White Lotus Ametyst Rulle Dobbel

kr 749,00*

Produktinformasjon "White Lotus Ametyst Rulle Dobbel"

White Lotus Ametyst rulle er handskåret og laget av toppkvalitets smykkestein, hodestykket er i messing og rullen kan tas av for rengjøring, noe som lar deg opprettholde hygienen på en lett måte. Krystallen er handformet uten bruk av skadelige kjemikalier som er uønsket, for å opprettholde kvaliteten.

De fleste andre steinruller på markedet bruker andre- og tredje-grads stein i sine ruller som i tillegg er behandlet med skadelige kjemikalier som kan skade steinen og er heller ikke optimalt for din hud. White Lotus har de beste krystall rullene på markedet og det er også derfor de alltid kommer best ut i anmeldelser!

Amethyst massasje-rulle er perfekt å bruke både hjemme og for behandlere for å forbedre hudens tekstur, farge og glød.

Det beste med denne rullen er at du ikke trenger å dra til salongen hver gang du føler huden trenger litt oppfriskning. Noe som sparer deg for både tid og penger.

Amethyst rullens egenskaper:

  • Drenerer ut giftstoffer – Opphopning av giftstoffer under huden kan over tid påvirke den generelle hudhelsen. Ametyst massasje rulle gir deg en rask lymfedrenasje mens den fjerner toksiner, reduserer pløsen hud og øker microsirkulasjonen. Microsirkulasjon er ekstremt viktig for å få tilbake den naturlige gløden.
  • Reduserer hudens aldringstegn – Mens tiden går, kommer alderstegn som rynker, sirkler under øynene, fine linjer osv. Du kan nå bruke massasjerullen for å systematisk redusere alderstegn mens du forbedrer hudens elastisitet.
  • Trygg å bruke – Autentisk Ametyst av premium kvalitet er brukt for å utforme denne ansiktsrullen. Den har ikke undergått noen som helst kjemisk behandling og den inneholder heller ingen kunstige komponenter. Derfor har krystallen i denne rullen beholdt alle sine naturlige egenskaper. Den er testet som sikker for alle hudtyper.
  • Gir en fastere og friskere hud - Ansiktsrullen stimulerer blodsirkulasjonen noe som igjen vil gi friskt næringsrikt blod til cellene slik at de får den optimale næringen. Forbedrer sliten hud og alderstegn samt sirkler under øynene.
  • Gammel åndelig bruk! – Viste du at det ble trodd at ametysten ga ro, rensing og forvandling, fremt åndelig bevissthet og tilfredshet. Den ble derfor brukt til meditasjon, ved søvnløshet og til å absorbere negativ energi.
  • Flott Gave – Alle setter pris på gaven av sunn og vakker hud. Perfekt til den som trenger en lett skjønnhetsbehandling. Amethyst ansiktsrulle kommer i en vakker eske med natursilke på innsiden, noe som gjør den til en fantastisk gave.

Historien til Ametyst (Amethyst )

Ametysten har vært kjent og elsket siden oldtiden og grekerne knyttet den til rødvin (pga. fargen), den ble derfor koblet til vinguden Dionysos. Senere i kristen tid er krystallen, av kirken, knyttet til altervinen som symboliserer Jesu blod. Denne tradisjonen tro, mener man at ametysten beskytter den som bærer den mot alkoholens skadelige virkninger.

Ametysten e en av de mest atraktive krystallene i verden. Inntill relativt nylig så var den sett på som en av de 5 mest etertraktede stenene i verden, på siden av diamant, emarald, safir og rubin. Oldtidens romere og egyptere assosierte ametysten med rikdom og kongelige. Den var sett på som en beskyttende sten og ble brukt av soldater i middelalderen som en amulett som skulle beskytte dem mo skae. Ametysten blir brukt selv i dag for hjelp under meditasjon og for å fokusere på kronchakraet og det tredje øye for å øke konsentrasjon.

Hodet til rullen kan tas av for enkel rengjøring. Den kommer med detaljert bruksanvisning slik at du vet hvordan du best bruker rullen for å få den beste effekten.

Related products

20 %
White Lotus Rosenkvarts Rulle White Lotus Rosenkvarts Rulle
White Lotus Rosenkvarts Rulle

kr 479,20* kr 599,00* (20% rabatt!)
20 %
White Lotus Rosenkvarts Rulle Liten White Lotus Rosenkvarts Rulle Liten
White Lotus Rosenkvarts Rulle Liten

kr 319,20* kr 399,00* (20% rabatt!)
20 %
White Lotus Rosenkvarts Rulle Medium White Lotus Rosenkvarts Rulle Medium
White Lotus Rosenkvarts Rulle Medium

kr 399,20* kr 499,00* (20% rabatt!)
20 %
White Lotus Jaderoller Dobbel White Lotus Jaderoller Dobbel
White Lotus Jaderoller Dobbel

kr 479,20* kr 599,00* (20% rabatt!)
White Lotus Amethyst Gua Sha White Lotus Amethyst Gua Sha
20 %
White Lotus Jade Roller White Lotus Jade Roller
White Lotus Jade Roller

kr 399,20* kr 499,00* (20% rabatt!)
20 %
White Lotus Rosenkvarts Gua Sha White Lotus Rosenkvarts Gua Sha
White Lotus Rosenkvarts Gua Sha

kr 399,20* kr 499,00* (20% rabatt!)
20 %
White Lotus Rosenkvarts Rulle Dobbel White Lotus Rosenkvarts Rulle Dobbel
White Lotus Rosenkvarts Rulle Dobbel

kr 559,20* kr 699,00* (20% rabatt!)