På grunn av corona-krisen har vi utfordringer med å få varer inn på lager.
I en periode kommer vi kun til å sende ut bestillinger 2 ganger i uken.

Frownies Immune Perfect 50ml

Kliniske studier viser at 98% av kvinnene som testet Frownies Immune Perfekt i 30 dager merket en tydelig forskjell på hudens fasthet, klarhet og struktur. Deltagerne i studien sa at Immune Perfect var den beste anti-rynkekremen de hadde prøvd og at kremen ga dem en jevnere hudtone.

Inneholder høyt innhold av plantebaserte antioksidanter og peptider.
Ny 50ml størrelse erstatter den gamle 30ml tuben. .

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 649,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Immune Perfekt inneholder ceramider som virker identisk med huden membran for å støtte hudens struktur og forbedre hudens utseende.

Immune Perfekt er en gele krem ​​med plantebaserte antioksidanter. En tilførsel av nyttige næringsstoffer bidrar til å holde huden hydrert og vakker. Praktisk tube for til å ha i vesken eller reise med.

Hva betyr økologiske ingredienser for deg? Ingen kjemiske reaksjoner, og ingen fytoestrogen.
Påfør Immune Perfekt om natten på hele ansiktet og halsen. La Immune Perfekt absorbere inn i huden før du påfører Frownies anti-rynke plaster til dypere mimikkrynker mellom øynene, i pannen eller i munnviken og på hjørnet av øynene. Du kan også bruke Frownies eyegel for å friske opp huden samt redusere mørke ringer, fine linjer og hovenhet under øynene, etter påføring av immune perfect.

Du får yngre hud fordi huden får en levering av aktive ingredienser. Forskning viser at antioksidanter bidrar til å fremme vakker hud ved å beskytte, fornye og gjennoprette skadede celler. Immune Perfekt har et biologisk aktiv leveringssystem, noe som betyr at leveringssystemet i seg selv er aktiv i kampen mot oksidasjon. Kraftige antioksidanter vil bidra til å redusere irritasjon og betennelse samt bidra til å regulere hudens tone og tekstur.

Plantebaserte antioksidanter og peptider er med på å forme ingrediensene nedenfor: (NY FORBEDRET FORMULA): Organic Aloe Leaf Juice, Fermented Corn Propanediol, Oat Kernel Oil, Meadowfoam Seed Oil, Radish Seed Extract, Rosehip Seed Oil, Glycerin, Millet Seed Extract, Tannic Acid, Aspen Bark Extract, Sodium Stearoyl Lactylate, Glyceryl Sterate, Xanthan Gum,Black Algae, Extract,Geranium Essential Oil (Pelargonium Graveolens).
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Frownies Immune Perfect 50ml
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering