White Lotus Jade Roller

kr 499,00*

Produktinformasjon "White Lotus Jade Roller"
White Lotus Jade Roller er en premium kvalitets jade roller tilgjengelig på markedet i dag. Den kommer alltid best ut i jade roller anmeldelser.

Jaderoller massasje-rulle er perfekt å bruke både hjemme og for behandlere for å forbedre hudens tekstur, farge og glød.

De fleste andre jaderuller på markedet bruker andre- og tredje-grads stein i sine ruller som i tillegg er behandlet med skadelige kjemikalier som kan skade steinen og er heller ikke optimalt for din hud. White Lotus har de beste Rosenkvarts- og Jade-rullene på markedet og det er også derfor de alltid kommer best ut i anmeldelser! I tillegg til å være behandlet med skadelige kjemikalier så har de fleste andre jaderuller på markedet hull igjennom hele hodet på rullen og med en påfølgende stålstang som går tvers igjennom, dette fører til opphopninger av bakterier noe som gjør de uhygeniske. White Lotus jaderoller er handskåret og laget av toppkvalitets smykkestein, hodestykket er i messing og rullen kan tas av for rengjøring, noe som lar deg opprettholde hygienen på en lett måte. Steinen er handformet uten bruk av skadelige kjemikalier, for å opprettholde kvaliteten. White Lotus jaderoller er markedets beste jaderoller!

Det beste med denne rullen er at du ikke trenger å dra til salongen hver gang du føler huden trenger litt oppfriskning. Noe som sparer deg for både tid og penger

Jade ansiktsrulle har blitt brukt i Østen i tusener av år. De har blitt funnet i graver som er datert tilbake 1500 år og de var en del av skjønnhetsbehandlingen til enhver mektig kvinne i det gamle Kina. Jaderoller brukes alltid i White Lotus sine dermaroller klinikkbehandlinger, som en luksuriøs massasje med lymfedrenasje.. Veldig god å bruke etter dermaroller hjemmebehandling, da den kjølige steinen roer ned huden.

De viktigste egenskapene til White Lotus Jade rullene er:
  • Luksus: 100% Jade krystall føles avslappende mot huden.
  • Effektiv: Jade rullen vil øke mikrosirkulasjonen i huden og øke lymfedrenasje. Den vil også gi jevnere hudtone.
  • Kjølende: Den vil kjøle ned huden etter en dermarullebehandling og det vil føles fantastisk.
  • Kvalitet: The White Lotus jade roller er handskåret av lysfarget jade, som regnes som langt mer verdifullt i Asia. Brakettene er forsterket slik at de ikke vil ødelegges i årenes løp. Den leveres i egen silkeforet boks siden dette var den tradisjonelle friksjonsløse måten å lagre jade på og det forbedrer utseendet til jade rullen.

White Lotus Jade Roller kan forbedre:
  • Sirkulasjonen i ansiktet
  • Hevelser
  • Misfarging, gir jevnere hudtone
  • Lindrer varm og betent hud

Som alle White Lotus produkter så er den av høyeste kvalitet tilgjengelig. Håndlaget fra lys høykvalitets jade og leveres i en flott eksklusiv silkeforet eske.

Nyt flere år med avslappende, luksuriøse behandlinger med en White Lotus Jade Roller, kjøp din i dag. Du kjøper ikke bare en luksuriøs hjemmebehandling, du kjøper et lite stykke historie.