På grunn av corona-krisen har vi utfordringer med å få varer inn på lager.
I en periode kommer vi kun til å sende ut bestillinger 2 ganger i uken.

Frownies anti-rynke plaster for panne og mellom øynene

Frownies anti-rynke plaster for panne og mellom øynene

Bruk Frownies anti-rynke plaster til å:
  • Glatte ut rynker mens du sover
  • Dramatisk myke opp mimikkrynker
  • Se yngre ut ved å slappe av ansiktsmusklaturen

Et naturlig alternativ til botox, men også for de som har tatt botox eller andre fillers da Frownies vil forlenge resultatene av disse behandlingene.

Ny forpakning, samme gode produktet!

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 399,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Bruk Frownies anti-rynke plaster til å:
  • Glatte ut rynker mens du sover
  • Dramatisk myke opp mimikkrynker
  • Se yngre ut ved å slappe av ansiktsmusklaturen
FROWNIES anti aging rynkeplaster vil hjelpe å myke opp og glatte ut dype rynker og fine linjer mekanisk, uten bruk av sterke kjemikalier eller fillers (innsprøytninger).

Designet for å gi langvarige resultater med regelmessig bruk. Frownies for anti-rynke plaster for panne og mellom øynene løser den fysisk årsaken til ansikts-rynker mellom øynene (også kalt sinnarynken og elverynken) og horisontale rynker i pannen. Ved å holde rynken flat og avslappet mens du sover vil du avslappe muskel-minnet. Musklene i ansiktet kan ikke bevege seg under plasteret, dette gjør at du ikke lager grimaser og ansiktsutrykk mens du sover. Dette er Frownies 120 år gamle anti-rynke hemmelighet. Papirplasteret lar huden puste og promoterer hud-reparering og restaurering.

Du vil aldri trenge fillers i rynkene

Glatt ut rynkene med det samme du ser dem med Frownies anti-rynke plaster et par netter i måneden direkte over linjene. Linjer i sine tidlige stadier vil være borte på tre netter, dypere linjer tar lengre tid. Når linjene er ikke lenger synlige trenger du ikke lenger å bruke Frownies anti-rynke plasteret. Når du begynner å se linjene dukke opp igjen så begynner du igjen med Frownies anti-rynke plasteret. Så enkelt er det. Du vil aldri igjen vurdere å få injisert rynke-fillers.

Frownies ble applaudert med 'Best All Rounder Product Award' av testere på Womans Weekly (UK), og har blitt kalt den enkleste metoden å redusere rynker av Good Housekeeping Magazine (USA)

Hvordan bruke Frownies - Se video på toppen

Plasteret for anti-rynke behandlingen påføres direkte over rynker mellom øynene eller i pannen. Glatt ut huden, ta på plasteret og ha den på minst tre timer for å redusere rynker. Hele linjen/rynken må dekkes av plasteret. Immune perfekt under plasteret forbedrer anti-aging effekten og Immune Shield etter at du har fjernet plasteret gir huden Vitamin E serum for å beskytte mot frie radikaler.

Del opp Frownies plasteret ved å forsiktig rive langs perforeringen. Rens ansiktet grundig, skyll og tørk ansiktet. Hvis du bruker en fuktighetskrem, la den absorbere inn i huden før du påfører Frownies. Masser linjer i ansiktet med fingertuppene i 10 sekunder for å stimulere blodsirkulasjonen. Fukt den blanke siden av Frownies med Rosewater Hydrator Spray eller vann for å aktivere den stivelse-basert limen. Ved hjelp av to fingre på den ene hånden, glatt huden din mens du trykker Frownies på med fingrene på den andre hånden. Holdes på plass til plsteret har festet seg. Ha det på i minst tre timer, men helst over natten. For å ta det vekk, grundig bløtlegge plasteret slik at limet slipper tak.

Frownies bør brukes hver dag i 30 dager for å effektivt trene opp ansiktsmusklene. Etter en 30 dagers periode, fortsett å bruke Frownies fire dager i uken eller mer for å opprettholde ditt mer ungdommelige utseende.

Ingredienser:

Naturlig ubleket spesialpapir, Dextrin (mais) bassert klebestoff.

Papiret er ubleket og farget for å skape en bestemt vekt. Papiret lar også huden puste og vedlikeholde sin normale restaurering om natten mens du sover. Papir kan også bli kuttet og tilpasset til dine spesifikke form og behov. Vi har testet en rekke materialer og papir er den tryggeste og sunneste for huden i ansiktet.

Dextrin basert lim er hypoallergenisk og har blitt brukt av mange gluten sensitive personer. Hvis du har sensitiv hud anbefaler vi at du tester lappen på håndleddet den første natten for å se om huden din reagerer på noen måte.

Produktet er patentert av firmaet B&P som er eierne av “Frownies”

Rose Water Hydrator brukes til å aktivere det stivelses-baserte klebemiddelet på plasteret og for å gi en antioksidant-behandling til huden.

Produktet er vegansk og ikke testet på dyr.


Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
Elsk!
Vurdering
Disse plastrene er hel fantastisk å bruke på sinnarynken og pannen. Så effektive! Bruker de hver natt. Skrevet av Camilla (Sendt inn 26.04.2019)
Helt fantastisk! - og bedre end botox ;)
Vurdering
Jeg købte frownies for at se om de virkelig kunne hjælpe mod 'bekymringsrynker' mellem øjnene. Efter bare én nat ser jeg virkelige resultater! Efter tre nætter bemærker veninderne en forskel. Det er næsten for godt til at være sandt! Nemt og enkelt at bruge med vilde resultater. Skrevet av Jette (Sendt inn 22.05.2018)
Kjempegode
Vurdering
Ser tydelig forskjell på rynken imellom øyenbrynene etter jeg startet med frownies. Utrolig glad for at jeg fant disse, tusen takk! Skrevet av Kristin (Sendt inn 20.10.2017)
Helt hekta
Vurdering
Sover ikke en natt uten disse plasterne, jeg ser god forbedring og jeg kommer til å fortsette å bruke disse. Jeg merker at jeg også er blitt mer bevist for hvordan jeg beveger pannen. Sinnarynken er blitt så redusert at venninnene mine beskylte meg for å ha tat botox, når jeg viste dem frownies så trodde de nesten ikke på meg. Men de fikk prøve dem selv så da fikk de se det samme som meg. Jeg føler jeg må sove med dem hver natt for best resultat, mulig at jeg etter en stund kan gå noen dager uten. Men har uansett ingenting imot det, de er veldig enkle å bruke og jeg merker ikke noe til dem heller. Skrevet av Stina H (Sendt inn 27.04.2017)
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Frownies anti-rynke plaster for panne og mellom øynene
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering