White Lotus Silkeputetrekk Grå

Frakt kun kr 39 - Gratis på ordre over 500

Åpent kjøp i 30 dager
Norsk nettbutikk med lager i Norge
Rask levering (1-3 dager)
Vi planter et tre for hvert solgte produkt
Produktinformasjon "White Lotus Silkeputetrekk Grå"
Dette luksuriøse putetrekket i ren silke er essensielt for alle og enhver som ønsker å forebygge rynker når/mens de sover. Som ved alle White Lotus produkter er silken av ypperste kvalitet. Putetrekket er sydd i såkalt Oxford Style noe som tilsier at det brukes 30% mer silke enn ellers, dette gjør trekket mer holdbart samt mer luksuriøst.

Også kjent som anti-rynke putetrekk da det har vært brukt siden antikken i østen. Silkeputetrekk vil trekke til seg fuktigheten fra huden om natten slik som bomull gjør. Dette betyr du ikke får mer rynker på den siden du sover mest på, når du våkner så vil huden din føles fantastisk og hydrert.

Silkeputen er også ideell for de som sliter med hårtap siden det ikke er noen form for friksjon slik at håret ikke blir revet ut mens du sover. Dette betyr ingen flere hår på puten om morgenen.

Nøkkelfunksjonen i White Lotus silkeputetrekk er:
  • Kvalitet: 100% charmeuse mulberry silke i 19 mome overlegen kvalitet for en langvarig fornøyelse.
  • Luksus: Rimelig luksus som du vil våkne til hver morgen med en god følelse.
  • Allsidig: Den er nyttig både for anti aging og til hårtap og er nyttig både for kvinner og menn.
  • Testet over tid: Brukt i tusener av år i Østen.
  • Fuktighetsgivende: Våkn opp til en hydrert og fresh hud og uten noen nye rynker i ansiktet.
• 100% mulberry silke (19 mome) 19 mome er det beste og det mest holdbare å bruke i putetrekk
• Passer standard 75cm/50cm puter
• Vaskes i maskin på ull/silkeprogram

Dette silkeputetrekket er av ypperste kvalitet og vil vare i årevis. Kommer i to farger: En nydelig perlegrå farge eller flott dus hvitfarge.

6 av 6 vurderinger

5 ut av 5 stjerner


100%

0%

0%

0%

0%


Legg igjen en anmeldelse!

Del dine erfaringer med andre kunder.

Fantastisk

Veldig bra

Bra

Greit

Ikke bra

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Vilkår for bruk gjelder.

August 8, 2020 03:08

Deilig silkeputetrekk

God pris og deilig glatt putetrekk, kvaliteten er veldig god. Myk god silke, gode sømmer, dobbel kant.

April 23, 2017 03:04

Verdt hver en krone

Det er virkelig verdt hver en krone. Det er den beste kvaliteten jeg har kommet over, og du merker på hele trekket at det er skikkelige greier. Myk god silke, gode sømmer, dobbel kant. Deilig å sove på og en perfekt gave til luksusdyr ;)

January 7, 2017 12:01

Elsker det

Første gang jeg kjøpte silkeputetrekk så kjøpte jeg et dyrt et som kostet nesten 800kroner, det varte knapt et år og så var det ødelagt. Men jeg likte godt å sove på silke så jeg var ute etter et som var av bedre kvalitet. Etter å ha snakket med kundeservice og fått bekreftet at dette var en god kvalitet så tok jeg sjansen, og det angrer jeg ikke på. Merket med en gang jeg fikk det at det var av god kvalitet. Silken var tykkere og føltes mer eksklusiv enn det jeg hadde sist, enda den skulle være høyere mome. Jeg er så fornøyd med det at jeg nå kjøper et til. Etter et års bruk så vises det knapt at det er brukt, så dette er kvalitet jeg kan anbefale. Jeg har det med meg på ferie og sover ikke på annet.

June 22, 2016 11:06

God silkepute til en fin pris

God pris og deilig glatt putetrekk, kvaliteten er veldig god. Denne kvaliteten er mye bedre enn mitt andre silkeputetrekk som jeg faktisk betalte mer for. Så anbefales om du er ute etter et silkeputetrekk av god kvalitet.

May 20, 2016 08:05

Ja, dette er ren luksus

Jeg ser bedre ut om morgenen, friskere i huden og uten disse soverynkene. Fantastisk for min tørre hud. Fantastisk produkt og man kjenner at kvaliteten er god.

May 15, 2016 05:05

Deilig silkeputetrekk

Kjøpte et silkeputetrekk og det er utrolig deilig, veldig god kvalitet. Merker håret mitt er mindre frizzy når jeg ligger på det. Mindre soverynker og jeg ser friskere ut i huden når jeg våkner om morgenen. Har nå kjøpt to til, et for at jeg kan bytte på de når det ene er til vask og et i gave til min mor. Er veldig fornøyd med både produktet og prisen.