White Lotus Organic Anti Aging serum

Økologisk Anti Aging Serum som er laget spesielt med tanke på dermarolling.
Svært effektivt og mange bruker det også alene uten dermaroller.


Dette er et profesjonelt serum som er utviklet og brukt i klinikkbehandlinger med dermaroller.
Vil vare i 2-3 mnd ved daglig bruk i ansiktet.


Det eneste serumet på markedet som også blir brukt av profesjonelle i klinikkbehandlinger.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: På lager

kr 399,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Produktbeskrivelse
Detaljer
White Lotus organic Anti Aging serum er naturlig rikt på Vitamin B,C,K og P, i tillegg så har det eksepsjonelt høyt innhold av polyfenoler, antioksidanter, mineraler og umettede fettsyrer. Serumet er i toppsjiktet av økologisk hudpleie og er laget spesielt med tanke på å få beste mulig resultater med din hjemmerulling. Laget av 100% økologiske ingredienser, det inneholder ikke et eneste konserveringsmiddel, tilsetningsstoff, sulfat, paraben, fyllstoff eller andre syntetiske ingredienser. Det er sertifisert økologisk helt ned til jorda ingrediensene er dyrket i. Det er også godkjent vegansk slik at du er helt sikker på at produktet ikke er testet på dyr. White Lotus økologiske serum inneholder høykonsentrert grønn te olje blandet med potente urter målrettet mot anti aging. Grønn te olje har dokumenterte anti aging egenskaper og er en perfekt kombinasjon til en microneedling behandling.

Og viktigst av alt det virker! Ingrediensene er vitenskapelig testet og bevist at hjelper til å redusere synlige tegn på aldring.

Målrettet mot microneedling - Grønn te olje er ideell å bruke med microneedling fordi det fukter huden, demper irritasjon/betennelse og reduserer lys-sensitiv hud som følger en microneedling behandling. Mange microneedling kremer og serum vil faktisk gjøre disse forholdene verre.

Anti aging skjønnhetsserum er utformet fra en base på økologisk grønn te olje som har vært brukt i flere århundre i østen til å gi en yngre og mer glødende hud. I motsettning til andre oljer så har forskning vist at grønn te olje reduserer acne-utbrudd mens den gir huden fukt. Olje kan penetrere huden dypere enn tradisjonelle vannbaserte kremer.

Ingrediensene i anti aging serum har vist seg å:
  1. Øke den naturlige kollagen produksjonen.
  2. Regenerere hudceller.
  3. Forebygge og reparere UV-skader.
  4. Redusere nedbrytningen av eksisterende kollagen.
  5. Gi høye doser av antioksidanter
White lotus anti aging serum kan brukes som eneste fuktighetskrem eller for å forsterke effekten av din dermarollerbehandling.

Ingredienser:
Laget av tre naturlige anti aging urter i en base av grønn te olje (Camellia oil) Astragalus membranaceus - Huang Qi: Effektiv på å løfte huden, Lycium chinensis - Gou Qi Zi (også kjent som Goji bær): Er en potent anti-oxidant, Panax ginseng - Ren Shen: Anerkjent som en energi tonic og en adaptogen urt. Laget i UK. 25ml
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
Supergod!!
Vurdering
Denne oljen er et must når man dermaroller huden. Den er så beroligende og fukter huden i dybden. Jeg pleier å se ut som en tomat etter dermaroll behandling, men det går ikke mange timene før det roer seg med White Lotus Anti Aging serum. Jeg smører meg rikelig, gjerne flere ganger samme kveld. Anbefales. Skrevet av Sara (Sendt inn 11.12.2016)
Dette hjelper virkelig
Vurdering
Dette serumet fungerer virkelig. Bruker det morgen/kveld pluss når jeg bruker rull. Rynker rundt munnen har nesten forsvunnet helt og huden min er glattet ut flere plasser. Dette er faktisk den eneste fukten jeg bruker på huden min. Er veldig fornøyd og er fast kunde. Skrevet av Anna (Sendt inn 22.06.2016)
Alt jeg bruker nå
Vurdering
Denne er alt jeg bruker nå, er helt hekta. Gir huden min en flott glød og gir veldig god fukt. Veldig drøy i bruk så sparer meg for penger. Skrevet av Maria (Sendt inn 04.02.2016)
Kjempefornøyd!
Vurdering
Dette produktet har seriøst fått huden min til å se flere år yngre ut. Jeg liker at det er helt økologisk og at det ikke inneholder vann slik at produktet er helt konsentrert. Ingrediensene er gode, og grønn te olje både lindrer og fukter huden min. Ginseng og grønn te er fantastiske ingredienser. Serumet hjelper virkelig mot rynker, fine linjer og det strammer opp huden. Bruker kun noen dråper om gangen som gjør at det flasken varer veldig lenge. Anbefales! Skrevet av Ida (Sendt inn 22.01.2016)
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: White Lotus Organic Anti Aging serum
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering