Kampanje

White Lotus Kinesisk Kopping KoppKopping ble kjent via kjente skuespillere som Gwyneth Paltrow og idrettsutøvere som Michael Phelps. Om det er ansiktet eller kroppen, kopping gjør en fantastisk jobb med å forbedre huden og å forbedre aldringstegn som slapp hud.Denne koppen er for kroppen og kan brukes til cellulitt reduksjon og for å stramme opp huden.

Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 179,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
Nyhet fra White Lotus!

Kopping får opp sirkulasjonen, reduserer cellulitter og veskeansamlinger i kroppen. Negativt trykk (vakuum) gjør at alt produktene du bruker på huden vil penetrere dypere og derfor være mer effektive. Det stimulerer også fibroblast -cellene til å produsere naturlig kollagen og elastin som holder huden strammere og vakrere.

En effektiv og billig celulittbehandling du kan gjøre hjemme. 5-10 minutter en til to ganger om dagen, perfekt i kombinasjon med dermaspa`s anti-cellulitt kroppsolje eller du kan bruke koppen i dusjen på våt hud med dusjsåpe. Negativt trykk trenger dypt ned i huden, 5 minutter med kopping tilsvarer 30 minutter med manuell massasje.

Denne koppen er litt mindre så den kan brukes på overarmer men er også god på mage, lår og rumpe. Kopping massasje er brukt i over 1000år i kina. Det glatter ikke bare ut huden men det forbedrer hudtonen og hudens tekstur, det er derfor det er en populær skjønnhetsbehandling også den dag i dag.

Koppen er laget i høykvalitets silikon, massasjekoppene er ideelle for hjemmebruk. Klem inn koppen og plasser den på huden. Dette vil automatisk lage et vakum ved at luften suges ut.

Silikonkoppene vil ikke bare bryte ned stramt bindevev som er et tegn på aldring det vil også booste sirkulasjonen, noe som gir huden et mer ungdommelig utseende. Behandler cellulitter og strekkmerker også.

Instruksjoner medfølger – Du trenger ikke bruke tid på å finne ut hvordan koppene brukes da det følger med en detaljert bruksanvisning. Koppen er 5 cm i diameter.

Produktomtaler
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: White Lotus Kinesisk Kopping Kopp
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering