På grunn av sykdom er vi ikke tilgjengelig på kundeservice i dag. Bestillinger vil bli sendt ut så snart vi er tilbake.
Kampanje

Før og etter-bilder ved bruk av Dermaroller

Anti-aging

Resultater på rynker og fine linjer i ansiktet etter behandling med dermaroller.


Resultater på rynker og ujevn hud / store porer etter behandling med dermaroller.

Dermaroller 0.75 mm

0.75 mm dermaroller er ideell til akne-arr, strekkmerker på bryst samt det gir en mer intensiv anti-aging effekt.

Effektiv behandling for:
 • Akne-arr
 • Strekkmerker på bryst
 • Rynker
 • Fine linjer
 • Store porer
 • Pigmentflekker
 • Virker oppstrammende

Vitenskapelig dokumentert effekt!


Veil:349kr


Alle ruller kommer med GRATIS 5ml rensespray.

Når du kjøper rulle sammen med serum så får du serumet for 349,- istedenfor 399,-. Du får også med en gratis rensespray på 10 ml når du kjøper serum og rulle.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: På lager

kr 299,00
 • Levering innen 1-2 dager
 • Kundeservice på chat og telefon
 • Betal trygt med kort og Klarna
 • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Hvordan virker dermarolling?
Dermarulling er enkelt, lett og effektivt. Hensikten med en dermaroller er at nålene skaper en mild form for skade ved å skape mikro kanaler i huden. Dette resulterer i en mildt inflammasjonsrespons som øker kollagen produksjonen. Enkelt forklart: Den hjelper å bygge huden fra innsiden.

En dermaroller er en rulle med mikro-nåler som penetrerer og skaper små kanaler i huden. Behandlingen går ut på å bruke hudens egen helbredelsesevne til å simulere en skade som huden igjen må reparere. Når denne prosessen starter så vil kollagen-produksjonen øke og du vil stramme opp huden og redusere rynker, fine linjer og arr. Behandlingen vil også gjøre at produktene penetrerer bedre og gi en økt effekt. Derfor er det viktig å bruke rene og gode produkter med behandlingen.

Godkjenninger og sertifiseringer
Denne dermarullen er den ledende rullen på markedet og den er godt kjent av leger og kirurger i USA som bruker den i sine behandlinger. Den er laget med 192 sylskarpe nåler i kirurgisk stål.

Dermarullen er CE godkjent og holder medisinsk standard.
ISO godkjent for medisinsk bruk (ISO 13485).

Effekt av 0.75 mm dermaroller
En dermarulle på 0.75 mm gir en litt sterkere stimulering enn en 0.5 mm rulle. Den er ideell å bruke på ansiktet for acne-arr eller for å gi en mer intensiv anti-aging behandling. Den er også fin å bruke på strekkmerker på brystene.

En 0.75 mm rulle er fantastisk til å behandle fine linjer, rynker og virker oppstrammende på huden. Den stimulerer hudens kollagen opp til 1000% etter en eneste behandling. Det er anbefalt en behandling hver 14 dag, og best kombinert med et økologisk anti-aging serum. Noen bruker den som en kur opp til to ganger i uken i en kort periode. Husk at hudens kollagen er på et toppnivå rundt 9 dager etter en behandling så det er lurt å la huden få en pause for å komme seg. Hudens absorbering av produkter økes med opp til 10000 ganger etter en dermarulle-behandling så derfor er det viktig å bruke rene produkter sammen med behandlingen.

En 0.75 mm dermarulle behandler: Acne-arr, strekkmerker på brystene, fine linjer, rynker, store porer og pigmentflekker. Virker oppstrammende på huden og stimulerer kollagenfunksjonen.

Dermarullen kommer i en en eske for oppbevaring mellom behandlingene.

Ikke del dermarullen med noen andre. Ikke bruk den over aktiv akne, herpes eller noen annen form for infeksjon i huden.Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Dermaroller 0.75 mm
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering