White Lotus Hair Restoration Spray

Et hårstimulerende serum i sprayform

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: På lager

kr 589,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Stopp håravfall og stimuler til ny hårvekst på naturlig måte, med White Lotus Hair Restoration Spray (hår serum). Enten du er mann og begynner å få partier der du mister håret, er en kvinne som har fått håravfall etter en graviditet eller du bare har sprøtt eller generelt tynt hår, vil den unike formelen i denne sprayen hjelpe deg å stimulere hårsekkene til å sette igang i så lite som seks uker. Sikker å bruke og vil forbedre resultatene av dermarulling .

Kinesiske urter er de viktige aktive ingrediendene i denne sprayen som har en base av økologisk etanol. Hair Restoration Spray er et serum i flytende form. Mens noen urter er tilsatt for å stimulere blodtilførselen til hodebunnen , skal andre urter bidra til å styrke eksisterende hår.

I motsetning til hår restaurering serum som kan gjøre hodebunnen og håret fett, er White Lotus Hair Restoration Spray utformet for å sakte fordampe fra hodet når urtene har trengt inn i hodebunnen.

Vi lover du vil aldri finne et eneste konserveringsmiddel , fyllstoff eller syntetisk ingrediens i våre skjønnhets serum.

Sprayen er ideelt for å bruke med dermarulle, fordi i tillegg til å bidra til å stimulere hodebunnen så er den formulert med kun naturlige ingredienser. Så den er trygg å bruke når hudens naturlige absorberingsevne er økt som følge av en Dermaroller eller dermastamp behandling.

100ml pumpe spray (gjør den lett å fordele)
Ingredienser:
Sertifisert Økologisk etanol base.
5 aktive kinesiske urter :
Angelica polymorpha - Dang Gui: Effektiv for blodsirkulasjon.
Panax notoginseng - San Qi: Også effektiv for blodsirkulasjon.
Polygonum multifl orum – He Shou Wu: Styrker håret
Zingiber officinate – Sheng Jiang: Effektiv for å øke lokal sirkulasjon - kjent i vesten som ingefær.
Panax ginseng – Ren Shen: Driver qi/energi.
PRODUSERT I UK

Advarsel: Tester har vist syntetisk vitamin A som potensielt giftig hvis absorbert av leveren, vi oppfordrer deg derfor til å være skeptisk til hår restaurering produkter som annonserer Vitamin A som en fordel når du har dermarullet .
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: White Lotus Hair Restoration Spray
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering