White Lotus Activated Crystal Serum

kr 449,00*

% kr 469,00* (4.26% rabatt!)
Produktinformasjon "White Lotus Activated Crystal Serum"
White Lotus Activated Crystal serum med Jade og Tourmaline Serum inneholder ekte krystaller som er finmalt og blandet med en rekke botaniske ingredienser for å gi et løft og glød til huden.

White Lotus Activated Crystal serum bruker ekte turmalin og jade krystaller som blir finmalt før de så tilføres og blandet godt inn i serumet.

Men er det egentlig noen fordeler ved å bruke ekte krystall? Eller er det bare et markedsføringsstunt? Heldigvis er det ikke det. Når man forsker på jade nephrine og turmalin så finner man at finmalt jade og turmalin avgir naturlige energibølger som også er kjent for fjern infrarøde stråler.

Mange produkter hevder å inneholde krystaller men i virkeligheten er krystallen dyppet ned i formuleringen og siden tatt bort igjen under produksjonen. Det resulterer at det ikke er noen spor etter krystallen og derav gir det ingen av effekten men kan samtidig lovlig brukes i markedsføring.

Ved å påføre White Lotus crystal serum kan man:
Dramatisk øke microsirkulasjonen, hudens avgiftning og næring.
Gi dypere penetrering av fuktighet inn i hudcellene for å forbedre hudens fuktighet
Øke temperaturen i huden med et gjennomsnitt på 1 grad celsius på grunn av økt blodsirkulasjon
Krystallene gjør dette ved å avgi naturlig forekommende infrarøde stråler. Disse strålene har vist seg å:
Stimulere naturlige hudceller kalt fibroblast til å syntetisere nytt kollagen og elastin
Forbedre hudtekstur og glatthet
Booste farge og glød
Reduser utseendet på fine linjer og rynker
Fremskynd sårheling ved å fremme kollagensyntesen

Forskning har vist at frigjøringen av disse positive energistrålene økes når partikkelstørrelsen til krystallene reduseres. Dette betyr at krystallene i White Lotus crystal serum som blir malt til 10 mikrometer vil frigjøre langt mer energi til huden enn det hele krystaller ville gjort.


Skjønnhetsprodukter jobber i synergi. Anti-aging bioaktiver, ginseng, grønn te, jojoba, rose og frankincense er tilført for sin synergieffekt med krystallene for å revitalisere og forynge huden din.

Activated Crystal serum kan brukes alene men fungerer fantastisk sammen med en krystallrulle. Det kan også kombineres med White Lotus serum for en fullkommet krystall ansiktsbehandling.

White Lotus er spesialisten innen krystall skjønnhetsverktøy. De er de eneste på markedet som lager krystall skjønnhetsverktøy på de gamle tradisjonelle metoden, der produktene er handslipt uten bruk av skadelige syntetiske slipemiddel.

Fri for: parabener, palmeolje, mineralolje, syntetisk fargestoffer, phthalat, sulfater, syntetisk duft, silikon, etanolaminer, konservering, petrolatum. 90% økologiske sertifiserte ingredienser. Vegansk, glutenfri og ikke testet på dyr.

Related products