Silk Oil Airbrush Blush brush

Silk Oil’s Airbrush Blush børste gir en silkemyk finish til din foundation. Kan brukes til alle typer foundation. De små tette hårene vil spre produktet utover huden for en flott og naturlig finish.
En totalt game changer!

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: På lager

kr 299,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Silk Oil’s Airbrush Blush Børste gir en silkemyk finish til din blush. Børsten er designet for å påføre blush til kinnene for en naturlig finish. Kan brukes til foundation, pudder bronzer, highlighting og contouring. De små tette hårene vil spre produktet utover huden for en flott og naturlig finish.

Bruk Silk Oil Airbrush Blush Børste til å påføre primer, flytende eller krem foundation. Du kan også bruke den til pudder foundation eller Argan 7 i 1 Bronzer til ansikt eller kropp.

Silk Oil’s Vegan Airbrush Blush Børste er en revlosjonerende måte å påføre sminke på. Den gir deg en enkel og rask måte å påføre blush eller annen sminke og gir en silkemyk finish. Dette er en proffesjonell børste som er laget i myke syntetiske fibre som lar sminken gli lett over ansiktet. Et spesial laget handtak i kurvet design med fleksibelt handtakfor godt grep og kontroll.

En veganske kvalitetsbørste som ikke er testet på dyr. Skaft er 15.3cm - Bærstehodet er 3.5 cm i lengde og 2.5cm i bredde.

Premium kvalitet Vegansk Taklon. Taklon børster er mer hygeniske enn ekte hår siden naturlig hår har en ujevn overflate som sperrer inne pudder, død hud bakterier og kjemikalier. Å vaske de naturlige børstene vil ikke nødvendigvis fjerne disse partiklene. Derfor har Silk Oil laget børstene i Taklon fordi det er lettere å rense børstene noe som gjør dem mye mer hygenisk å bruke.Dette vil redusere sjansene for irritasjon.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Silk Oil Airbrush Blush brush
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering