På grunn av corona-krisen har vi utfordringer med å få varer inn på lager.
I en periode kommer vi kun til å sende ut bestillinger 2 ganger i uken.
-11.14%

Før og etter-bilder av cellulitter og strekkmerker

Strekkmerker

Resultater på mage og lår etter behandling med dermaroller.

Cellulitter

Resultater på rumpe og lår etter behandling med dermaroller.

Dermaroller til kropp 1.5 mm

1.5 mm dermaroller er spesielt utviklet for å behandle cellulitter, strekkmerker og arr med vitenskapelig dokumentert effekt.

Den er dobbelt så bred som en vanlig rulle og inneholder hele 400 nåler i kirurgisk stål som gjør det enkelt å behandle større områder.

Er CE godkjent og holder medisinsk standard.
Gratis rensespray på 10 ml følger med om du kjøper rulle og serum.

Vi har rabatt på kroppsrulle hvor du sparer 50 kroner! I tillegg har vi redusert prisen for White Lotus serum til 349,- (ordinær pris 399,-) når du kjøper sammen med rullen.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: kr 449,00

Tilbud kr 399,00

  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Dermarullen på 1.5 mm er den beste nålstørrelsen for å redusere cellulitter, strekkmerker og arr på kroppen. Det er nok mellomrom mellom nålene noe som gjør at nålene lett penetrerer huden og forsikrer at de kommer ned til den dybden som trengs for å gi forbedringer på strekkmerker og cellulitter. Den er dobbelt så bred som en vanlig rulle og inneholder hele 400 nåler i kirurgisk stål som gjør det enkelt å behandle større områder.

Det er anbefalt en behandling hver 14 dag, og best kombinert med White Lotus Cellulite & Stretch Mark Serum. Serumet brukes også daglig etter behandlingen og kan tas på lett fuktig hud for lettere fordeling av produktet. For bedre absorbering av serumet anbefaler vi å gå lett over huden med en 0.5 mm rulle 2-3 ganger i uken, rull da rundt 5 ganger over området som behandles.

Denne dermarullen er en rulle som er spesielt laget med tanke på å behandle større områder på kroppen på en raskere måte. Den er laget med 400 sylskarpe nåler i kirurgisk stål.

Dermarullen er CE godkjent og holder medisinsk standard, noe som garanterer rullens sterilitet.

En 1.5mm dermarulle er ment for kroppen og behandler: Cellulitter, strekkmerker og arr på kroppen. Dermarulling av huden har vist seg å stimulere hudens kollagen opp til 1000% og hudens absorbering av produkter økes med opp til 10 000 ganger etter en eneste behandling så derfor er det viktig å bruke rene produker sammen med behandlingen. Det er anbefalt en behandling hver 14 dag, og best kombinert med et økologisk serum.

Dermarullen kommer i en en eske for oppbevaring mellom behandlingene.

Ikke del dermarullen med noen andre. Ikke bruk den over aktiv acne, herpes eller noen annen form for infeksjon i huden.Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
Skulle ønske jeg fant dermaroller for flere år siden!
Vurdering
Er så glad for at jeg endelig fant noe som fungere, jeg vil aldri stoppe å bruke dermaroller etter jeg har sett hvor fantastisk det er for huden. Skulle ønske at jeg fant denne for flere år siden. Strekkmerkene på magen er faktisk ikke synlige lengre og huden er strammet opp, så er veldig fornøyd. Skulle ønske jeg viste om dette når jeg ulykkelig så på speilbildet mitt rett etter graviditeten. Nå vet jeg at det er noe som fungerer. Skrevet av Teres (Sendt inn 12.03.2017)
20 år gamle strekkmerker er nesten helt borte
Vurdering
Jeg hadde noen 20 år gamle stygge strekkmerker på magen så jeg vill brøve denne behandlingen. Jeg må si jeg er strålende fornøyd! De er nesten borte, og i år gikk jeg for første gang i bikini på stranden uten å tenke på magen min. Fantastisk! Brukte rullen med strekkmerke serumet fra white lotus og nøytral argan olje. Skrevet av Siv (Sendt inn 03.09.2016)
Huden blir bedre
Vurdering
Ikke behagelig følelse men huden min blir bedre. Skal fortsette behandlingen mot sommeren men jeg ser allerede bedring. Sommerkroppen 2016 hehe! Huden blir så utrolig glatt og myk dagen etter behandlingen. ikke spesielt tidkrevende er det heller. Skrevet av Anette (Sendt inn 29.02.2016)
Liker veldig godt effekten og får strammere hud
Vurdering
Denne sparer meg for mye tid da den har et stort hode og flere nåler. Liker effekten og føler huden blir litt strammere etter hver bruk. Kommer til å fortsette da jeg ser gode resultater med behandlingen. Bruker også cellulitt serum fra white lotus, veldig gode produkter, begge deler. Kan trygt anbefales! Skrevet av Mari (Sendt inn 05.02.2016)
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Dermaroller til kropp 1.5 mm
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering