Dermaroller Anti Aging Kit

Med anti-aging kit får du alt du trenger for å gi huden ny spenst og glød med dermaroller.
 • Stimulerer til cellefornyelse
 • Behandling for fine linjer og rynker
 • Gir spenst og glød til huden
 • Stimulerer hudens kollagenfunksjon

Frakt kun kr 39 - Gratis på ordre over 500

kr 549,00

% kr 650,00 (15.54% rabatt!)
Åpent kjøp i 30 dager
Norsk nettbutikk med lager i Norge
Rask levering (1-3 dager)
Vi planter et tre for hvert solgte produkt
Produktinformasjon "Dermaroller Anti Aging Kit"
Bestselger! Vi får utrolig gode tilbakemeldinger på dette kittet og de som kjøper dermarulle hos oss er veldig fornøyd med produktene og det at vi har lang erfaring med behandlingen. Vi har i flere perioder blitt utsolgt for dette kittet pga. stor etterspørsel. Vi prøver å ha kittet inne på lager til enhver tid men kan ikke utelukke at vi kan bli utsolgt.

I dette kittet får du alt du trenger for å komme igang med hjemmerulling til en rimelig pris:
- En dermarulle på 0.5 mm med 200 nåler i kirurgisk stål av god kvalitet, rullen kommer i en steril forseglet forpakning.
- Vår populære økologiske barbary fig seed oil serum på 10ml. Veldig drøy. Rundt en mnd bruk.
- En dermaroller rens på 30ml. Det er viktig å rense rullen før og etter bruk


Hvordan virker dermarolling?
Dermarulling er enkelt, lett og effektivt. Hensikten med en dermaroller er at nålene skaper en mild form for skade ved å skape mikro kanaler i huden. Dette resulterer i en mildt inflammasjonsrespons som øker kollagen produksjonen. Enkelt forklart: Den hjelper å bygge huden fra innsiden.

En dermaroller er en rulle med mikro-nåler som penetrerer og skaper små kanaler i huden. Behandlingen går ut på å bruke hudens egen helbredelsesevne for å simulere en skade som huden igjen må reparere. Når denne prosessen starter så vil kollagen-produksjonen øke og du vil stramme opp huden og redusere rynker, fine linjer og arr. Behandlingen vil også gjøre at produktene penetrerer bedre og gi en økt effekt. Derfor er det viktig å bruke rene og gode produkter med behandlingen.

NB: Rullen i dette kittet har 200 nåler noe som er optimalt for et godt resultat. For det er viktig å se på antall nåler, da 200 nåler (eller færre) er de eneste rullene som har vitenskapelig bevist effekt. En rulle på 192/200 nåler er den mest populære fordi den har perfekt avstand mellom nålene noe som en god stimulering til huden. Hvis du bruker ruller med flere nåler (400/540) i ansiktet vil gi en dårlig penetrering og stimulering til huden noe som igjen gir liten eller ingen effekt og kan potensielt gjøre skade. Så bruk alltid en rulle med 200 nåler eller færre i ansiktet.

Effekt av 0.5 mm dermaroller
En dermarulle på 0.5 mm er den beste størrelsen å bruke hvis du vil ha en anti-aging behandling for ansiktet og på samme tid øke effektiviteten av dine produkter. Forskning viser at kollagen induksjon skjer mellom 0.4 mm og 0.6 mm ned i huden, så rulle på 0.5 mm er den korteste nål-lengden som øker kollagen produksjonen. Det er også en lett og smertefri rulle å bruke hjemme for å få en vakker hud med spenst og glød.

En 0.5 mm rulle er fantastisk til å behandle fine linjer, rynker og virker oppstrammende på huden. Den stimulerer hudens kollagen og det har en kumulativ effekt, jo lengre tid du behandler jo bedre resultater vil resultatene bli og effekten vil vare lengre. Den nye kollagenen vil vare fra 5-7 år noe som gjør at dermarulling gir deg både kortsiktige og langsiktige resultater. Det er anbefalt EN behandling hver 14 dager, og best kombinert med et økologisk anti-aging serum/olje. Hudens absorbering av produkter økes betraktelig etter en dermarulle-behandling så derfor er det viktig å bruke rene produkter du vet full ingrediensliste på sammen med behandlingen.

En 0.5 mm dermarulle behandler: Fine linjer, rynker, store porer og pigmentflekker. Virker oppstrammende på huden og stimulerer kollagenfunksjonen. Gir spenst og glød til huden.

Godkjenninger og sertifiseringer
Denne dermarullen er den ledende rullen på markedet og den er godt kjent av leger og kirurger i USA som bruker den i sine behandlinger. Den er laget med 200 sylskarpe nåler i kirurgisk stål.

Dermarullen er CE godkjent og holder medisinsk standard.
ISO godkjent for medisinsk bruk (ISO 13485).

Dermarullen kommer i en et etui for oppbevaring mellom behandlingene.

Ikke del dermarullen med noen andre. Ikke bruk den over aktiv akne, herpes eller noen annen form for infeksjon i huden.

Hva er barbary fig seed oil?
Barbary Fig Seed Oil er det nye og hotteste innen hudpleie og er å finne på eksklusive spa verden rundt. Oljen er den beste naturlige fuktighetsgivende ansiktspleien i verden, og er opp til 10 ganger sterkere enn Arganolje. Ren økologisk kaldpresset barbary fig seed oil er en lett olje som nærer og er skånsom nok til alle hudtyper. Med 88% naturlig innhold av Vitamin E , linolsyre, Vitamin K og betalains. Barbary fikenfrø olje fungerer som en pro-oksidant for å forebygge rynker, bekjemper frie radikaler, stimulerer ny cellevekst, den roer ned rødhet og betennelse. Den gir intens fukt til hud, hår, kropp og negler, den er samtidig så skånsom at du kan bruke den rundt øynene. Vår fikenfrø-olje er egnet for aknehud, er trygg å bruke når man er gravid (fantastisk til å forebygge strekkmerker) så vel som den mest sensitive hudtype, den hjelper på å balansere overaktiv oljeproduksjon og beroliger irritasjon.Den ultimate skjønnhetsolje for hudpleiefanatikere og et utrolig allsidig produkt som gir fukt, smidighet og mykhet for fantastiske resultater som huden din vil elske.

Barbary Fikenfrø Olje:
 • Fornyer huden.
 • Stimulerer til cellefornyelse.
 • Anti-rynke og anti-aging.
 • Reparerer skadet og tørt hår.
 • En fantastisk makeup primer.
 • Lysner mørke ringer under øynene.
 • Den beste naturlige fuktighetsgivende ansiktspleien i verden.
 • Reduserer poser under øynene, gir et friskere og mer våkent blikk.
 • Revitaliserer moden hud ved å redusere hyper-pigmentering og mørke flekker.


Hva gjør DermaSpa`s Barbary fig seed oil så spesiell?
Vår fikenfrø olje er kaldpresset og kun frøene til fikenfrukten er brukt. Man må bruke hele 1 tonn fikenfrukt for å utvinne 1 liter olje, noe som gjør denne oljen ekstra kostbar. Frøene er av høy kvalitet som sjekkes før de vaskes og presses. DermaSpa's fig seed oil klassifisert som førsteklasses er alltid fersk, extra virgin og kaldpresset på bestilling fra oss. Produsert i Marokko og økosertifisert. Oljen er veldig drøy i bruk, du trenger kun to-tre dråper for hele ansiktet og halsen.

Hvordan bruker man DermaSpa`s Barbary fig seed oil?
For best resultat ta to til tre dråper av barbary fig seed oil på fingertuppene, smør på et tynt lag rundt øyne, kinn, panne, lepper og munn. Barbary fig seed bør brukes rett på huden om kvelden for å forsterke revitalisering og fornyelse av huden men du sover. Den vil penetrere raskt og vil myke opp og klargjøre hudstrukturen til dagen som kommer.

Ingredienser: 100% opuntia ficus indica (kaldpresset og økologisk barbary fikenfrø olje). 10 ml. Varer rundt en mnd. Også kalt prickly pear seed oil, desert fig og cactus fig. Oljen er ikke tilsatt noe lukt da det vil redusere virkningen, noen liker lukten andre ikke. Lukten oppfatter mange litt nøttaktig og for andre litt gressaktig.

Det kommer også med en dermaroller rens i en 30ml sprayflaske for å rense rullen før og etter bruk samt en detaljert norsk bruksanvisning.

5 av 5 vurderinger

5 ut av 5 stjerner


100%

0%

0%

0%

0%


Legg igjen en anmeldelse!

Del dine erfaringer med andre kunder.

Fantastisk

Veldig bra

Bra

Greit

Ikke bra

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Google Privacy Policy og Vilkår for bruk gjelder.

March 19, 2024 21:05

Helt fantastisk!

Jeg er helt begeistret for Dermaroller Anti Aging Kit! Som 37 år gammel kvinne har jeg lenge slitt med fine linjer og livløs hud. Etter å ha brukt dette settet i flere uker, har det virkelig forvandlet huden min på en måte jeg aldri hadde trodd var mulig.

May 28, 2021 14:32

Endelig har jeg funnet noe som fungerer!

Begynner å se veldig gode resultater etter rundt 2 måneders bruk. Har fått positive kommentarer på huden min og jeg ser selv at den er både renere og klarere. Så dette kommer jeg til å fortsette med og jeg anbefaler det til alle mine venniner. Endelig har jeg funnet noe som fungerer!

June 24, 2020 14:32

Veldig fornøyd

Hadde så lyst til å prøve denne behandlingen men syntes det var alt for dyrt, ville ikke kaste bort penger på noe som kanskje ikke fungerte. Så fant jeg dette settet, prisen var god så jeg slo til og det angrer jeg ikke på. Er glad for jeg valgte økologiske produkter og er veldig fornøyd med servicen jeg også fikk i ettertid. Dermarulle har virkelig gjort huden min bedre, den ble umiddelbart mykere og rynkene er redusert. Nå går jeg ut uten sminke så jeg kan vel si jeg er mye mer enn bare fornøyd. Så anbefaler dette settet.

January 27, 2019 14:32

Gode produkter

Veldig fornøyd med dette settet, flotte produkter. Oljen gir god fukt og bruker den hver kveld og ser gode resultater. Huden ser og føles friskere ut. Rask levering og gode priser så kommer til handle her igjen. Har også lyst å prøve den white lotus oljen.

November 12, 2018 14:32

Elsker den!

Med alderen har jeg fått en del hudplager, og jeg merket at overhuden hadde fått seg en ru hinne. Det var som om kremer ikke lengre trakk inn i huden, samme hvor gode produktene var. Jeg følte meg tørr på innsiden og ru på overflaten. Microneedling har gitt meg en glatt, sunn og strålende hud, og pleieprodukter absorberes bedre enn på mange år. Pigmentflekker minsker for hver gang og hudtonen er jevn og fin. Jeg har ikke merket som mye til redusering av rynker, men huden kjennes fastere ut, og mer spenstig. Må legge til at jeg har sluttet med vanlig kosmetikk, og bruker nå bare 100% rene, naturlig økologiske naturprodukter. Ingen fondation! Jeg er kjempefornøyd! Og jeg setter så pris på Stine er så detaljert i all den gode informasjonen nettsiden har å by på. Det gir trygghet. Super rask service.