White Lotus Organic Anti Aging serum

kr 449,00*

Produktinformasjon "White Lotus Organic Anti Aging serum "
White Lotus organic Anti Aging serum er naturlig rikt på Vitamin B,C,K og P, i tillegg så har det eksepsjonelt høyt innhold av polyfenoler, antioksidanter, mineraler og umettede fettsyrer. Serumet er i toppsjiktet av økologisk hudpleie og er laget spesielt med tanke på å få beste mulig resultater med din hjemmerulling. Laget av 100% økologiske ingredienser, det inneholder ikke et eneste konserveringsmiddel, tilsetningsstoff, sulfat, paraben, fyllstoff eller andre syntetiske ingredienser. Det er sertifisert økologisk helt ned til jorda ingrediensene er dyrket i. Det er også godkjent vegansk slik at du er helt sikker på at produktet ikke er testet på dyr. White Lotus økologiske serum inneholder høykonsentrert grønn te olje blandet med potente urter målrettet mot anti aging. Grønn te olje har dokumenterte anti aging egenskaper og er en perfekt kombinasjon til en microneedling behandling.

Og viktigst av alt det virker! Ingrediensene er vitenskapelig testet og bevist at hjelper til å redusere synlige tegn på aldring.

Målrettet mot microneedling - Grønn te olje er ideell å bruke med microneedling fordi det fukter huden, demper irritasjon/betennelse og reduserer lys-sensitiv hud som følger en microneedling behandling. Mange microneedling kremer og serum vil faktisk gjøre disse forholdene verre. White Lotus sine serum er de eneste dermaroller serumene på markedet som også brukes i profesjonelle klinikk-behandlinger. De er også de eneste på markedet som har egene klinikker rundt om i verden og som utvikler produktene sine med lang erfaring rundt denne behandlingen. Du vil derfor oppnå mer profesjonelle resultater med din hjemmebehandling med White Lotus sine produkter.

Anti Aging Serum er et skjønnhetsserum som er utformet fra en base på økologisk grønn te olje som har vært brukt i flere århundre i østen til å gi en yngre og mer strålende hud. I motsettning til andre oljer så har forskning vist at grønn te olje reduserer akne-utbrudd mens den gir huden fukt. Olje kan penetrere huden dypere enn tradisjonelle vannbaserte kremer.

Ingrediensene i anti aging serum har vist seg å:
  1. Øke den naturlige kollagen produksjonen.
  2. Regenerere hudceller.
  3. Forebygge og reparere UV-skader.
  4. Redusere nedbrytningen av eksisterende kollagen.
  5. Gi høye doser av antioksidanter
White lotus anti aging serum kan brukes som eneste fuktighetskrem eller for å forsterke effekten av din dermarollerbehandling.

Ingredienser:
Laget av tre naturlige anti aging urter i en base av grønn te olje (Camellia oil) Astragalus membranaceus - Huang Qi: Effektiv på å løfte huden, Lycium chinensis - Gou Qi Zi (også kjent som Goji bær): Er en potent anti-oxidant, Panax ginseng - Ren Shen: Anerkjent som en energi tonic og en adaptogen urt. Laget i UK. 25ml

Related products

Dermaroller 0.5 mm Dermaroller 0.5 mm
Ansikts-kopp Ansikts-kopp
Ansikts-kopp

kr 149,00*
25.06 %
White Lotus Organic Cellulite & Stretch Mark Serum White Lotus Organic Cellulite & Stretch Mark Serum