White Lotus Allergivennlig Dermaroller 0.5 mm

kr 699,00*

Produktinformasjon "White Lotus Allergivennlig Dermaroller 0.5 mm "
Ny dermaroller fra microneedle-spesialisten White Lotus, innovativt utviklet i bio-polymer. Dette er premium rullen på markedet og har den beste nålkvaliteten og er overlegen alle andre ruller på markedet. Det som er annerledes med denne er at den er helt metallfri så den er perfekt for de som er allergisk mot nikkel eller andre metaller. Rullen er helstøpt og nålene er utformet på en slik måte som tillater at rullen har flere nåler enn det som en vanlig rulle kan ha, hele 340 nåler. Du vil også kjenne mindre til behandlingen når du bruker denne rullen, da den føles mer skånsom på huden. Rullen har full CE, er sterilisert med maskin og leveres i en forseglet forpakning.

Er du skeptisk til anti-aging behandlingene på markedet? Ønsker du å få få tilbake huden du en gang hadde? Vi har den ideelle løsningen for deg - en medisinsk dermaroller som bruker biokompatibel polymer mikronåler som gir deg en anti-aging effekt og som reduserer dem drastisk.

White Lotus Bio-polymier dermaroller er/har:

Beskyttende etui - Dermarolleren er i et separat plastikk-etui som beskytter mikronålene på rullens hode, dette forsikrer at de holder seg skarpe og effektive. Alle nålene er maskin-steriliserte, sikkerhets testet og siden lagt i en forseglet forpakning.

Stor Effekt – Ved regelmessig bruk vil denne behandlingen produsere og øke opptil 1,000% i hudens naturlige kollagen samt øke absorberingen av produktene du tar på huden opptil

Naturlig Tilnærming - White Lotus har inspirert til en mer naturlig tilnærming til mikroneedling i mer enn 10 år. Denne behandlingen bruker ingen skadelige eller giftige kjemikalier som kan skade huden.

Ingen uønsket effekt - Dette metallfrie og nikkelfrie dermaroller systemet - Gir en sikker og trygg behandling. Selv om du har metall-allergi så kan du bruke denne dermarolleren siden det ikke blir noen bivirkninger senere.

Helstøpt - Mikronålene er holdt på plass av helstøpt biokompatibelt polymer så det er ingen sjans for at de faller ut.

Effektiv - Skarpe nåler av høyeste kvalitet vil sikre resultater. 0.5 mm Er den korteste nål-lengden som effektivt øker kollagen-produksjonen. Det er også den beste nål-lengden for å øke absorberingen av produkter, studier viser at denne nål-lengden er mer effektiv enn lengre nåler (1.5 mm) til dette formålet.

Sikker - Garantert steril og har utfylt alle CE krav, er sterilisert av maskiner og leveres i en forseglet forpakning.

Holdbar - Høykvalitets rulle som varer 1 år i motsetning til ruller av lavere kvalitet.

En 0.5mm behandler
  • Rynker
  • Tynn hud
  • Slapp hud
  • Ujevn hudtone
  • Forstørrede porer
  • Grunne arr


Prøv White Lotus Bio-polymier dermaroller, du vil ikke gå tilbake til billigere ruller!