White Lotus Allergivennlig Dermaroller 0.2 mm

kr 699,00*

Produktinformasjon "White Lotus Allergivennlig Dermaroller 0.2 mm "
Ny dermaroller fra microneedle-spesialisten White Lotus, innovativt utviklet i bio-polymer. Dette er premium rullen på markedet og har den beste nålkvaliteten og er overlegen alle andre ruller på markedet. Det som er annerledes med denne er at den er helt metallfri så den er perfekt for de som er allergisk mot nikkel eller andre metaller. Rullen er helstøpt med 180 nåler for å få fullt utbytte og penetrering av nålene.. Du vil også kjenne mindre til behandlingen når du bruker denne rullen, da den føles mer skånsom på huden. Rullen har full CE, er sterilisert med maskin og leveres i en forseglet forpakning.

Denne rullen hjelper på penetrering av dine produkter men nålene er ikke lange nok til å øke kollagen produksjonen eller gi hudforbedring. Når du øker penetreringen av produktene så vil det i seg selv hjelpe å gi deg en klarere og bedre hud.

White Lotus Bio-polymier dermaroller er/har:

Beskyttende etui - Dermarolleren er i et separat plastikk-etui som beskytter mikronålene på rullens hode, dette forsikrer at de holder seg skarpe og effektive. Alle nålene er maskin-steriliserte, sikkerhets testet og siden lagt i en forseglet forpakning.

Naturlig Tilnærming - White Lotus har inspirert til en mer naturlig tilnærming til mikroneedling i mer enn 10 år. Denne behandlingen bruker ingen skadelige eller giftige kjemikalier som kan skade huden.

Ingen uønsket effekt - Dette metallfrie og nikkelfrie dermaroller systemet - Gir en sikker og trygg behandling. Selv om du har metall-allergi så kan du bruke denne dermarolleren siden det ikke blir noen bivirkninger senere.

Helstøpt - Mikronålene er holdt på plass av helstøpt biokompatibelt polymer så det er ingen sjans for at de faller ut.

Effektiv - Skarpe nåler av høyeste kvalitet vil sikre resultater. 0.2 mm er også den beste nål-lengden for å øke absorberingen av produkter. Sikker - Garantert steril og har utfylt alle CE krav, er sterilisert av maskiner og leveres i en forseglet forpakning.

Holdbar - Høykvalitets rulle som varer 1 år i motsetning til ruller av lavere kvalitet.

En 0.2mm vil
  • Hjelper på absorberingen av produkter.
  • Jevne ut huden.
  • gir klarere hud.
  • øker microsirkulasjon og sirkulasjonen til huden.


Prøv White Lotus Bio-polymier dermaroller, du vil ikke gå tilbake til billigere ruller!