På grunn av corona-krisen har vi utfordringer med å få varer inn på lager.
I en periode kommer vi kun til å sende ut bestillinger 2 ganger i uken.
Kampanje

Før og etter-bilder ved bruk av Dermaroller

Akne-arr

Behandling av akne-arr med dermaroller.

Arr

Behandling av arr med dermaroller.

Dermaroller 1 mm

Dermaroller med 1.0 mm nåler til hjemmbehandling.

Eneste rulle på markedet i Norge med vitenskapelig bevist effekt mot:
  • Arr og akne-arr
  • Dype rynker
  • Pigmentflekker

  • Detaljert bruksanvisning på norsk følger med! Om du kjøper serum får du også med 10ml rensespray til rullen helt GRATIS

    Les lengre beskrivelse

Tilgjengelighet: Utsolgt

kr 299,00
  • Levering innen 1-2 dager
  • Kundeservice på chat og telefon
  • Betal trygt med kort og Klarna
  • 30 dagers åpent kjøp

Vi planter et tre for hvert produkt solgt!
Les mer her.

Produktbeskrivelse
Detaljer
En dermaroller på 1 mm er den lengste nål-lengden som man anbefaler til hjemmebruk. Den gir en dypere stimulering og er den nål-lengden man trenger for å behandle akne-arr, arr og dypere rynker i ansiktet. I klinikk har man også opservert at 1 mm er den nål-lengden som gir best resultat på pigmentflekker.

Den detaljerte bruksanvisningen som medfølger gjør at du lett kan få profesjonelle resultat hjemme. Det er en enkelt, lett og effektiv behandling. Nålene vil skape en mild form for skade som resulterer i en mild inflammasjonsrespons som øker kollagen produksjonen. Siden denne nål-lengden jobber dypt nok så vil du da også se resultater i markerte arr. Behandlingen vil bygge opp huden fra innsiden. Vi anbefaler at man kombinerer dermarulle behandlingen med White Lotus Serum som er det eneste serumet på markedet som også blir brukt i dermaroller klinikkbehandlinger. For arr behandling så er White Lotus Scar Serum det beste valget, da det vil øke sirkulasjonen til arret og viske ut arret mens hudens overflate blir jevnere samtidig som det lindrer etter den intense behandlingen.

Mange annonserer falskt med at kortere nåler hjelper på arr noe det faktisk ikke gjør. Man trenger nemlig en 0.75 mm for svake arr og 1 mm for mer markerte arr da dette krever en dypere stimulering for å vise hudforbedring på disse problemene.

En dermaroller er en rulle med mikro-nåler som penetrerer og skaper små kanaler i huden. Behandlingen går ut på å bruke hudens egen helbredelsesevne til å simulere en skade som huden igjen må reparere. Når denne prosessen starter så vil kollagen-produksjonen øke og du vil stramme opp huden og redusere rynker, fine linjer og arr. Hver nål-lengde fungerer på forskjellige nivå alt etter hvor dypt ned i huden man må stimulere for å se en hudforbedring. Behandlingen vil også gjøre at produktene penetrerer bedre og gi en økt effekt. Derfor er det viktig å bruke rene og gode produkter med behandlingen.

Denne dermarullen er det ledende på markedet og den er godt kjent av leger og kirurger i USA som bruker den i sine behandlinger. Den er laget med sylskarpe nåler i kirurgisk stål.

Dermastemplet er CE godkjent og holder medisinsk standard.

En dermarulle på 1mm er den beste nål størrelsen til behandling av arr i ansiktet. Vi anbefaler ikke å bruke lengre nåler i ansiktet enn 1mm til hjemmebehandling.

Dermarulle på 1mm er den beste nålstørrelsen for å redusere arr i ansiktet. Å bruke dermarulle på huden har vist seg å stimulere hudens collagen opp til 1000% og hudens absorbering av produkter økes med opp til 10 000 ganger etter en eneste behandling så derfor er det viktig å bruke rene produker sammen med behandlingen. Det er anbefalt en behandling hver 14. dag, og best kombinert med White Lotus Scar Serum.

En dermarulle på 1mm behandler: Arr fra acne eller andre type overfladiske arr, dypere rynker og pigmentflekker.

Ikke del dermarolleren med noen andre. Ikke bruk den over aktiv acne, herpes eller noen annen form for infeksjon i huden.

Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Har sett reduksjon i mine kvise-arr!
Vurdering
Behandler arr etter kviser med denne, og jeg er veldig fornøyd, huden min elsker denne behandlingen. Har brukt denne i rundt ca 2 måneder og jeg ser at arrene er redusert en god del. Skal fortsette med denne behandlingen for jeg ser så gode resultater, endelig har jeg funnet noe som virkelig fungerer. Bruker den med scar serumet og liker godt den kombinasjonen. Skrevet av Helene (Sendt inn 27.04.2017)
Skriv din egen omtale
Du anmelder nå: Dermaroller 1 mm
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering