White Lotus Organic Green Tea Oil 50ml

White Lotus økologiske serum inneholder høykonsentrert grønn te olje blandet med potente urter målrettet mot anti aging. Grønn te olje har dokumenterte anti aging egenskaper og er en perfekt kombinasjon til en microneedling behandling.
  • Reduserer nedbrytningen av kollagen
  • Forebygger og reparerer UV-skader
  • Øker kollagen produksjonen
  • Regenererer hudceller.

Frakt kun kr 39 - Gratis på ordre over 500

Åpent kjøp i 30 dager
Norsk nettbutikk med lager i Norge
Rask levering (1-3 dager)
Vi planter et tre for hvert solgte produkt
Produktinformasjon "White Lotus Organic Green Tea Oil 50ml"
White Lotus Organic Green Tea Oil (som tidligere het anti aging serum) er naturlig rikt på Vitamin B,C,K og P, i tillegg så har det eksepsjonelt høyt innhold av polyfenoler, antioksidanter, mineraler og umettede fettsyrer. Serumet/oljen  er i toppsjiktet av økologisk hudpleie og er laget spesielt med tanke på å få beste mulig resultater med din hjemmerulling. Laget av 100% økologiske ingredienser, det inneholder ikke et eneste konserveringsmiddel, tilsetningsstoff, sulfat, paraben, fyllstoff eller andre syntetiske ingredienser. Det er sertifisert økologisk helt ned til jorda ingrediensene er dyrket i. Det er også godkjent vegansk slik at du er helt sikker på at produktet ikke er testet på dyr. White Lotus økologiske oljeserum inneholder høykonsentrert grønn te olje blandet med potente urter målrettet mot anti aging. Grønn te olje har dokumenterte anti aging egenskaper og er en perfekt kombinasjon til en microneedling behandling. Tilgjengelig i 30ml og 50ml

Og viktigst av alt det virker! Ingrediensene er vitenskapelig testet og bevist at hjelper til å redusere synlige tegn på aldring.

Målrettet mot microneedling - Grønn te olje er ideell å bruke med microneedling fordi det fukter huden, demper irritasjon/betennelse og reduserer lys-sensitiv hud som følger en microneedling behandling. Mange microneedling kremer og serum vil faktisk gjøre disse forholdene verre. White Lotus sine serum er de eneste dermaroller serumene på markedet som også brukes i profesjonelle klinikk-behandlinger. De er også de eneste på markedet som har egene klinikker rundt om i verden og som utvikler produktene sine med lang erfaring rundt denne behandlingen. Du vil derfor oppnå mer profesjonelle resultater med din hjemmebehandling med White Lotus sine produkter.

Anti Aging Serum er et skjønnhetsserum som er utformet fra en base på økologisk grønn te olje som har vært brukt i flere århundre i østen til å gi en yngre og mer strålende hud. I motsettning til andre oljer så har forskning vist at grønn te olje reduserer akne-utbrudd mens den gir huden fukt. Olje kan penetrere huden dypere enn tradisjonelle vannbaserte kremer.

Ingrediensene i anti aging serum har vist seg å:
  1. Øke den naturlige kollagen produksjonen.
  2. Regenerere hudceller.
  3. Forebygge og reparere UV-skader.
  4. Redusere nedbrytningen av eksisterende kollagen.
  5. Gi høye doser av antioksidanter
White lotus anti aging serum kan brukes som eneste fuktighetskrem eller for å forsterke effekten av din dermarollerbehandling.

Ingredienser:
Laget av tre naturlige anti aging urter i en base av grønn te olje (Camellia oil) Astragalus membranaceus - Huang Qi: Effektiv på å løfte huden, Lycium chinensis - Gou Qi Zi (også kjent som Goji bær): Er en potent anti-oxidant, Panax ginseng - Ren Shen: Anerkjent som en energi tonic og en adaptogen urt. Laget i UK. 50ml

6 av 6 vurderinger

5 ut av 5 stjerner


100%

0%

0%

0%

0%


Legg igjen en anmeldelse!

Del dine erfaringer med andre kunder.

Fantastisk

Veldig bra

Bra

Greit

Ikke bra

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Vilkår for bruk gjelder.

June 22, 2021 14:32

Dette hjelper virkelig

Dette serumet fungerer virkelig. Bruker det morgen/kveld pluss når jeg bruker rull. Rynker rundt munnen har nesten forsvunnet helt og huden min er glattet ut flere plasser. Dette er faktisk den eneste fukten jeg bruker på huden min. Er veldig fornøyd og er fast kunde.

March 23, 2021 14:32

Fantastisk serum

Dette serumet er helt utrolig bra! Jeg bruker det hver dag og ved rulling. Huden blir fin og jevn, og serumet fungerer perfekt mot rynler og arr.Jeg har forsøkt alt av økologiske dyre merker, men dette serumet MÅ jeg ha i skapet. Kan brukes alene eller sammen med balm eller andre oljer

February 4, 2021 14:32

Alt jeg bruker nå

Denne er alt jeg bruker nå, er helt hekta. Gir huden min en flott glød og gir veldig god fukt. Veldig drøy i bruk så sparer meg for penger.

November 12, 2019 14:32

Supergod!!

Denne oljen er et must når man dermaroller huden. Den er så beroligende og fukter huden i dybden. Jeg pleier å se ut som en tomat etter dermaroll behandling, men det går ikke mange timene før det roer seg med White Lotus Anti Aging serum. Jeg smører meg rikelig, gjerne flere ganger samme kveld. Anbefales.

October 10, 2019 14:32

Beste jeg har brukt

Beste dermaroller serumet jeg har brukt, har brukt det hver dag i over et år nå og er godt fornøyd med både resultatene og produktet. Har brukt andre merker før som sa de var dermaroller serum men ser jo nå at de ikke var det for ingen har vært i nærheten dette serumet. Det er utrolig behagelig å ta på etter behandlingen og det gir også god fukt i hverdagen. Gode ingredienser og drøy i bruk, har flasken veldig lenge da man kun trenger noen få dråper. Ingenting som trekker ned.

January 22, 2018 14:32

Kjempefornøyd!

Dette produktet har seriøst fått huden min til å se flere år yngre ut. Jeg liker at det er helt økologisk og at det ikke inneholder vann slik at produktet er helt konsentrert. Ingrediensene er gode, og grønn te olje både lindrer og fukter huden min. Ginseng og grønn te er fantastiske ingredienser. Serumet hjelper virkelig mot rynker, fine linjer og det strammer opp huden. Bruker kun noen dråper om gangen som gjør at det flasken varer veldig lenge. Anbefales!