Reduser cellulitter med Dermaroller

Her kan du lese et detaljert innlegg i bloggen vår om hvordan du får de beste resultatene med dermarolling av cellulitter!

Dermaroller er veldig effektivt på å redusere synligheten av cellulitter. Det fører til at huden blir tykkere, strammere og gjenoppretter elastisiteten. Det øker også produksjonen av kollagen-fibrene og elastin-fibrene så huden får en umiddelbar forbedring av utseende. Ulikt andre teknikker som f.eks kjemiske peelinger skader det ikke huden eller fjerner epidermis slik at behandlingen passer alle hudtyper.

For å se resultater når man behandler cellulitter er det viktig å bruke rett nål-lengde. Huden på kroppen er mye tykkere enn huden i ansiktet og derfor må man bruke lengre nåler for å se resultater. Den anbefalte nål-lengden er 1.5 mm som du bruker en gang hver 14 dag. 1.5 mm kan høres mye ut men det vil ikke kjennes like godt på den tykke huden på kroppen. For best mulig resultater anbefaler vi å bruke dermaroller med White Lotus Cellulite & Stretch Mark Serum, white lotus sine serum er de eneste på markedet som også brukes i klinikkbehandlinger.

Det er også anbefalt kopping i kombinasjon med dermaroller da kopping også er en utrolig god behandling for cellulitter fordi det gir god sirkulasjon til området. Kopping vil også hjelpe på absorbering av cellulitt-reduserende produkter du bruker samt hjelpe på å øke produksjonen av kollagen og elastin. Om du bruker celulittserumet til White Lotus så kan du ta det på først før du tar på en olje eller lotion som gir koppene god glid.

Du kan også gå over området med en 0.5 mm rulle 2-3 ganger i uken mellom behandlingene med 1.5 mm rulle. Dette vil hjelpe på sirkulasjon og absorbering av serum og produkter.

En kombinasjon av kopping og dermarulling har vist seg å ha veldig gode resultater på cellulitter og det er kanskje den beste hjemmebehandlingen av cellulitter som finnes.

Hvordan behandle cellulitter med dermaroller?

Anbefalte produkter

Fremgangsmåte

  1. Vask hendene!
  2. Rens huden med rens/såpe for din hud, og ha helst en økologisk som White Lotus microneedling cleanser. Dette er viktig da micro-needling vil øke absorbering av produktene du bruker på huden din.
  3. Rens rullen med rensespray for dermaroller som White Lotus Naturlig Dermaroller Rens eller 95% alkohol.
  4. Påfør Pre Treatment Spray (valgfritt) og vent to minutter før du behandler huden, eller påfør rikelig med dermaroller celulitt serum.
  5. Begynn å rull, start med høyre lår og rull vertikalt i korte strøk på 2-3 cm om gangen (rull kun en vei, rullen løftes mellom hver gang). Rull med et lett trykk, da nålene skal gjøre jobben med å penetrere huden. Rull hvert område 15 ganger før du går videre med en lett overlappng til neste område. Strekk ut huden ved behov. Så skal du rulle huden horisontalt med samme teknikken i korte strøk på 2-3 cm om gangen (rull kun en vei, rullen løftes mellom hver gang)
  6. Nå kan du påføre white lotus cellulitt serum.
  7. Skyll rullen under springen før du igjen renser den med dermaroller rens eller 95% alkohol.
  8. Mellom behandlingene bruker du white lotus cellulite serum og gjerne en 0.5 mm rulle 2-3 ganger i uken eller en massasje kopp (hver dag). Dette vil gi bedre sirkulasjon og penetrering av produkter noe som fører til raskere resultat.

En normal behandlingsplan er 6 behandlinger med 2 uker mellom. Det vil si det vil ta deg tre måneder å fullføre. Etter dette er det lurt å vente en måned før du igjen starter en ny behandlingserie. Altså ta en behandling VENT 14 dager til neste behandling

Se alle våre produkter for behandling av cellulitter.
Vi har Norges største utvalg av dermarollere med tilbehør!