Anti-aging


Favoritt-behandlingen blant kjendiser som Jennifer Aniston, Cara Delevingne, Sienna Miller, Angelina Jolie, Kim Kardashian, Kylie Minogue m.fl. Dermarulling er en effektiv anti-aging hjemmebehandling som kjendisene tyr til før de skal vise seg på den røde løperen. Hos oss får du kjøpt produkter som ellers blir solgt hos hudpleiere.

For å få resultater med din anti-aging hjemmebehandling er det viktig å velge de riktige produktene. Du trenger en rulle på minst 0.5 mm for å stimulere kollagen-produksjonen og se hudforbedringer. Mange selger ruller med 0.2 mm nål-lengde og hevder de stimulerer kollagen, noe studier viser at de faktisk ikke gjør. Vi selger ruller på minimum 0.5 mm med 192 nåler i kirurgisk stål, det er fordi det er de rullene som er brukt i studier og som er bevist at fungerer. Ruller med mer enn 200 nåler som feks 400 eller 540 nåler skal ikke brukes i ansiktet da det kan gjøre skade på vev og nerver i huden.

For best mulig effekt anbefaler vi å rulle i kombinasjon med White Lotus Anti Aging Serum. Vi selger også andre produkter som sammen med dermarulling vil gi veldig god anti-aging effekt. Kvinner verden over har satt sin elsk på ultralyd med lysterapi, høyfrekvente bølger sendes dypt ned i huden og stimulerer produksjonen av kollagen og elastin kombinert med rødt lys som også har anti-aging egenskaper.

Før og etter-bilder ved bruk av Dermaroller

Anti-aging

Resultater på rynker og fine linjer i ansiktet etter behandling med dermaroller.


Resultater på rynker og ujevn hud / store porer etter behandling med dermaroller.

Vare 1 til 16 av totalt 51

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Vare 1 til 16 av totalt 51

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4