White Lotus Anti Aging Dermaroller Kit

I dette kitet får du det du trenger for å starte med dermarolling av den beste kvaliteten. Markedets beste rulle Lotus Roller™ , White Lotus Naturlig Dermaroller Rens og White Lotus Anti Aging Serum. Dette kitet gir en dramatisk økning av hudens egen kollagenproduksjonen, gi bedre absorbering av produkter og forynge hudcellene naturlig. .

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 1 149,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Istedenfor å kaste bort penger på kollagen masker og kremer så kan du produsere et komplett nytt lag av din egen naturlige kollagen. Bygg opp huden innenfra med dette settet fra White Lotus.

White Lotus ANti Aging som er ansett som spesialtisen innenfor dermarolling/micronedling gir deg her det enkleste og mest effektive kittet tilgjengelig. Kittet inkluderer: White Lotus Lotus roller på 0.5 mm, White Lotus økologiske Anti Aging serum og White Lotus naturlige dermaroller rens.

Anti aging dermaroller kit virker på tre måter for å dramatisk forbedre din huds utseende:

1. Lotus Roller™ dermaroller 0.5 mm gir en dramatisk økning din egen naturlige kollagen produksjon. En dermaroller har vist seg å øke kollagen produksjonen på opp til 1000% i en eneste behandling.
2. En dermaroller vil også øke absorberingen av produkter som tas opp av huden med opp til 1000 ganger ved hver bruk. Dette gjør at effektive anti aging serum som White Lotus Anti Aging serum å penetrere dypt for en overlegne kosmetiske resultat.
3. Det økologiske Anti Aging serumet er produsert av ingredienser som har en bevist effekt til å forynge hud cellene naturlig. Sammen med lotus roller kan de effektivt indusere et helt nytt lag av kroppes egen kollagen for å redusere aldringstegn.

Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: White Lotus Anti Aging Dermaroller Kit
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering