Før og etter-bilder ved bruk av Dermaroller

Akne-arr

Behandling av akne-arr med dermaroller.

Arr

Behandling av arr med dermaroller.

Derma Stamp 1 mm

1 mm stempel for behandling av arr i ansiktet.

Detaljert bruksanvisning på norsk følger med! Om du kjøper serum får du også med 10ml rensespray til rullen
Når du kjøper derma stempel sammen med serum så får du serumet for 349,- istedenfor 399,-. Du får også med en gratis rensespray på 10 ml når du kjøper serum og derma stempel.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: På lager

kr 269,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Dette dermastempelet er det ledende på markedet og den er godt kjent av leger og kirurger i USA som bruker den i sine behandlinger. Den er laget med superskarpe nåler i kirurgisk stål.

Dermastemplet er CE godkjent under medisinsk standard.

Tradisjonelt sett har arr blir sett på av hudleger som vanskelig å fjerne. Dermaroller og dermastamp/dermastempel har forandret dette synet. Når en behandler bruker dermaroller ser man en gjennomsnittlig forbedring av arr med 70-80 %. Dette er bassert på flere behandlinger over flere uker. En dermaroller er lett å bruke den rulles over arr i forskjellige rettninger i noen minutter. Avhengig av hvilket arr og dybden av arret som skal behandles så har man forskjellige nållengder på dermarolleren eller dermastemplet som kan brukes. For de fleste arr på kroppen og dypere ice pick arr så anbefalervi å bruke en 1mm dermastempel. For mindre og mer overfladiske arr i ansiktet anbefaler vi en 0.75mm rulle.

En dermastempel på 1mm er den beste nålstørrelsen til behandling av arr i ansiktet. Vi anbefaler ikke å bruke lengre nåler i ansiktet enn 1mm til hjemmebehandling.

Dermastempel på 1m er den beste nål størrelsen for å redusere arr i ansiktet. Det er dessuten bedre og bruke dermastempel hvis du har acne i deler av ansiktet for å redusere spredning av bakterier. Og bruke dermastempel på huden har vist seg å stimulere hudens collagen opp til 1000% og hudens absorbering av produkter økes med opp til 10 000 ganger etter en eneste behandling så derfor er det viktig å bruke rene produker sammen med behandlingen. Det er anbefalt en behandling hver 14 dag, og best kombinert med et økologisk serum.

En dermastamp 1mm behandler:

Acnearr
Ice pick arr
Vannkopp arr
brannsår arr
kirurgi eller kirurgiske arr mageplastik arr


Ikke del dermastempel med noen andre. Ikke bruk den over aktiv acne, herpes eller noen annen form for infeksjon i huden.

Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Derma Stamp 1 mm
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering