Hvordan bruke Dermaroller

Vi har Norges største utvalg av dermarollere med tilbehør!
Se vårt utvalg av dermaroller til ansikt, kropp, serum og tilbehør.

Det er mye feil-informasjon på nettet om dermarulling og det kan fort bli forvirrende. Nedenfor ser du instruksjoner for bruk, men husk at du alltids kan ta kontakt om noe er uklart, vi ønsker at du skal få gode resultater med din hjemmerulling.

NB: Det er viktig å se på antall nåler, da 192/200 nåler (eller færre) er de eneste som har vitenskapelig bevist effekt. En rulle på 192 nåler er den mest populære fordi den har perfekt avstand mellom nålene noe som en god stimulering til huden. Flere nåler (400/540) vil gi en dårligere penetrering og stimulering til huden noe som igjen gir dårligere effekt. Så bruk alltid en rulle med 192 nåler, eller færre der du trenger litt ekstra stimulering. Dette gjelder også bruk av ruller med 0.2 mm-0.3 mm nåler, disse stimulerer IKKE kollagen og vil derfor ikke gi hudforbedringer. Bruk alltid en rulle på 0.5 mm eller mer for å se restultater med din dermarulle behandling. Finn rett nål-lengde for for deg her

Metode 1, Den Holistiske, lansert av White Lotus Anti Aging

Den holistiske metoden er en metode som er lansert av White Lotus. White Lotus er verdensledende på dermarulling og har utviklet denne teknikken i sine klinikker. Dette er en teknikk som stadig flere bruker da den gir gode resultater og dette er metoden du vil kjenne minst når du ruller. Siden et område bare blir rullet en gang så vil ikke kroppens smertereseptorer merke behandlingen og når den gjør det så er du over på neste område. Metoden er også bra for de av dere som får merker etter nålene ved kryssing-metoden, fordi den metoden drar rullen fram og tilbake mens white lotus metoden drar rullen kun en vei noe som gir jevnt trykk under hele behandlingen. Det er derfor DermaSpa.no har denne metoden som vår anbefalte metode til hjemmerulling.

 1. Vask hendene!
 2. Rens huden med rens for din hud, og ha helst en økologisk som White Lotus microneedling cleanser. Dette er viktig da micro-needling vil øke absorbering av produktene du bruker på huden din.
 3. Rens rullen med rensespray for dermaroller som White Lotus Naturlig Dermaroller Rens eller 95% alkohol.
 4. Om du renser med alkohol, vent to minutter til alkoholen har fordampet før du skyller rullen under springen. Du trenger ikke skylle om du bruker Naturlig Dermaroller Rens
 5. Påfør Pre Treatment Spray (valgfritt) og vent to minutter før du behandler huden, eller påfør rikelig med dermaroller serum.
 6. Begynn å rull, start med høyre side og rull deg helt ferdig på denne siden før du går over til venstre. Begynn ved haken og rull korte strøk på 2-3 cm om gangen (rull kun en vei, rullen løftes mellom hver gang). Rull med en lett oppoverbevegelse der du følger ansiktets struktur. Rull hvert område 15 ganger før du går videre med en lett overlappng til neste område. Strekk ut huden ved behov der den er rynkete eller slapp.
 7. Så går du over til venstre side og gjør det samme på denne siden.
 8. Gå ekstra over områder som rynkene mellom øyenbryn, og folden som går ned fra nesen og avsluttes ved munnen (smilerynken), og andre områder som trenger ekstra oppmerksomhet.
 9. Rull nedover nesen samt sidene av nesen.
 10. Trykk sammen leppene og gjem dem inn før du ruller (viktig). Rull området over leppen, stram huden hvis det er nødvendig slik at du kommer skikkelig til.
 11. Nå kan du påføre dermaroller serum.
 12. Skyll rullen under springen før du igjen renser den med dermaroller rens eller 95% alkohol.
 13. Mellom behandlingene bruker du dermaroller serum for anti-aging eller dermaroller serum for arr/akne-arr.

En normal behandlingsplan er 6 behandlinger i løpet av 3 måneder, dette vil si at du skal utrøre EN behandling hver annen uke. Altså ta en behandling VENT 14 dager til neste behandling. Dette er optimalt da dette vil tilate nok tid til at gammelt forskjøvet kollagen i arrvevet blir brutt ned, du trenger dette for å danne ny glatt hud. Enzymet som er ansvarlig for å bryte ned det gamle skadede kollagenet er ikke på topp før etter 9-10 dager etter behandlingen. Etter ent kur på 3 måneder så er det lurt å vente en måned før du igjen starter en ny behandlingserie.

NB: Husk at du alltid må ta en test av alle nye produkter du skal bruke med rulle, økologiske eller ei. Dette gjør du ved å smøre produktet på preparert hud før du ruller et lite område på 2-3 cm med dermarullen. Vent i 48 timer for å se hvordan huden reagerer på produktet i kombinasjon med rullen. Kommer det en uønsket bivirkning så kan ikke produktet brukes. Kommer det ingen reaksjon kan produktet fint brukes men vær også ops på kriteriene produktet bør utfylle for å brukes i behandlingen.

Rens og hygiene med dermaroller

Det er veldig lett å rense rullen men noen retningslinjer må man ta hensyn til:
- ikke la dermarullen ligge i et glass eller på andre overflater da det kan skade de små nålene.
- Ikke bruk husholdningsrengjøring eller andre potensielt giftige produkter på rullen. Disse kan bli igjen på rullen og dermed bli absorbert rett inn i huden.

Den enkleste måten er å følge disse instruksene:

 1. Skyll rullen i rennende vann i tilfellet det finnes små spor fra huden.
 2. Spray med 95%-99% alkohol eller naturlig dermaroller rens fra White Lotus (collodial silver) og spray rullen fra alle vinkler. Du kan også bruke et lite glass med 95%-99% alkohol og dyppe rullen nedi i rundt 3 minutter, men ikke slipp den ned da det kan skade nålene.
 3. Plasser rullen forsiktig i oppbevaringsboksen, la den tørke før du tar lokket på.
 4. Før du bruker den igjen må du repetere prossessen med å spraye eller dyppe.
 5. Vent to til tre minutter før du bruker den på huden igjen. Om du bruker alkohol så skyll den før bruk for å fjerne alkoholrester.

Håper dette var til hjelp, ta gjerne kontakt ved spørsmål eller sjekk ut vår spørsmål og svar side.

Vi har Norges største utvalg av dermarollere med tilbehør!
Se vårt utvalg av dermaroller til ansikt, kropp, serum og tilbehør.