Dermaroller 1.5 mm

kr 349,00*

Produktinformasjon "Dermaroller 1.5 mm"
Dermarullen på 1.5 mm er den beste nålstørrelsen for å redusere cellulitter, strekkmerker og arr på kroppen. Det er nok mellomrom mellom nålene noe som gjør at nålene lett penetrerer huden og forsikrer at de kommer ned til den dybden som trengs for å gi forbedringer på strekkmerker og cellulitter.

Det er anbefalt en behandling hver 14 dag, og best kombinert med White Lotus Cellulite & Stretch Mark Serum. Serumet brukes også daglig etter behandlingen og kan tas på lett fuktig hud for lettere fordeling av produktet. For bedre absorbering av serumet anbefaler vi å gå lett over huden med en 0.5 mm rulle 2-3 ganger i uken, rull da rundt 5 ganger over området som behandles.

Dermarullen er CE godkjent under medisinsk standard.

Dermarullen på 1.5m er den beste nål størrelsen for å redusere cellulitter, strekkmerker og arr på kroppen. Dermarulling av huden har vist seg å stimulere hudens collagen opp til 1000% og hudens absorbering av produkter økes med opp til 10 000 ganger etter en eneste behandling så derfor er det viktig å bruke rene produker sammen med behandlingen. Det er anbefalt en behandling hver 14 dag, og best kombinert med et økologisk serum.

En 1.5mm dermarulle er ment for kroppen og behandler: Cellulitter, strekkmerker og arr på kroppen. Denne nål-lengden skal kun brukes på kroppen.

Dermarullen kommer i en en eske for oppbevaring mellom behandlingene.

Ikke del dermarullen med noen andre. Ikke bruk den over aktiv acne, herpes eller noen annen form for infeksjon i huden.