og den er ganske anvendelig. Du kan bruke den alene ved å rulle den over pulspunkter på kroppen og hvis du ønsker at din kroppskrem skal matche duften så kan du rulle den lett over noen få steder på kroppen før du smører deg inn med en duftfri eller nøytral kroppskrem.Vår 5ml flaske i mørkt mironglass og rulle i glass for en jevn presis påføring. Det er den perfekte størrelsen til vesken, treningsbaggen, bilen eller hvor du måtte trenge å friske opp duften. Med 5ml vil du kunne påføre daglig og du vil bli overasket over hvor lenge den vil holde. Noter: Rabarbra, litchi, bergamott, muskat, tyrkisk rose, peon, musk, patalia, kasjmir, røkelse, sedar, haitisk vetiver. En parfymeolje inspirert av Parfumes de Marley Delina. 

kr 249,00