White Lotus Jade Roller

Skjønnhetsbehandlingen som også er et lite stykke historie.

I Asia har de i årevis brukt den grønne jaderullen, men nå har også omsider nordmenn fått øynene opp for tendensen med å rulle den kjølige steinrullen over ansiktet. Den gjør underverk - det kan vi garantere! -- Costume.no, 09/01/17

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 449,00
 • Levering innen 1-2 dager
 • Kundeservice på chat og telefon
 • Betal trygt med kort og Klarna
 • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
White Lotus Jade Roller er en premium kvalitets jade roller tilgjengelig på markedet i dag. Den kommer alltid best ut i jade roller anmeldelser.
Jade ansiktsrulle har blitt brukt i Østen i tusener av år. De har blitt funnet i graver som er datert tilbake 1500 år og de var en del av skjønnhetsbehandlingen til enhver mektig kvinne i det gamle Kina. Jaderoller brukes alltid i White Lotus sine dermaroller klinikkbehandlinger, som en luksuriøs massasje med lymfedrenasje.. Veldig god å bruke etter dermaroller hjemmebehandling, da den kjølige steinen roer ned huden.

De viktigste egenskapene til White Lotus Jade rullene er:
 • Luksus: 100% Jade krystall føles avslappende mot huden.
 • Effektiv: Jade rullen vil øke mikrosirkulasjonen i huden og øke lymfedrenasje. Den vil også gi jevnere hudtone.
 • Kjølende: Den vil kjøle ned huden etter en dermarullebehandling og det vil føles fantastisk.
 • Kvalitet: The White Lotus jade roller er handskåret av lysfarget jade, som regnes som langt mer verdifullt i Asia. Brakettene er forsterket slik at de ikke vil ødelegges i årenes løp. Den leveres i egen silkeforet boks siden dette var den tradisjonelle friksjonsløse måten å lagre jade på og det forbedrer utseendet til jade rullen.

White Lotus Jade Roller kan forbedre:
 • Sirkulasjonen i ansiktet
 • Hevelser
 • Misfarging, gir jevnere hudtone
 • Lindrer varm og betent hud

Som alle White Lotus produkter så er den av høyeste kvalitet tilgjengelig. Håndlaget fra lys høykvalitets jade og leveres i en flott eksklusiv silkeforet eske.

Nyt flere år med avslappende, luksuriøse behandlinger med en White Lotus Jade Roller, kjøp din i dag. Du kjøper ikke bare en luksuriøs hjemmebehandling, du kjøper et lite stykke historie.Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
Så avslappende og flott etter du har rullet
Vurdering
Utrolig avslappende og kjølende. Gir en deilig kjølende følelse etter en dermaroller behandling. Pleier å legge min i kjøleskapet slik at den blir litt ekstra kald, deilig!
Skrevet av Frida (Sendt inn 04.01.2017)
Behagelig og nyttig
Vurdering
Jaderoller var nytt for meg så jeg viste ikke hva jeg kunne forvente. Det føles bare så deilig og behagelig, og jeg ser en forskjell. Huden ser jevnere ut og strammere, pluss jeg er ikke er hoven i ansiktet lengre. Så flott å kunne gjøre noe hjemme som er lett og som drenerer ansiktet så godt. Har den på nattbordet og gjør det hver kveld, huden ser så mye bedre ut om morgenen. Skrevet av Bente (Sendt inn 05.12.2016)
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: White Lotus Jade Roller
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering